Vídeň - je tu někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29730
16.1.12 17:05

Vídeň - je tu někdo?

Ahoj, hledam nekoho z Vidne, najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8921
16.1.12 17:31

U nas ve skupine je jedna maminka, tak snad se ozve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.1.12 17:33

Super! Mohla bys ji to kdyztak rict? Vsechny diskuze jsou mrtvy, ty, co tam psaly, uz se tu roky neobjevily… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
16.1.12 17:46

ahoj, já jsem ve Vídni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.1.12 17:52

Uz jsem poslala SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
16.1.12 20:44

Ahoj ja jsem 1km od Vidne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.1.12 11:20
Haku píše:
Ahoj ja jsem 1km od Vidne ;)

Ahoj :mavam: Pro nas teda trochu z ruky :D Ja shanim info hlavne o cesky MS a ZS a cenach bydleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
17.1.12 15:15

V cenach bydleni moc neporadim my bydlime v domku,ale dcera chodila do ceske soukrome skolky a zakladni skoly a ted je na jejich gymplu.Na netu to najdes pod Komenskyschule ;) Jo,sestrenice bydli ve Vidni v byte od Zuwanderer Fond a plati kolem 250Eu za jednopokojovy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.1.12 15:17

Diky, prave tuhle skolu mame v merku :)
Mam teda par dotazu… plati predskolaci skolny? Nebo jen stravu? Asi nebude problem se tam domluvit cesky…? Nemcinu musim hodne moc oprasit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
17.1.12 18:56

Tak to nevim :nevim: .Kdyz byla tehdy Klarka ve skolce tak jeste ta uleva pro predskolaky nebyla…Vim jen,ze je skolne kolem 220Eu,ale nevim jestli je v tom uz i jidlo zapocitane :think: .Cesky se tam domluvis uplne v pohode,ve skolce jsou jen cesky mluvici a slovensky mluvici ucitelky,ve skole uz narazis i na ty co cesky neumi ;) .
A vy jste jeste v CR a budete se sem stehovat,jestli to chapu dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.1.12 10:58

Jj, ale vubec netusim kdy. Ono to ale pak jde raz na raz, vetsinou se tyhle veci dozvim tak tyden pred akci :mrgreen: Takze muze to byt od unora, ale stejne tak treba od zari. :zed: :mrgreen:
Ja na cenik koukala..no az to bude jistejsi, napisu jim mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.2.12 13:54

ahoj v tehle skolce maj narvano, my jsme se ted pristehovali a informovali se a pry do 2013 volno nemaj, dlouhe cekacky… tak nevim mozna u predskolaku je to jinak, dcera je zatim mensi. radim zavolat si a poptat se, me prepojili na pani reditelku MS tak s tou jsem se bavila, informuje te co potrebujes a treba te hodi na poradnik i kdyz nevis presne kdy tu budete.

Příspěvek upraven 03.02.12 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.2.12 13:57

ahoj a vy jste kde od VIdne? my jsme taky kousinek za Vidni severne teprv se rozkoukavame a rada bych tu nekoho potkala… nemcinu mam zatim bidnou :,(

Haku píše:
V cenach bydleni moc neporadim my bydlime v domku,ale dcera chodila do ceske soukrome skolky a zakladni skoly a ted je na jejich gymplu.Na netu to najdes pod Komenskyschule ;) Jo,sestrenice bydli ve Vidni v byte od Zuwanderer Fond a plati kolem 250Eu za jednopokojovy :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.13 20:30

Ahoj! Najde se tu nějaká maminka z Vídně a okolí (23. Bezirk/Perchtoldsdorf…), kterou už taky nebaví chodit samotnou na procházky s kočárkem, nebo by ráda zašla s někým na kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.5.13 10:48

@klaja Ahoj, jsi trochu z ruky, my jsme ve 3. Bezirku :) Ale jestli obcas jezdis do centra, tak se klidne nekdy pridam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová