Malé dítě, nový přítel a přespání u mě

Anonymní
3.5.24 14:32

Prosim o radu - novy pritel

Dobrý den, prosím o radu. Mám dítě, bude mu 2,5 roku jsem s ním ještě doma na RD.
Otec dítěte mě opustil po 10 letech po porodu. S malým se vídá často, ale vztahy mezi sebou dobré nemáme. Seznámila jsem se na seznamce s fajn chlapem a on mě sám tak nějak po necelých 2 měsících bere jak partnerku dle jeho slov a plánování věcí. Jenže já jak mám už dítě, tak nad tím asi víc přemýšlím a vídáme se z 90 procent v době kdy je dítě s vlastním otcem. Když je dítě u mě, tak je „přítel“ v práci převážně. Dělají skoro proti sobě..A dám příklad…být sama bezdětná řekla bych partnerovi přijeť po práci a přespi..abychom se večer aspoň viděli a pokecali..ale kvůli dítěti to nedělám, nespal tu nikdy. A nevím po jaké době k tomu svolit. Protože vztah může bouchnout po měsíci ale i po roce..:/ chtěla bych se vídat víc a nechci tím negativně ovlivnit své dítě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10649
3.5.24 14:41

Jsi asi nějaká zmatená, ne? Píšeš, že dítěti bude 2,5 roku, ale otec dítěte tě opustil po 10 letech po porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 14:44

@smile_xxx ano tak

• Citovat
  • Upravit
545
3.5.24 14:48

No tak to pozor, bacha, jak někdo po pár týdnech tě strašně miluje a plánuje budoucnost, tak spíš to je pro mě varování. A každý týden vodit nového náhradního tatínka asi není ideal. Já bych počkala klidně půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
3.5.24 14:49
@Anonymní píše: Více

2,5 leté to nebude moc řešit, když přijde na návštěvu večer strejda a přespí. Takže záleží spíš na tobě a na tom, jak perspektivně vidíš váš vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 15:07

@jita22 no chtela bych aby to byl vazny vztah. Ale ja nedokazu takle brzo vyhodnotit zda si to nemuze treba druha strana rozmyslet apod

• Citovat
  • Upravit
5683
3.5.24 15:18

Lidi se rozvadi i po 30letech manzelstvi, nikdy nemas kristalovou kouli, ze…

Ale tak musis preci vnitrne vyhodnotit jestli jste tak nejak na stejne „frekvenci“, jestli ti on vyhovuje a neleze necim vylozene na nervy.

A jak bych ulozila ditko, rekla bych mu, at prijde.
A nijak obradne bych je prozatim neseznamovala, strejda proste prisel neco spravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.5.24 16:28

Asi bych zatím počkala. Ale jak píšeš, nemůžeš si být jistá ani po roce. Takže bych to brala intuitivně - jestliže Ti intuice radí počkat, počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.5.24 16:30

2 mesice je dost brzy, jeste bych se nechala dobyvat a uzila si randění. Pripadne navysila peci bio otci. Dite je male, o to uplne nejde, teoreticky by amant mohl dorazit az bude spat. Ale proste 2 mesice je malo, to se mu servirujes se vsim vsudy dost rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
3.5.24 16:36

Já bych to tak moc neřešila, jak píše @Ahep. Jistotu, že vztah vyjde, nebudeš mít nikdy. Vždyť s vámi hned bydlet nebude a na kafe přece může přijít kdokoliv. I na výlet můžete jet s kýmkoli, tak malé dítě to nebude tak prožívat. Kdyby to byl puberťák, bylo by to jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13212
3.5.24 16:43

A já si naopak myslím, že čím dřív tím líp… alespoň se ukáže, jak moc vážně to myslí. Dítěti bude strejda jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 17:12

@Magical-eyes jako i prespat ze by tu mohl v manzelske posteli? Dite spi semnou jesté v loznici tak ze bychom tan byli vsichni 3?

• Citovat
  • Upravit
3513
3.5.24 18:02

No tak každopádně bych nejdřív naučila dítě spát ve svém pokoji, jinak si nemyslím, že by návštěva a přespání přítele u tak malého děcka měla vadit. kdyby vám to nevyšlo, tak dítě v tomto věku ještě celkem rychle zapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
3.5.24 18:16

Hlavne ve svem zajmu bys uz mela dite smerovat do sve postele a do sveho pokojiku, pokud ma.

Nekdy to pak totiz decka spatne nesou, kdyz citi, ze jdou vysoupnuty kvuli priteli a pak ho proto nenavidi, nechteji se o tebe proste delit, tak na to pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí