Jaké jméno se vám opravdu nelíbí?

89
14.11.12 20:17

jaké jméno se vám opravdu nelíbí?

Tak milé maminky, chtěla jsem se jen tak ze zvědavosti zeptat jaké jméno se Vám opravdu NELÍBÍ, vidím tu pořád dokola jen diskuze jaké jméno se Vám líbí, tak to uděláme naopak ;)
Tato diskuze není založená aby někoho urazila, nebo se někoho dotkla, je to jen čistě zvědavost… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
14.11.12 20:22

Jsem alergická na jméno david- kteréhokoliv znám, tak je podrazák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Thea, Mia, Lea, Sam, Max… ale fakt je, že pokud dítě je nositelem jména, které nemusím, neznamená to, že nemusím dítě. Kolikrát jsem kvůli tomu malýmu raubíři poopravila názor na jméno. Na maminku ovšem ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230

Já sama za sebe nemůžu říct, že by se mi nějaké jméno vyloženě nelíbilo. Spíš se mi nelíbí až ve spojení s příjmením, kdy to jako celek vyzní směšně. Např. Nicolas Bůček či Esmeralda Nováková. Samozřejmě se tím nechci nikoho dotknout, každý ten vkus máme trošku jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009

@Jandof-ka Nelíbí se mi jména Matylda, Božena, Růžena. Nedokážu si představit miminko a ani slečnu s takovým jménem, asociuje mi to dvoumetrákovou Klotyldu, co láme skály. Všeobecně se mi nelíbí jména dávaná po rodičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
14.11.12 20:23

Některá zastaralá jména…jiná jsou krásná, ale některý sou děsný a dát je dítěti, tak je to za trest…
třeby zpytihněv nebo božetěcha :lol:
a taky jsem už docela alergická na dominika, jmenuje se tak kde kdo, tak je to takové ohrané, i když je to jinak krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
14.11.12 20:23
@Jandof-ka píše:
Tak milé maminky, chtěla jsem se jen tak ze zvědavosti zeptat jaké jméno se Vám opravdu NELÍBÍ, vidím tu pořád dokola jen diskuze jaké jméno se Vám líbí, tak to uděláme naopak ;)
Tato diskuze není založená aby někoho urazila, nebo se někoho dotkla, je to jen čistě zvědavost… :palec:

Asi bych nedala jméno Pavel, ne že by bylo škaredé, ale spousta mužů, co se tak jmenují, mi připadají takoví slabí, nevím, jak to říct.
A pak jsou další taková - podle lidí, co člověk zná. Třeba bych asi nikdy nedala jméno podle postiženého strýčka a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.11.12 20:24

Kluci: Dušan, Kamil, Marián…většina xxxslavů
Holky: Jitka, Blažena, Drahomíra, Božena, Libuše, Martina, Petra, Pavla…a xxxslavy

A určitě jich bude víc, ale toto je taková ta TOPka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
14.11.12 20:24

Jo a taky bych nedala jméno Antonín, i když tam byly jisté rodinné tlaky, ale přijde mi to nelibozvučné, to -nín mě vysloveně rozčiluje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
14.11.12 20:25

@petulikmt naprosto souhlasim, taky nemam jmeno, ktere se mi vylozene nelibi, ale pokud nekdo chce byt svetovy a k ceskemu prijmeni da „cizi“ jmeno, tak si klepu na celo… @Emilie mne se treba Thea libi :) ale ostatni jsou hrozne, a taky k Thee musi byt i odpovidajici prijmeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
14.11.12 20:26

Líbí se mi spíš česká jména, ale hrozné je Božena nebo Vratislav… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624

Anička, Anežka, Gizela, Božena nelíbí se mi ani Karolína, i když je teď hodně časté a tudíž asi oblíbené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

Třeba dnešní jméno co slaví svátek Sáva, ale jinak je jich spostu, nemusím jména jako Karel, Václav, František…ale fakt hodně se mi nelíbí Bořivoj, Slavomír, Jaromír a jiní -mírové a pak Jaroslav, Pravoslav a ostatní -slavové :D A z holčičích Slavěna, Blanka, Blažena a víc moc mě nenapadá, z pánských jmén se mi jich nelíbí podstatně víc :mrgreen:
Snad se nikoho nedotknu, je to jen o vkusu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130

@Cuarentena jeee to já bych toníka měla hned- ale to bych si musela uplácat s jiným tatínkem :mrgreen: náš mi to nechce dovolit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
14.11.12 20:27

@RyBANA dekuju, ja jsem Jitka, ale souhlasim s tebou, ja to jmeno fakt nemam rada :mrgreen:
jinak za me Frantisek a Karel!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko