Vhodné jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
24.3.15 22:48

Teodor a třeba Kristián.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
25.3.15 07:44

Děkuji moc za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.3.15 08:06

@Smilie23 Tobiáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
25.3.15 10:26

@Smilie23 Teodor

• Citovat
  • Upravit
2129
25.3.15 10:35

@kometa32 Jéé, to jsi mě potěšila. Je to můj favorit, ale když si to řeknu dohromady, tak mi to nějak nezní: Tobiáš Slouka. Slouka Tobiáš. Manžel mě ale uklidňuje, že se to dohromady beztak nebude říkat. Že mu budou říkat buď Tobiáš nebo Slouka. TP mám v pondělí, tak snad se to nějak rozsekne už. Nejlepší je, že kdyby se nám náhodou narodila holčička, tak nemáme vůbec nic vymyšlené. Prostě žádné jméno pro holčičku. Ale tři doktoři nezávisle na sobě nám řekli, že to bude chlapeček, tak snad to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.3.15 10:54

@Smilie23 Je to krásné jméno. :palec: A pokud jsi pro něj vnitřně rozhodnutá, tak neváhej…přeji bezproblémový porod a pak dej vědět, jak jste se rozhodli. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
25.3.15 12:16

@kometa32 Děkuji :kytka: A myslíš si, že v kombinaci s příjmením je to jméno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.3.15 12:34

@Smilie23 Můj syn se jmenuje Lukáš a příjmení taky na S. :palec:
Proto kombinace tohoto jména mi divná nepřijde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
25.3.15 13:08

@kometa32 Já jsem si právě celé těhotenství říkala, že je to v pohodě, to š a s, ale nahlodal mě jeden kamarád. Žijeme v zahraničí a právě mi říkal, že našemu Tobiášovi budou všichni říkat Tobias a Tobias Slouka tam má právě ty dvě s a už to moc syčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 16:51
@Smilie23 píše:
@kometa32 Já jsem si právě celé těhotenství říkala, že je to v pohodě, to š a s, ale nahlodal mě jeden kamarád. Žijeme v zahraničí a právě mi říkal, že našemu Tobiášovi budou všichni říkat Tobias a Tobias Slouka tam má právě ty dvě s a už to moc syčí.

Tak vyber nějaké jiné jméno, když se ti nezdá.. Ono TobiaS Slouka skutečně syčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
26.3.15 20:45
@Smilie23 píše:
@kometa32 Já jsem si právě celé těhotenství říkala, že je to v pohodě, to š a s, ale nahlodal mě jeden kamarád. Žijeme v zahraničí a právě mi říkal, že našemu Tobiášovi budou všichni říkat Tobias a Tobias Slouka tam má právě ty dvě s a už to moc syčí.

Mno pokud je to do zahraničí, nechtěla bys přidat k tomu Tobiáškovi ještě nějaké krátké jméno, které by to při formálním představování rozdělilo? :)
Rozhodně bych se ho nevzdávala, pokud se ti líbí. :palec:

Např: Tobiáš Jan Slouka :srdce:, Tobiáš Jiří Slouka, Tobiáš Adam Slouka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko