Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Které se mi opravdu nelíbí a nedala bych ani za nic, je Lorelai. A pak z těch, co se moc nedávají je to Alois, Adolf, František.
která se mi nelíbí, ale za peníze ( obrazně), bych se nechala umluvit, tak je to Max, Tadeáš, Matyáš…
Mě osobně připadají nehezká všechna jména z takových těch módních vln.. Třeba jako když má kámoška učitelka v MŠ v jedné třídě tři Matyáše, tři Sofinky a čtyři Natálky.. Sami o sobě jsou to krásný jména, ale v takovým množství už mi lezou krkem
My jsme teda taky ve výběru nebyli moc kreativní
ale omezovalo nás příjmení!
A tak myslím, že když milé dítě, tak i to jeho jméno je tak nějak hezčí ![]()
Nelíbí se mi většina cizích jmen typu Mia Thea, Samantha… Pak jsem alergická na Adélu. Z klučičích mi asi nevadí žádný.
Brian Poklop
no to mě po*er
![]()
jinak u kluka to u mě je- ADOLF
To je fakt masakr
![]()
@Mackenzie NATALIE či NATÁLIE na tohle jméno už jsem vyloženě alergická, mi příjde, že to dávají rodiče, když už neví kudy kam a jiné jméno je nenapadá.
![]()
Musím říct, že ve škole je docela problém, když jsou ve třídě z osmi kluků čtyři HOnzové.
Nebo u holek - čtyři Michaely, tři Martiny, několik Lucií, Peter, Denis, Aniček, Terez atd.
To už je opravdu lepší, když rodiče zkusí být trochu originální, ale nic se nemá přehánět. ![]()
Bryan či jak se to píše Prokop je teda
![]()
Ale my měli ve škole děvče…Pamela Heráková…
Ivan nebo Milan…holčičí mi nevadí snad žádné, i když to svoje teda zrovna nezbožňuju ![]()
@Denis11 píše:
Brian Poklop![]()
![]()
![]()
no to mě po*er
![]()
jinak u kluka to u mě je- ADOLF
![]()
![]()
To je fakt masakr
![]()
pozor, ne s měkkým, ale s tvrdým y
a mě osobně se Adolf líbí a moc, kdyby ho neměl každej spjatý s Hitlerem, tak by se mi malý Adík, Dolfík líbil
ale manžel mi to zakázal
![]()
Koloman, Andělín, Igor, Kvido, všechny končící slav, pak takový ty starý jako Bedřích apod…
a Holky jako Klotylda, Rút,..slava, Božena,,,prostě taky starý český..ja radši modernu
Klučičí jména.. Tadeáš, Maxmilián, Max, Matěj, Bruno, je jich dost - nevzpomenu si..
No a holčičí - jediné - Berta
@helenkka píše:
Za mě je vrchol - Denis. Nějak to na mě působí hrozně uměle.
Jo na to jsem zapomněla, to taky nesnáším a ještě Alois a Cyril ![]()