Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Vidíte, a mně zrovna současná návštěva několika doktorů se stejným problémem přijde hrozná. Jednak je to plýtvání penězi (pak se musí dělat veřejné sbírky na vážně nemocné děti - protože uhradíme jednomu páru tři vstupní vyšetření ve třech CARech), ale přeci i plýtvání časem pacientů a zdravotníků, ne?
Tak zrovna v pfc se vstupní vyšetření platí 😊 a myslím, že zrovna já jsem typ člověka, co si poctivě platí zdravotní a nikdy v životě (musím zaklepat) jsem nic hrazeného od pojišťovny neměla, mimo ivf. Máme velmi špatné spermio - v jednom centru nám řeknou, že to je pouze na dárce a my se s tím máme smířit bez jakéhokoliv jiného názoru dalšího doktora? Stejně tak jako v předchozím centru nám spermie nemrazili, prý není potřeba. Taky že při opu nebyly žádné spermie, tedy přesněji jen 2. A v novém centru nám hned doktorka řekla, že při každé příležitosti budeme mrazit. Kdybych to věděla dřív, hned při první návštěvě prvního centra bych si došla i do jiného, jaký mají na to názor…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.