Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Ester13 píše:
Já jsem Ester a rypák mám takový, že bych mohla šňupat brikety
Holky, jestli jste aspoň lehčích mravů, tak se ty energie srovnají ![]()
@Ester13 píše:
Já jsem Ester a rypák mám takový, že bych mohla šňupat brikety
při Ester mě vždy napadne Ládová ![]()
@kcechovka píše:
při Ester mě vždy napadne Ládová
a mě janečková ![]()
@burgundy píše:
Holky, jestli jste aspoň lehčích mravů, tak se ty energie srovnají
No to právě ne, vždyť to už by bylo jasné, že se jmenuji Gábi ![]()
Ja bych nerekla, ze se mi nejake jmeno vylozene nelibi, je spousta jmen, ktere bych svemu diteti nedala… hlavne se mi ale nelibi davat jmena po rodicich. to bych opravdu NEUDELALA!!!
A jinak jsem akorat alergicka na jmeno Michaela. Jmeno je to krasne, ale mam sve duvody proc kdyz ho slysim, tak je mi
![]()
HOLČIČÍ JMÉNA 1)Mně se nelíbí jméno Nela, jsem na něj alergická - kdykoliv příjdu a uslyším Nelinka, Nelinečka, Nelísek,..atd. jsem na to jméno naštvaná, ani nevím proč, ale opravdu se mi nelíbí a ty zdrobněliny mně deprimují.
2)Pak se mi také nelíbí jména Kristýna, Adéla, Tereza, Anna, protože jsou často dávaná a mně už se oposlouchala.
3)Také se mi nelíbí Ivana, Yvetta, Květa, Renata, Ilona, Radka, Vlaďka, Jarmila, Věra, protože si je moc na těh holčičkách nedovedu představit.
4)Nelíbí se mi Matylda, Anastázie, Zoja, Zora, Dora, Anežka, Lucka, už jen proto to, že se moc nedají užívat jako zdrobněliny.
5)Z holčičích jmen se mi také moc nelíbí Karolína, Pavlína, Monika, Kamila, Lenka, ale jsou lepší než ty nad nimi ( ve čtvrtém odstavci se mi některá jména líbí jako např. Lucie, Anastázie, Zora, ale moc se nedají užívat jako zdrobněliny ).
KLUČIČÍ JMÉNA 1)Tady u tohoto tématu bude jmen méňe.
2)Mně osobně se nelíbí Kryštof, Krištof, Kamil, Karel, Josef, Roman, Marian, Nikolas, Vladimír, Vladislav, Adam, Andrej, Václav,…teďka si nezponenu na všechna jména, která se mi nelíbí, ale určitě jich je mnohem víc stejně, tak s holčičími jmény.
Samozřejmě tímhle komentářem NECHCI nikoho URAZIT. Každý máme jiný vkus. ![]()