Víceúčelové autíčko - zkušenost

lucineeccka
8.5.11 15:20

Víceúčelové autíčko - zkušenost

Ahoj holky,
máte někdo zkušenost s tímhle autíčkem? Nebo myslíte, že je to dobrý nápad?

http://deti.aukro.cz/…4824577.html

Chci Matíkovi koupit něco k narozeninám a nerada bych zase koupila nějakou blbost- na to jsem expert :roll: :mrgreen:

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
8.5.11 15:45

Mně se líbí :palec: Samík by byl rozhodně u vytržení z toho volantu :lol:

Jestli bys to chtěla využívat i na tlačení po venku, pořešila bych asi, jaké to má kola - jestli to je reálné :think:

Ale neměli jsme ho teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.5.11 15:50

Autíčko vypadá hezky, ale třeba u nás by se nevyužilo.

Syn by možná ze začátku několikrát zmáčknul ty tlačítka, určitě by ho rozčilovalo upoutávání do těch kšírů (což asi není nutné) a hlavně jakmile to šlo, začal jezdit na odrážedle motorce (enduro, co mají oblíbené snad všechny děti - http://odrazedla.heureka.cz/…nduro-mensi/).

Na těchto typech odrážedel se dětem hůř jezdí, jsou sice stabilnější než motorky, ale zároveň nejsou tak akční a je těžší s nimi manipulovat.

Pokud máš klidnější dítko, tak třeba využijete hodně tu variantu s vodící tyčí, ale to už mi přijde lepší, když jsou tam šlapky a dítě může aspoň zkoušet šlapat.

Blbostí jsem už koupila taky spoustu, dopředu se prostě nedá odhadnout, jestli to zaujme nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.5.11 16:02

Je super, máme doma něco podobnýho (jen míň vymakanýho), malej ho dostal od ježíška a je z toho nadšenej ještě teď :-D Takže za mě bych ho klidně koupila :-) (i když se přiznám, že samotnou by mě to v životě nenapadlo, kdyby to malej nedostal :-) )

máme tohle - http://4kids.cz/…tdetail.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.5.11 16:04

Jinak ještě teda dodám, že my ho máme jen doma, na ven má malej obyč odrážedlo za cca 300 (mamka mu chtěla dát k velikonocům něco, co mu k něčemu bude, já koukala v obchodě na hračky na písek, ale malej objevil to odrážedlo, sedl na něj a už jsme ho z něj nedostaly :-D:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.5.11 16:20

Díky, můj syn je hodně temperamentní.
Odkdy děti na tom enduru tak začnou jezdit?Matyas zatím ještě nechodí…

Mamutice píše:

Syn by možná ze začátku několikrát zmáčknul ty tlačítka, určitě by ho rozčilovalo upoutávání do těch kšírů (což asi není nutné) a hlavně jakmile to šlo, začal jezdit na odrážedle motorce (enduro, co mají oblíbené snad všechny děti - http://odrazedla.heureka.cz/…nduro-mensi/).

Na těchto typech odrážedel se dětem hůř jezdí, jsou sice stabilnější než motorky, ale zároveň nejsou tak akční a je těžší s nimi manipulovat.

Pokud máš klidnější dítko, tak třeba využijete hodně tu variantu s vodící tyčí, ale to už mi přijde lepší, když jsou tam šlapky a dítě může aspoň zkoušet šlapat.

Blbostí jsem už koupila taky spoustu, dopředu se prostě nedá odhadnout, jestli to zaujme nebo ne.
  • Citovat
  • Upravit
1072
8.5.11 18:17

Ahojky, my jsme ho kupovali k Vánocům a je fakt super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.5.11 18:37

to jsem ráda :)

Sabi.M píše:
Ahojky, my jsme ho kupovali k Vánocům a je fakt super :-)
  • Citovat
  • Upravit
9223
8.5.11 19:23

máme ho doma,ale na ven mi příjde dost na prd… leda na úplně rovnej terén,ale ven na kamínky nebo chodníky ee :nevim: jezdíme s ním tady v paneláku po chodbě do sušárny :lol: navíc se mi z něj malej už málem vyklopil,příjde mi málo stabilní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.5.11 19:23

Něco podobnýho jsme kupovali k prvním narozeninám a malej na něm drandí do teď, je mu dva a půl. Má ho ale jen na doma, ven už ho bereme výjimečně, na to má motorku a kolo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
9.5.11 22:06

lucineeccka, už si to přesně asi nevybavím, od kdy na tom začal jezdit, nějaký měsíc poté co začal chodit. Od tý doby vozíme motorku všude s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
10.5.11 14:26

Ahojky,
tak jsem včera koukala na děti, na čem jezdí a rozhodla jsem se Matíkovi koupit tu motorku od Endura…

Dík holky :kytka:
Mamutice píše:

Blbostí jsem už koupila taky spoustu, dopředu se prostě nedá odhadnout, jestli to zaujme nebo ne.
  • Citovat
  • Upravit
304
10.5.11 23:12

Myslím, že touhle motorkou nic nezkazíš, určitě si ji oblíbíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
11.5.11 17:22

auto máme a je fakt na rovnej terén, jinak je Ok, ale naučil se na tom pořádně jezdit vlastně až v roce a půl, na prostřídání s motorkou je super, ale třeba ta houpačka…tu jsme vůbec nepoužili, je to ještě v krabici a už ani nepoužijeme…to stejný ty postraní mantinely a kšíry…pro nás k ničemu, dokud se neuměl odstrkovat tak neudržel nohy na stupačkách takže se tlačit stejně nedal a když už se odstrkuje, tak výše uvedené nepotřebuje :think: Zvolila bych něco levnějšího, poslouží to stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí