Jaké jméno se vám opravdu nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14984
14.11.12 20:36

Které se mi opravdu nelíbí a nedala bych ani za nic, je Lorelai. A pak z těch, co se moc nedávají je to Alois, Adolf, František.

která se mi nelíbí, ale za peníze ( obrazně), bych se nechala umluvit, tak je to Max, Tadeáš, Matyáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.11.12 20:36

Mě osobně připadají nehezká všechna jména z takových těch módních vln.. Třeba jako když má kámoška učitelka v MŠ v jedné třídě tři Matyáše, tři Sofinky a čtyři Natálky.. Sami o sobě jsou to krásný jména, ale v takovým množství už mi lezou krkem :mrgreen: My jsme teda taky ve výběru nebyli moc kreativní :mrgreen: ale omezovalo nás příjmení! :mrgreen: :mrgreen: A tak myslím, že když milé dítě, tak i to jeho jméno je tak nějak hezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.11.12 20:38

Nelíbí se mi většina cizích jmen typu Mia Thea, Samantha… Pak jsem alergická na Adélu. Z klučičích mi asi nevadí žádný.

• Citovat
  • Upravit
16906
14.11.12 20:39

Koloman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
14.11.12 20:39

Brian Poklop :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to mě po*er :mrgreen: :mrgreen:

jinak u kluka to u mě je- ADOLF :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je fakt masakr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.11.12 20:40

@Mackenzie NATALIE či NATÁLIE na tohle jméno už jsem vyloženě alergická, mi příjde, že to dávají rodiče, když už neví kudy kam a jiné jméno je nenapadá. :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

Musím říct, že ve škole je docela problém, když jsou ve třídě z osmi kluků čtyři HOnzové. :mrgreen: Nebo u holek - čtyři Michaely, tři Martiny, několik Lucií, Peter, Denis, Aniček, Terez atd.
To už je opravdu lepší, když rodiče zkusí být trochu originální, ale nic se nemá přehánět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Andrea, Josef, Jožin, Pepa, Jožka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.11.12 20:41

Hildegarda a Milivoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432

Bryan či jak se to píše Prokop je teda :roll: :roll:
Ale my měli ve škole děvče…Pamela Heráková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131

Ivan nebo Milan…holčičí mi nevadí snad žádné, i když to svoje teda zrovna nezbožňuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
@Denis11 píše:
Brian Poklop :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to mě po*er :mrgreen: :mrgreen:jinak u kluka to u mě je- ADOLF :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je fakt masakr :mrgreen: :mrgreen:

pozor, ne s měkkým, ale s tvrdým y :lol: :lol: a mě osobně se Adolf líbí a moc, kdyby ho neměl každej spjatý s Hitlerem, tak by se mi malý Adík, Dolfík líbil :hug: ale manžel mi to zakázal :D :D

• Citovat
  • Upravit
27010

Koloman, Andělín, Igor, Kvido, všechny končící slav, pak takový ty starý jako Bedřích apod…
a Holky jako Klotylda, Rút,..slava, Božena,,,prostě taky starý český..ja radši modernu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
14.11.12 20:42

Klučičí jména.. Tadeáš, Maxmilián, Max, Matěj, Bruno, je jich dost - nevzpomenu si..

No a holčičí - jediné - Berta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.11.12 20:42
@helenkka píše:
Za mě je vrchol - Denis. Nějak to na mě působí hrozně uměle.

Jo na to jsem zapomněla, to taky nesnáším a ještě Alois a Cyril :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko