Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LunaP píše: Více
Tak to víš že do jisté míry stačí ale ona tak nějak očekává, že když už se jí muž věnuje, tak to má nějaké pokračování a pokud to pokračování není tak to vzbuzuje otázky.
Proč, když si mi to tedy chtěl teď udělat pusou, tak proč nechceš pokračovat dál normálním stykem? to tě to nebaví nebo to děláš jen aby si mi udělal radost?.. Ona ví, že já to nepotřebuju a kdykoliv bych to šel dělat, bez erekce a bez potřeby to dokončit i na mé straně tak jí je jasné, že to dělám jen kvůli ní.
Ano, myšlenky jsou u mě dost problém. S tím souhlasím. Mám jich plnou hlavu.
Jinak cíl byl si tu pilulku vzít aniž by to věděla. Není to ode mě hezké ale možná by jí to potěšilo. Vím že bude večer, dítě bude spát, ona bude ready tak si ji dám a půjdu jí uspokojit.
@Anonymní píše: Více
Když mám menstruaci nebo jsem po porodu apod., tak muže uspokojím jinak než koitálně a dělám to pro něj. Tedy i mě to vzrušuje. Ale dělám to hlavně proto, že se mi líbí, že se mu to líbí.
@admin píše: Více
Myslím že pravděpodobnost, že se mladý muž s přístupem k internetu ( a dnes i k AI), půjde ptát na emimino, zda si má vzít viagru, když nemá chuť na sex, naopak vylučuje možnost, že by to troll nebyl
Ale tak někdo věří na ježíška a někdo holt na mladé muže, lovící na emiminu informace o viagře ![]()
Můj táta měl stejný problém a vyřešil to jednoduše tak, že mámě dovolil milence. Ona měla sex a nevyžadovala to po něm. Oba byli spokojení ![]()
@Duhovka12 píše: Více
Hmm, tak to se asi nestává moc často, že by byl někdo schopný až takového kompromisu… ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Myslím, ještě míň často se stává, že o tom ví děti. ![]()
Ty máš strach, že když začneš brát Viagru, tak pak budeš mít problémy s normální erekcí? ![]()
Jako sorry, ale člověk, který nepotřebuje mít sex rok, už problém s erekcí má.
Takže i kdyby ti to způsobilo problémy s normální erekcí a projevilo se to tak, že se ti jednou za rok nepostaví, tak já v tom teda žádnou národohospodářskou škodu nevidím. Ty už nemáš jak přijít o erekci, protože z mého pohledu ani žádnou nemáš. Sex jednou za rok je vlastně žádný sex.
Jestli je tohle celé pravda, tak tvoje manželka u toho milence na 100% jednou skončí nehledě na to, jestli bys jí to povolil nebo ne. A až ji jednou někdo pořádně a s chutí vyklátí, tak od tebe bude zdrhat mílovými kroky- dítě nedítě..
Tak šup na to moc nad tím nepřemýšlet. Zkusit to můžete.
Možná, že když k tomu budeš pozitivně naladěn tak to i fungovat bude.
A vlastně když máš ten strach z ochabnutí tam by to fungovat mělo, pokud se erekce už nastartuje už jí to udrží.
Ovšem tvá žena by teda měla zas přijmout ten kompromis, že ty jí to rád uděláš bez potřeby pro sebe. Jestli je to teda pravda že jí to rád poskytneš. Ona ty řeči skutečně má, nebo si to jen myslíš? Když už o tom mluvíte tak dlouho.
Pokud by jste si to i tak stanovili, možná by z tebe opadla i nervozita, že se po tobě zas něco chce ( co nejde).
@LunaP píše: Více
Vidím to nadějně. Ze stejných důvodů jako ty - nebudu muset řešit, jestli ochabne nebo neochabne - doufám že když myšlenky utečou k nehotové práci a ke starostem okolo baráku tak stejně bude stát tak to bude ideální.
K těm řečem - ona je napřímo nemá ale pak při diskuzích to z ní leze. Nějakou dobu to vydrží ale prostě je z toho všeho cítit, že je to nucený, jen na sílu pro toho druhého. Jak už tu padlo několikrát, nejde jí o ten samotný akt a orgazmus jakožto o ten chtíč a touhu.
Ona ten kompromis určitě přijme. Ona přijmá už asi cokoliv. Za ty roky je už úplně odevzdaná a zlomená z toho v tomhle tématu. Takže cokoliv je pro ní lepší než nic.
@bigl píše: Více
Ano trochu strach mám ale je fér přiznat, že to co říkáš je vlastně pravda.
To jestli skončí nebo neskončí u milence neovlivním. Koneckonců proto jsme se na tom rovnou i domluvili že má v tomto ode mě úplnou volnost. Na druhou stranu pokud u něj skončí a citově to zvládne - možná to rodinu zachrání.
@Duhovka12 píše: Více
Mám to stejně - milence jsem ji dovolil. Bohužel navzdory tomu, jak je na tomhle fóru asi zvykem - nebo se mi to tak alespoň zdá, že najít si milence je naprosto triviální a běžné ženě to zabere tak dva dny, tak té mé nejspíš ne. Z mě neznámých důvodů. Někdo tu už jednou napsal a to mi dávalo smysl že se nejspíš bojí, že se zamiluje a rozbije to celé úplně. Kdo ví.
Já ji kdysi dostal jako dárek. Od kamarádů. Bál jsem se to vyzkoušet, protože jsem žádné problémy neměl. Ale byl jsem zvědavý. Tak jsem ji rozdrtil a vzal jsem si opravdu malinkaté množství. Třeba jako 7 zrnek cukru. A musím říct že to bylo hoodně znát. Měl jsem to mnohem víc pod kontrolou.
Ale pokud člověk není vzrušen, tak mu to nepomůže. Tedy podle mé zkušenosti.
Klidně si tu Viagru dej, tobě už to nemůže nijak ublížit, z mého pohledu jsi téměř impotentní, nezlob se.
Tvojí ženy je mi líto, že musí ve 26 letech řešit tady to, chodit kvůli tomu do poradny, k sexuologům atd. Ona má život před sebou a bude se s tebou trápit další desítky let? Promiň, ale teď je to tak, že ty jsi spokojený, ty máš sex jen když chceš ty, třeba jednou za půl roku až rok. Ty jsi vlastně v zenu, protože je to tak, jak to chceš ty. Ona je ta, co trpí jak zvíře.
A jinak- píšeš jak starý mladý, proto tady tomu tvému příběhu nikdo nevěří. Já myslím, že takto se nevyjadřuje sedmadvacetiletý kluk. A jestli místo sexu myslíš na to, co je potřeba udělat na baráku, tak máš problém i s hlavou. Musíš být i v životě strašně nudný patron, takový ten úzkostný typ, co se neumí uvolnit, odreagovat, pořád stažený a v pozoru. Aspoň na mě tak působíš.
Super cool to není (i když je mi jasné že je to jen rýpnutí). V mojí situaci to dělá spíš problémy jak vidno ale ano, žádnou tenzi necítím. Přisuzuju to tomu, že kde není chuť tam ani nevzniká ten tlak. Pokud muž musí potlačovat svojí chuť a nutkání tak to v něm roste. Já nic potlačovat nemusím a nemá co tlačit.