Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Acinore ale no tak
.
Samý krávy, jo? To spíš Ivany a Ivy jsou zvláštní ![]()
Četla jsem jen pár stránek, tak nevím zda už někdo odkaz nedával…to se teprvne zasmějete… http://ona.idnes.cz/vztahy-sex.aspx?…
tady drobná citace…
Tak vzniklo pár skvostů zdokumentovaných ve starších telefonních seznamech: Lenin Syrovátka, Revoluce Vítězná, a zejména nepřekonatelná Pětiletka Koniprdová. Kromě Milenka žije v Česku ještě nejméně jeden Winnetou, tentokrát však s jiným pravopisem. Vinetue Chlupatý. (ten mě rozsekal úplně nejvíc
)
Možná někdy narazí na Malvínu Krepsovou, Biserku Vondruškovou, Kevina Ledvinu, Rahulu Janiše, Pravomila Medvídka, Vsevoloda Kozla, Filomenu Boreckou nebo Wednesday Maškovou. Ti všichni v Česku žijí.
Příspěvek upraven 14.11.12 v 22:00
@Acinore jo klára - kráva
taky neznám žádnou v pohodě
jinak strašné už jsou výše zmiňovéne slavy, mírové a ty staročeské nemají chybu tada
![]()
Nelíbí se mi Blanka. Hned se mi vybaví nějaká blána.
Jinak nemusím jméno Milan, na chlapa mě připadá příliš sladké a mazlivé. Přitom kteréhokoliv znám, tak je spíš děsně nepřitažlivý.
Dnešní Sáva je děsná…
a třeba u jména Linda se mi vybaví p*nda ![]()
@juchinka píše:
Nelíbí se mi Blanka. Hned se mi vybaví nějaká blána.Jinak nemusím jméno Milan, na chlapa mě připadá příliš sladké a mazlivé. Přitom kteréhokoliv znám, tak je spíš děsně nepřitažlivý.
jo tak to mi taky tak přijde, takové až přiteplené
Jinak Milana znám ejdnoho a je děsně fajn, až na to jméno teda ![]()
Já jsem měla v práci kolegu, co se jmenoval ****** a jednou, když jsem v práci sepisovala úvěrovou smlouvu s jedním starším pánem, měl v občance napsáno ******, přičemž Ondřej bylo příjmení ![]()
edit admin: osobní údaje
Mě na střední učil pan Horymír Skála. To se rodiče taky docela vyblbli… ![]()
Já nemusím jména Vojtěch a Luděk, přijdou mi hrozně slizské
![]()
No a taková ta moderní jména Sofinka, Natálka, Vaneska, Matyáš, Tadeáš, Tobiáš… ![]()
Odjakživa jsem doslova alergická na jména Kristýna a Tereza
![]()
Nelíbí se mi domácí podoby některých jmen, třeba Zdenda, Sája, Marťa, Jitule a podobné patvary ![]()
No a taky bych nikdy nedala jména Kateřina, Nikola, Matěj, Jakub......zase jsou v módě, ale vždyť se to nedá.....to snad letělo za našich rodičů, já sama měla být Matěj, ble ![]()
Laura, Liliana, Sofie, Klaudie, Emilie, Natalie. Když jsem byla v porodnici tak tam snad jiné jméno ani nebylo. My dali Adrianu a sestra říkala, že ji tam neměli 2roky.