Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Simona, Helena, Anna, Eva, Natálie, Marta, Tomáš, Pavel, Adam-zdrobněle Adámek, je to jako příjmení
Určitě ještě nějaké jiné co jsou hodně dávané a pro mé uši se zošklivili ![]()
@Mackenzie mně se líbí Vachna
Asi nad tím zauvažuju, jestli se nám zadaří holčička ![]()
@Mackenzie píše:
pozor, ne s měkkým, ale s tvrdým y![]()
a mě osobně se Adolf líbí a moc, kdyby ho neměl každej spjatý s Hitlerem, tak by se mi malý Adík, Dolfík líbil
ale manžel mi to zakázal
![]()
No jo přesně.. já řeknu Adolf a vidim toho debila s knírkem.. toje prostě kámen úrazu
![]()
Evžen, Hynek, Patrik - ty mi vyloženě vadí
A holčičích mi vyloženě nevydí žádné, až klasické takové ty staré.. a pak co bych jako nedala, ale nemám vyloženě co se mi nelíbí…
@Denis11 píše:
No jo přesně.. já řeknu Adolf a vidim toho debila s knírkem.. toje prostě kámen úrazu![]()
Jj taky se mi líbí jméno Adolf, nám by i skvěle pasoval k příjmení, ale ty asociace fungujou prostě i u mě samotný
Tak možná ještě dvě tři generace a šlo by to
![]()
@Mackenzie píše:
Tak zlaté Theodory, Natálie a podobně…tohle jsem našla:Mezi nejzajímavější staročeská ženská jména patřila např: Sestřena, Bratřice, Bratruše, Modliboha, Ubyněha, Rochna, Vachna, Bušna, Dušna, Děvule
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaj, to je mazec ![]()
si představím třeba Dušna Dušková, Vachna Váchová… haha
ale jestli bych se chtěla své dceři pomstít, tak ta Sestřena mě oslovila nejvíc ![]()
No ale vím o chlapečkovi co se jmenoval Petr Petřík.. Jsem si říkala, že rodiče jsou opravdu prdlý ![]()
@Kačus82 Zlatá Sestřena, co taková Ubyněha
Hmm těžký to výběr pro pomstu ![]()
@ncc1701 Ninu má švagr a ještě soused z chalupy - vypadá to na novou módu ![]()
Na začátku 90. let pracovala jedna naše známá jako sestřička na novorozeneckém a největší pozdvižení tam způsobil: Džejár Hrdlička, psáno tak jak slyšíš ![]()