Jaké jméno se vám opravdu nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.12 21:54

Laura, Liliana, Sofie, Klaudie, Emilie, Natalie. Když jsem byla v porodnici tak tam snad jiné jméno ani nebylo. My dali Adrianu a sestra říkala, že ji tam neměli 2roky.

• Citovat
  • Upravit
byron
14.11.12 21:55

@Acinore ale no tak :mrgreen:.
Samý krávy, jo? To spíš Ivany a Ivy jsou zvláštní :oops:

• Citovat
  • Upravit
3400
14.11.12 21:55

Četla jsem jen pár stránek, tak nevím zda už někdo odkaz nedával…to se teprvne zasmějete… http://ona.idnes.cz/vztahy-sex.aspx?…

tady drobná citace…

Tak vzniklo pár skvostů zdokumentovaných ve starších telefonních seznamech: Lenin Syrovátka, Revoluce Vítězná, a zejména nepřekonatelná Pětiletka Koniprdová. Kromě Milenka žije v Česku ještě nejméně jeden Winnetou, tentokrát však s jiným pravopisem. Vinetue Chlupatý. (ten mě rozsekal úplně nejvíc :lol: )

Možná někdy narazí na Malvínu Krepsovou, Biserku Vondruškovou, Kevina Ledvinu, Rahulu Janiše, Pravomila Medvídka, Vsevoloda Kozla, Filomenu Boreckou nebo Wednesday Maškovou. Ti všichni v Česku žijí.

Příspěvek upraven 14.11.12 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
14.11.12 21:56

@Acinore jo klára - kráva :D taky neznám žádnou v pohodě
jinak strašné už jsou výše zmiňovéne slavy, mírové a ty staročeské nemají chybu tada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
14.11.12 21:57

Nelíbí se mi Blanka. Hned se mi vybaví nějaká blána. :oops: Jinak nemusím jméno Milan, na chlapa mě připadá příliš sladké a mazlivé. Přitom kteréhokoliv znám, tak je spíš děsně nepřitažlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
14.11.12 21:57

Dnešní Sáva je děsná… :roll: a třeba u jména Linda se mi vybaví p*nda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.11.12 21:58
@juchinka píše:
Nelíbí se mi Blanka. Hned se mi vybaví nějaká blána. :oops: Jinak nemusím jméno Milan, na chlapa mě připadá příliš sladké a mazlivé. Přitom kteréhokoliv znám, tak je spíš děsně nepřitažlivý.

jo tak to mi taky tak přijde, takové až přiteplené :roll: Jinak Milana znám ejdnoho a je děsně fajn, až na to jméno teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
14.11.12 21:59

Já jsem měla v práci kolegu, co se jmenoval ****** a jednou, když jsem v práci sepisovala úvěrovou smlouvu s jedním starším pánem, měl v občance napsáno ******, přičemž Ondřej bylo příjmení :-)

edit admin: osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.11.12 22:06

Mě na střední učil pan Horymír Skála. To se rodiče taky docela vyblbli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
14.11.12 22:06

Já nemusím jména Vojtěch a Luděk, přijdou mi hrozně slizské :roll: :P
No a taková ta moderní jména Sofinka, Natálka, Vaneska, Matyáš, Tadeáš, Tobiáš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
14.11.12 22:07

Odjakživa jsem doslova alergická na jména Kristýna a Tereza :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.11.12 22:12

@Ušoplesk no protože Terezy jsou taky zvláštní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1452
14.11.12 22:14

Nelíbí se mi domácí podoby některých jmen, třeba Zdenda, Sája, Marťa, Jitule a podobné patvary :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
14.11.12 22:16
@byron píše:
@Acinore ale no tak :mrgreen:.
Samý krávy, jo? To spíš Ivany a Ivy jsou zvláštní :oops:

a Terezy, pravda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
14.11.12 22:22

No a taky bych nikdy nedala jména Kateřina, Nikola, Matěj, Jakub......zase jsou v módě, ale vždyť se to nedá.....to snad letělo za našich rodičů, já sama měla být Matěj, ble :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence