Vhodné oblečení a doplňky do školy

18670
31.8.11 20:05

Vhodné oblečení a doplňky do školy

Ahoj, ráda bych se zeptala, co si myslíte o (ne)vhodnosti nalakovaných nehtů na druhém stupni, případně co dalšího považujete za neúnosné.

A další dotaz - 1. září nosí vaše děti na druhém stupni oblečení odpovídající malému divadlu (sukně, šaty), nebo vám přijde únosné i „normální“ slušné oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
31.8.11 20:10

Nase tretacka pujde v satech, v kterych si sla pro vysvedceni. Jsou slavnostnejsi.

Nevidim nevhodne mit nalakovane nehty bezbarvym nebo hodne svetlym lakem na druhem stupni, otazkou je co na to ucitele.

Ja byla na zakladce jeste za komousu a co vim, tak v osmicce jsme se nesmely malovat. Na stredni v prvaku uz to bylo kazdemu jedno…

• Citovat
  • Upravit
7602
31.8.11 20:10

Tak asi záleží, kolikátá třída to je. Stli pátá - to je už 2.st? nebo devátá? U starších jsou horší věci než nalakované nehty…
A první školní den jsme nikdy nechodili kdovíjak oblečený, snad jen v 1.třídě, to byla velká sláva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.8.11 20:12

Ahoj, tak ja mam kluka, takze ty nehty nemusim resit (jinak vhodne mi to pro holky od cca 11 let nepripada, mozna tak v devitce), pokud jde ale o obleceni, tak nikdy nechodil do skoly 1.zari v nicem zvlastnim. Normalne dziny, nebo i kratasy (takovy to ke kolenum, jak kluci nosej).
Na klasickym druhym stupni jsme ale nebyli, sel z 5.tridy na gympl, ale i tam chodi studenti normalne, pri nastupu do primy jsem toho byla svedkem, nikdo nemel nic zvlastniho, vsichni byli normal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18670
31.8.11 20:18

Mám 11letou a má na světle červeno nehty… Nějak mě to nenapadlo a přiznám se, že mně osobně to nevadí, jsem taky učitelka. No snad to zítra pan učitel přežije a pak asi přelakujem na světlejší. Jinak dcera není šatová, do divadla tedy jo, ale ve škole se v šatech necítí, takže si bere legíny s tunikou a bolerko. Mladší syn džíny a košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.11 20:21

V 11 letech bych se sv. červenými nehty dceru do školy asi nepustila. Se světlou barvou bych problém neměla.

Sváteční oblečení jsme 1. září nikdy nenosili. Krom té 1. třídy :wink: Nevidím důvod, proč by měly jít holky v šatech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.8.11 20:43

Chodí v normálním oblečení, jen v té první bylo takové sváteční.
Malování dceři nedovoluji, maximálně řasenku, lak na nehty, mimo rudého a černého může, jo a nějaký ty modrý a zelený, ale o ji nedovolím nikdy, protože se mi to nelíbí :lol: je jí 12.
Syn i pro vysvědčení teď chodív riflích a tričku nebo košily, aby nebyl za trapáka :roll: bude mu 17.

• Citovat
  • Upravit
18670
31.8.11 20:58

Asi je to hodně individuální, já třeba řasenku nedovolím ještě asi dost dlouho, ale ty nehty mi nevadí. O prázdninách nosila právě světle modrý lak a ten jí fakt sluší. Já se naopak nelakuju vůbec. Tak si o tom promluvím s ředitelkou, dost často se vidíme a je to fajn ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
31.8.11 21:02

Nemám dceru ale já si nehtíky lakovala a ted se nesmějte jo na střídačku jeden nehet tmavě modrý druhý svítivě žlutý a podobné výstřelky:D naštěstí jsme měli dobrou ředitelku i učitele nic v tomhle směru jim nevadilo(nebyla jsem zdaleka jediná) malovlai jsme se někdo hodně někdo vůbec ale já třeba linky holky i ma up to teda až od 8 tuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18670
31.8.11 21:23

:mrgreen: AŽ od 8? Let, nebo hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.8.11 21:26

to ja zas vidim duvod dat saty ten, ze je aspon unosi, pac ted zase budou x mesicu v zimnich bundach… :zed:

• Citovat
  • Upravit
24837
31.8.11 21:28
Eliška píše: :mrgreen: AŽ od 8? Let, nebo hodin?

Já to pochopila, že od 8. třídy :think: :wink:

Příspěvek upraven 31.08.11 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.8.11 21:29

určitě hodin :think: já bych se před 8 nelakovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18670
31.8.11 21:31
fragola píše:

No jo, já postižená češtinářka jak nevidím tečku, tak je to číslovka základní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.11 21:31
Eliška píše:
fragola píše:

No jo, já postižená češtinářka jak nevidím tečku, tak je to číslovka základní :mrgreen:

Musíš číst mezi řádky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati