Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo, tahle maminka, když o něm mluví, tak taky jako o Olíkovi ![]()
@Via píše: Štěpán ten se mi líbí nejvíc
@Háta_x Kamarádka na toho svého Olivera volá Olíku
@hanucha píše:
Tadeáš(teda on byl Hänke ale to je skoro jedno, kazdopadne byl slavnej
)
Mi prijde ze jakekoliv ne dvouslabicneja bych volila trislabicne, a jake zalezi na vkusu, do toho asi tezko mluvit. Za me napr. Frantisek, Ferdinand, Marian, Stanislav, Filibert, Vladimir, Mikuláš, Daniel, Dalimil, Radovan, Matyáš, Eduard, Gabriel, Adrian…
Máš pravdu, do pusy to jde velmi hezky ![]()
Oliver je parádní jméno, ale opravdu jen v tomto tvaru
Za mě určitě Alex
Taky jsme nad ním uvažovali ![]()
Holky, poradíte mi, prosím - co k příjmení Blizňák?
Zatím máme favorita Jonáše. Ale líbí se mi i Alex a Denis, ale zase mi příjde, že to k našemu příjmení vůbec nepasuje ![]()
Děkuju ![]()
@Sweety píše:
Oliver je parádní jméno, ale opravdu jen v tomto tvaruZa mě určitě Alex
Taky jsme nad ním uvažovali
![]()
DěkujuZatím máme favorita Jonáše. Ale líbí se mi i Alex a Denis, ale zase mi příjde, že to k našemu příjmení vůbec nepasuje
Jonas je v pohode ![]()
K příjmení Blizňák mi nejvíc sedí Matyáš nebo i Daniel. Z tvých variant ani jedno, ale kdybych musela, tak asi ten Denis. ![]()
@Sweety píše:
Oliver je parádní jméno, ale opravdu jen v tomto tvaruZa mě určitě Alex
Taky jsme nad ním uvažovali
![]()
DěkujuZatím máme favorita Jonáše. Ale líbí se mi i Alex a Denis, ale zase mi příjde, že to k našemu příjmení vůbec nepasuje
Já bych k tomu dala určitě něco s R. Oskar třeba ![]()
K Hanke bych dala taky něco spíš tvrdšího než Štěpán atd.. Ten Alex se mi trošku hůřu s příjmením vyslovuje..
Ale líbí se mi ten návrh Tadeáš Hanke ![]()
@Sweety
K tomu příjmení s tvé nabídky se mi nelíbí ani jedno
.
Patrik, Dominik, Jakub, možná by šel i Šimon Bližňák ![]()
Co furt máte všichni s těma Matyášema, Tadeášema a Tobiášema??Mimo to, že jsou ta jména unilá a trapná, to jich vám nepřijde už dostatečně moc???
![]()
@Sweety
Richard Blizňák
Lubor Blizňák
nebo
Roman Blizňák
Robert Blizňák
Kryštof Blizňák
něčím výrazným bych „rozbila“ měkké příjmení. Měkká jména mi k tomu taky moc nepasují ![]()
Holky, moc děkuju za tipy!!
Akorát mám menší problém, že máme velkou rodinu a skoro všechna jména, co tu píšete, mají děti kolem nás… Patrik byl taky v hledáčku, že má ve jméně „r“, ale zase by měl narozky a svátek téměř pohromadě a to nechceme
Někdo tu psal Lubora - manžel je Libor
![]()
Aha, tak koukám, že s Richardem už jdu pozdě…Tak třeba Radim? ![]()
@Sweety
A co, vyberte, jaké jméno se líbí vám ![]()
Ten Lubor se mi vedle Richarda líbí nejvíc. Možná i proto, že ho znam z praxe a říkají mu Luba (což by bylo od Libora dobře rozlišitelné).
máme v nejužší rodině 5 shod (ať už 2 stejného pohlaví nebo jméno ve variantě pro holku i kluka) a v pohodě, dvě jména jsou v širší rodině i 3×.