Viděla jsem se na videu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jo, tímhle šokem jsem si prošla už před mnoha lety. Kolik ti je, že prozření přišlo až dnes? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli tak obávám se, že fotka a video je realita. Protože všichni ostatní mi přišli takoví jací jsou, stejní
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Videa nenatacim, ani svatebni nebude. Neexistuje nic horsiho nez vlastni selfie, ono teda i neselfie je hruza. Vybrat fotky na seznamku byl boj ![]()
Nicmene vim, ze v realu se libim a vypadam normalne, tak jsem v klidu.
Ted jsem byla u profi fotografky a fotky jsou to nadherne a vypadam na nich tak, jak se vidim v zrcadle. Proste je rozdil mobil a profi vybava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vlastní hlas (mimo nahrávku) známe jen z vlastní hlavy a je to opravdu výrazně jiné, jak to slyší ostatní. Navíc ho z venku neznáme, tak opravdu přijde jiný/ divný. Ostatní nic jiného neslyšej, tak to neřešej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila píše: Více
jestli opravdu v reálu vypadá tak blbě a její hlas zní tak divně, jako na videu -
odpověď zakladatelce - ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že je to úplně normální pocit. V reálu se nikdy neuslyšíš.
Videa a mobily hrozně zkreslují hlas. Ono to nebude tak zlé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý(á) se vnímáme jinak, když se slyšíme na nahrávce a v reálu, to stejne když se vidis v zrcadle či ve vyloze. 🌹
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty ostatní vnimas stejne jak na kameře, tak i v reálu - hlas, pohyby a gesta. Vše, jsi na to zvykla. Ale u sebe ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elen-ka právě…vyloha, zrcadlo tam vypadám v pohodě. Ale fotka - jak kdy a to video to mě úplně rozsekali. Strašný
- Citovat
- Upravit
A jsem solidně v šoku
Je to zhruba tři dny co jsme se v práci v rámci akce natáčeli a fotili. A přijdu si opravdu

Na videu a na fotce vypadám zcela jinak, než v zrcadle. Ale hlavně mluvení to je