Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat na nějaký vhodný dárek pro mého dvouletého synka? Většinou si sám moc nehraje, takže nevím čím bych ho pořádně zaujala. Děkuji za rady a nápady.
@kopeckovic11 duplo, koleje, dřevěný puzzle, plastový zvářata a dinosauři… pak tatrovky a traktory…
Mám holku, ale u nás teď frci garáž od Vtech, dá se to dokupovat aa pristavovat, akorát ta hudba je na hlavu ![]()
Odrážedlo - takové to plastové autíčko na doma, u nás frčí už 3 roky
Lego Duplo je taky vděčný. Tabule na psaní. Cokoliv na malování (pastelky, vodovky), modelování (plastelím je dneska velký výběr). Nějaký hudební nástroj, naše dostala ke druhým narozeninám foukací harmoniku a byla nadšená a ráda si s ní hraje.
U nás třeba frčí i dětský tablet a chci na Vánoce notebook, ale to ta dvouletá jen mačká a myslím, že jí to až tak moc nedá. To spíš těm starším. A byť máte kluka, tak hodně oblíbené jsou kuchyňky i u kluků, co vím od známých.
Teď mě honem nic nenapadá. Vyjmenovala jsem oblíbené hračky našich dětí - hlanvě té dvouté ![]()
@Krrysa Jo jo, ty dřevěný vláčkodráhy jsou taky super. Máme tu z Ikey.
@Blešík Že jo? Ještě máme další koleje navíc a to je teprve. Máme holky, ale vláčky je baví víc, jak princezny.
@Krrysa píše:
@kopeckovic11 duplo, koleje, dřevěný puzzle, plastový zvářata a dinosauři… pak tatrovky a traktory…
Tak stavebnice ho vůbec nebaví, ale ta vláčkodráha by mohla zabrat ![]()
@pikola píše:
Mám holku, ale u nás teď frci garáž od Vtech, dá se to dokupovat aa pristavovat, akorát ta hudba je na hlavu
Můžu se zeptat co je to za garáž?
@Blešík píše:
Určitě duplo, zvlášť ta vláčkodráha co sama jezdí je božská
Ta vláčkodráha bude asi drahá, že, když sama jezdí?
@kopeckovic11 My máme z jedné strany na křídy a z druhá strana je leská a dají se tam dávat magnety - taky veliká zábava (dají se koupit třeba takové ty měkké třeba s krtkem). Plus je tam role papíru. Měla jsem strach z nepořádku od kříd, ale je to dobrý.
@Aries6 píše:
@kopeckovic11 My máme z jedné strany na křídy a z druhá strana je leská a dají se tam dávat magnety - taky veliká zábava (dají se koupit třeba takové ty měkké třeba s krtkem). Plus je tam role papíru. Měla jsem strach z nepořádku od kříd, ale je to dobrý.
A jaká byla cena?
@pikola píše:
Mám holku, ale u nás teď frci garáž od Vtech, dá se to dokupovat aa pristavovat, akorát ta hudba je na hlavu
Ta vypadá dobře, prosím vás drží dobře při sobě? Protože muj drobeček mi vše rozkládá. ![]()