Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše: Více
Ano, chápeš to naprosto správně! Po 30 letech už jí nic nedokážeš, takže si může tvrdit, co chce, a třeba o tom přesvědčí i sebe.
![]()
Je to něco na způsob: https://www.facebook.com/…/19fVoFADJK/ ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Samozřejmě, že je, ale když už jednou z něho udělala blba, tak ho z něj nemusí dělat zas. Může s ním houpat, ale ne točit. To se ji nevyplatí, jak když zkoušíš proti větru močit.
![]()
@jege hele Pepíku, tenkrát sem si pořádně vrzla, ale už je to pryč. Tak nějak? ![]()
Jde o to že mi lže a pořád mi říká něco jiného. Přece není normální aby s kamarádem vlezla do postele.
@Hanča1234 píše: Více
Minimálně by to bylo čestnější. Každý udělá chybu, ale aspoň by se k tomu měl postavit čelem. Nikdo jí nenutil to teď vytahovat. Stalo se, je to minulost, uplynulo 30 let, nebudeme to řešit!
![]()
@Příběh nepřijde mi normální že s ní seš!
Začala to teď řešit ona či on?
U nás by to bylo jasný.
Měl si sex nebo sis někoho tahal k nám / támhle máš dveře. Oboustraně nemáme v tomto žádnou toleranci.
@Příběh malé bylo tenkrát ne ![]()
Jednoduché to není, ale zbytečne to řešit teď ano.
Kdo to téma otevřel?
Ty teď řešíš, co se stalo před 30ti (!) lety
To už je pěkně dávno zaschlý sperma ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj všichni, potřeboval bych slyšet názor nezaujatých lidí, protože mi z toho hlava nebere. Vrátil jsem se ve vzpomínkách do situace před 30 lety a moje tehdejší partnerka mi dnes tvrdí věci, kterým prostě nedokážu věřit. Chci se zeptat, jestli jsem blázen já, nebo ona přepisuje historii.
Před 30 lety to probíhalo takto: • Od sousedů jsem se dozvěděl, že k nám domů chodí cizí chlap, když nejsem doma. • Když jsem se jí na to zeptal, řekla mi, že si k nám chodí jen odpočinout po práci, drží ji za ruku a hladí po vlasech. O týden později přiznala, že se s ním líbala v mezipatře. • Jednou ho přivedla, i když jsem byl doma. Ani mi ho nepředstavila, šli rovnou do obýváku. Ten chlap se u nás choval jako doma a přesně věděl, kam jít. Bydlel o 3 patra níž u otce. Vždycky, když jsem odjel, byla u něj. Nedokážete si představit, jak strašně, ponižujícně a bezmocně mi tehdy bylo, když ho v mé přítomnosti dotáhla k nám domů a dělala, že tam nejsem. • Máme spolu dceru (tehdy jí byly 2 roky). O tři týdny později mi oznámila, že mě už NEMILUJE a že MILUJE JEHO. Řekla mi, že mám opustit byt, protože chce žít s ním. V noci se sebrala, odešla spát k němu a dceru mi nechala doma. • To, že tu noc u něj spala s ním v jedné posteli, mi tehdy do telefonu potvrdila jeho macecha, která s nimi žila v domě. Moje tehdejší partnerka sice tvrdila, že si „jen do rána povídali“, ale později mi na rovinu přiznala, že s ním sex měla. Já z toho byl psychicky úplně na dně, totálně vynervovanej, a z toho stresu mi tehdy padaly vlasy. • Ráno jsem vzal malou a chtěl odjet k její ségře na Moravu. Ona se k nám nakonec přidala. Když jsme ale odcházeli z domu, zastavila se u něj a omluvila se MU (mně ne). Omluvy jsem se nedočkal ani na Moravě.
Pointa příběhu: Partnerka se tehdy po tom všem ke mně nakonec vrátila a zůstali jsme spolu. Když se ale tehdy vrátila, neprojevila vůbec žádnou lítost. Žádné „promiň“, žádný pláč, nic. Nedočkal jsem se omluvy celých 30 let. Omluvila se mi až TEĎ, když jsem jí na rovinu vyčetl, že se mi tehdy vůbec neomluvila.
A proč to píšu dnes? Dnes, po 30 letech, mi s klidem tvrdí, že to byl „jen kamarád“, k ničemu nedošlo, s ním nic neplánovala a nic k němu necítila. Prý to všechno dělala JENOM PROTO, ABYCH ŽÁRLIL. Navíc mi dnes říká, že „když s ním tehdy sex neměla, tak vlastně nic neprovedla“.
Věříte tomu někdo? Je vůbec možné, aby matka, která natvrdo řekne „nemiluju tě, miluju jeho“, dotáhne si milence domů před oči partnera, odejde na noc do postele k němu a nechala doma batole, dnes tvrdila, že k němu nic necítila a byla to jen hra na žárlivost? Chápu to správně, že ze mě dělá blázna a snaží se jen vymazat své černé svědomí?
Díky za vaše názory