Videochůvička vs. klasická chůvička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
22.1.13 21:59

Holky- vy co videochůvičku máte - jak fungujete, když spíte??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 22:23

No ta videofunkce se dá vypnout a funguje mi pouze monitor dechu ) mám Angelcare - celý set.
Jo aha, te´d mi došlo jak tu otázku myslíš - no u té naší se dají nastavit různé funkce - jen monitor, jen hlídačka, video, co je libo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:26

Ne…jen jsem ti chtěla říci, že když spíš, tak je ti video k ničemu… tudíž pak ho nepotřebuješ i když nespíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
22.1.13 22:29

@Lenka512 Já zase předpokládám, že když ti mimčo kňourá (byť jen ze špatného snu), tak se musíš zvednout a jít se podívat, co se děje. To já nemusím. Takže si ušetřím x kroků a nerozproudím krev v těle a hned usnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:31

@Hrubeska v tomhle máš pravdu, ale to platí jen pro ty, kteří běží k postýlce na první kňournutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
22.1.13 22:33

@Lenka512 Jasný, ale takových je určo dost. A pokud nějaké dítě nespí u rodičů v ložnici, tak to je velké pozitivum. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 22:35

No to ne. když spím, tak mi kluk leží půl metru od hlavy. Takže pokud kňourá, tak otevřu oči a vidím, co se děje. zatímco pokud spí zavřený v ložnici a já vařím v kuchyni a slyším podezřelý šramot, nemusím ho probudit otevřením čtvero dveří, abych zjistila, že se jen na chvilku probral, zakňoural a spí dál. Takhle jen mrknu na chůvu, vidím, že je klid a krájím dál mrkev :D Ale jak jsem psala výše - pro mě je to důležití hlavně kvůli té epilepsii - ráda se po chvilkách podívám, že je vše v pořádku, zejména v období nemoci a horeček. A zase u něj nemůžu sedět 24 hodin denně, že jo. Jinak já zastávám názor, že čím míň mimi krámů, tím šťastnější matka i dítě. on taky ten mateřský instinkt docela funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:38
@Hrubeska píše:
@Lenka512 Jasný, ale takových je určo dost. A pokud nějaké dítě nespí u rodičů v ložnici, tak to je velké pozitivum. :)

Náš prcek nespí u nás v ložnici…je ve svém pokojíčku.

hele, každej si to musí v hlavě srovnat podle svého…každej z nás někdy koupil věc, kterou nakonec nepotřeboval, ale na to si každej musí přijít sám ;)

Např. bratránek měl video chůvičku, ale neměl monitor dechu…když jsem mu to řekla, tak říká, že má video a že teda vidí, že dýchá…a na otázku a jak se koukáš, když spíš?, nedokázal odpovědět. Jeho kamarád má syna a zachránil mu život monitor dechu…volali záchranku a tak… no a bratránek si u druhého také koupil monitor.

Proto, jestli někdo řeší peníze - je lepší investovat do monitoru dechu a klasické chůvy - to postačí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:40
@Šílená Sonja píše:
No to ne. když spím, tak mi kluk leží půl metru od hlavy. Takže pokud kňourá, tak otevřu oči a vidím, co se děje. zatímco pokud spí zavřený v ložnici a já vařím v kuchyni a slyším podezřelý šramot, nemusím ho probudit otevřením čtvero dveří, abych zjistila, že se jen na chvilku probral, zakňoural a spí dál. Takhle jen mrknu na chůvu, vidím, že je klid a krájím dál mrkev :D Ale jak jsem psala výše - pro mě je to důležití hlavně kvůli té epilepsii - ráda se po chvilkách podívám, že je vše v pořádku, zejména v období nemoci a horeček. A zase u něj nemůžu sedět 24 hodin denně, že jo. Jinak já zastávám názor, že čím míň mimi krámů, tím šťastnější matka i dítě. on taky ten mateřský instinkt docela funguje.

Myslím, že pokud má malý epilepsii…je to trochu jiný případ a je to pochopitelný.
Pokud kňourá, nepotřebuju vidět co se děje…slyším a pak zareaguju (jdu tam) nebo tam nejdu, když slyším, že je klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
22.1.13 22:41

@Lenka512 já bych za chůvu 5000,– nedala, ale když videochůva stojí 1900,– a Avent 1500,– tak už mi 400,– fakt nezabije. A přesně, každý má jiný názor, jiný vkus a jiné potřeby. Takže každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:42

Jinak máme chůvu Avent od Philipsu a je strašně citlivá…ta snímací část je cca 2metry od malého a je slyšet jeho dech…opravdu je hodně citlivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.1.13 22:43

Tak ja jsem pouzivala jen ve dne, v noci jsme spali spolecne.Ale meli jsme to podobne jak nekdo psal, kdyz se priprobudil - proste se vzbudil ale neplakal tak kdyz jsem tam sla hned pohladit tak jeste usnul, kdyz uz brecel tak uz bylo po spani. To bych v normalni nepoznala jestli je vzhuru nebo se otocil na druhy bok. A pak jsme to uzili jeste kdyz mela starsi „zlobici“ obdobi a lezla vecer z postele. Rychle pochopila, ze vsecko vidime a brzy ji to preslo :-). Taky jsem ji puvodne nechtela, dostali jsme ji darem a uzili maximalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.1.13 22:44
@Lenka512 píše:
Jinak máme chůvu Avent od Philipsu a je strašně citlivá…ta snímací část je cca 2metry od malého a je slyšet jeho dech…opravdu je hodně citlivá…

My ji taky máme. Byla jsem za tu citlivost ráda. Když byla dcerka malinká a večer jsme ji zanesli na spaní do ložnice vydržela jsem hodiny sedět v obýváku a poslouchat jestli dýchá (a to jsme měli i podložku Nanny :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 22:46
@Chocolate píše:
My ji taky máme. Byla jsem za tu citlivost ráda. Když byla dcerka malinká a večer jsme ji zanesli na spaní do ložnice vydržela jsem hodiny sedět v obýváku a poslouchat jestli dýchá (a to jsme měli i podložku Nanny :mrgreen: ).

Takhle jsem byla vyplašená, jestli dýchá, ještě v porodnici :mrgreen:…ale s monitorem už jsem byla v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.1.13 22:52

Někdy si říkám, že bych chtěla vidět, co malá v postýlce dělá. Třeba, když vím že spí, ale funí a heká u toho :mrgreen:
Mít znova první dítě tak si koupím videochůvičku, ale teď už si ji pořizovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí