Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to s tím vibrátorem zase až tak nepřeháněla a kletba bude zažehnána…
![]()
Měla jsem první orgasmus až v 28 letech, když jsem začala chodit s manželem. Předtím ani sama, ani s ex partnerem. U mě funguje jen 1 poloha a prostě musí být správný úhel
Zkoušej a poznáš to až to přijde ![]()
1. Nedělejte ze sexu hon za orgasmem. Tím spíš to nepůjde.
2. Zkoušej hodně sama. Když ti něco bude příjemné, tak to prozkoumej víc.
3. Většina žen má orgasmus přes klitoris. Jestli chceš robertka, tak skvělé jsou ty s podtlakem spíš než vibrační.
4. Některé ženy orgasmu nedosáhnou nikdy, je dobré přijmout i tuto možnost.
Jinak já osobně jsem sama problém neměla, ale s někým dalším v místnosti jsem měla orgasmus až s manželem. Předtím jsem se s nikým nedokázala dost uvolnit.
@Anonymní píše: Více
A sex tě baví? Partner tě přitahuje? Tak neřeš orgasmus a užívej si intimitu, vzrušení… není kam spěchat.
Mozna by pritel mel na klitoris pouzit sve rty, jazyk, prsty a ne hned tezkou techniku…
Příspěvek upraven 19.09.26 v 20:32
To jsou zase problémy prvního světa. Orgasmus s chlapem jsem neměla nikdy a žiju ![]()
@Virgin_Mojito a oni to berou v pohode? Nemaji nejake reci nebo nejsou z toho smutni?
😁 😁 😁
Pobavilo. Mně táhne na 50 a neřeší to nikdo.
Ale ve 21 bych to možná řešila, chápu
Příspěvek upraven 19.09.26 v 09:29
@Andelskej_Satan píše: Více
Když ono ne každý chlap to opravdu umí a jen svou pílí přivede ženu k orgasmu - to už je vyšší dívčí
. Já ve svých 42 letech měla jen jediný orgasmus pouze díky muži. A to jinak nemám problém i několikrát denně, jen se k tomu musím postavit aktivně a trošku si to „odmakat“.
Zdravím, je mi 21 let, orgasmus jsem zažila maximálně jednou (byla jsem opilá, takze nevim, jestli to reálně byl orgasmus) a s přítelem se snažíme tuto kletbu prolomit, jen nevime jak. mam i vibrátor s výběžkem na klitoris, ale kdykoliv ho používám, mam chvíli pocit extrémní příjemnosti ale hned o sekundu potom se mi klitoris promění v místo na které nemůžu ani sáhnout a je to strašně nepříjemné. je strašné citlivý. mam zajit za doktorkou, nebo mate nějaké rady?