Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jak už tu někdo psal, taky si myslím, že ji upotřebíš víc, až když je ítě starší. Mně by se ted fakt hodila a na léto ani nemluvím. Máme barák se zahradou a dvorem, malej chodí spát mezi 7-8h a od jara do podzimu grilovací sezona v plném proudu a když chodíš pořád sem a tam tak nic moc, takhle by stačilo kouknout, vyhodnotit situaci a je to
@miparime píše:
Jak už tu někdo psal, taky si myslím, že ji upotřebíš víc, až když je ítě starší. Mně by se ted fakt hodila a na léto ani nemluvím. Máme barák se zahradou a dvorem, malej chodí spát mezi 7-8h a od jara do podzimu grilovací sezona v plném proudu a když chodíš pořád sem a tam tak nic moc, takhle by stačilo kouknout, vyhodnotit situaci a je to
souhlasím.
@miparime než ji budeš kupovat, tak se rozhodně podívej na dosah.Oni některé videochůvičky stojí třeba jen 2000,ale mají dosah ve volném prostoru třeba 100 metrů. Ta co jsem kupovala má 300 metrů a to už je pak rozdíl. Když budeš chtít grilovat u baráku a měla bys dětský pokoj třeba na opačné straně baráku, tak by ti ten signál nemusel stačit. Ta od aventu má jen 150 metrů dosah.
Jinak je fakt, že každý má jiné potřeby. Někdo když se musí finančně rozhodnout mezi monitorem dechu a videochůvou, tak zvolí logicky monitor dechu. Já se rozhodovat nemusela a obě tyto věci jsem natolik využila, že mi těch peněz líto fakt není. A není to tím, že bych byla nějak úzkostlivá. Když ale budu u kamarádky grilovat na zahradě, tak se budu lépe bavit, když budu mít vizuální přehled o tom, že se nic neděje. Nemusí se mi potom stát, že budu spoléhat na to, že je dítě potichu a ono mi zatím potichu vyleze z postýlky a spadne na hlavu.
@sad 1 píše:
Normálně. Videochůvu mám na hory, dovolené, návštěvy, a využívám ji, když jsem jinde a malá spí v jiném pokoji. Třeba na zahradě na návštěvě grilujem, a malá už spí. Samozřejmě když spím, což spím ve stejném pokoji jako ona, nemám zapnutou chůvu. To je otázka…asi dle toho, jak ji kdo používá, ne?Já jsme za videochůvu Motorola, která je fakt perfektní, dala 2.000,– Kč. Nevidím důvod, proč dávat za obyčejnou, bez videa, 1500,– Kč.
Souhlasím s tebou - je to dle toho, jak to kdo používá.
Máme patrový dům se zahradou, kde děláme grilovačky…také grilujeme se sousedy, takže chůvu beru sebou a někdy mi signál nestačí tak, že ji mám přímo u sebe, tak ji mám třeba dál a sleduji jen, zda se objeví modrý signál - znamení zvuku…když jo, dojdu, poslechnu, vyhodnotím a pak jdu případně za prckem…Když je nejhůř, napojíme dvě chůvy na sebe ![]()
Takže bez videa stačí…ale stále platí první věta mého příspěvku ![]()
@Lenka512 píše:
Holky- vy co videochůvičku máte - jak fungujete, když spíte???
Nevim, to spim
Nee, to je samozrejme mala kousek ode me, tak me vzbudi. Ale jako pokud bych mela volit, jestli jen monitor nebo jen chuvu, tak 100% monitor. Ta chuvicka proste jen usetri stovky kroku po schodech ![]()
Možná se to bude zdát někomu divné, ale využila jsem pc a notas (malý), notas natocila na malého (je tam zabudovaná kamera) zapla pc, spojila pocitace pres skype a v kuchni u nádobí nebo televize jsem okem vzdycky mrkla jak malej spinka, kdyz zacal plakat, také jsem to slysela… takže taková videochůvicka zdarma…
Ahojky..řekni si sama pro sebe kdy ji chceš využívat. My hodně jezdíme pryč, často tam kde se sedí večer s partou daleko od baráku u grilu a tak jsem usoudila, že koupíme video, protože malej dělal v noci to, že se probudil breknul, ale během chvilky zase usnul..takže s normál chůvičkou bych určo pořád běhala za ním, zda opravdu spí. Vyhrála to tahle a jsme max spokejeni… http://www.eva.cz/…0-s-kamerou/ Navíc je dvoucestná, což určo ocením, až bude malej vetší.
Dneska už totiž ty videochůvy s porovnáním s klasickou chůvou nejsou o moc dražší, tak proč toho nevyužít…Ale nekupovala bych nějakou za 5.000,– Kč, když je na trhu tolik dobrých do 3.000,– Kč.
Ahoj holky.
Chtěla jsem poprosit o radu, kdo máte nějakou videochůvičku, chci koupit pro malého. Máme teď normální Avent, ikdyž stála přes 2 tis, jsem maximálně spokojená a neměnila bych. Videochůvičku jsme měli půjčenou na pár měsíců, byla to taková obyč a hodně mi nevyhovovala a to taky stála skoro 3 tis… Těch chůviček je tolik druhů a v obchodě všechno nevyzkouším, tak proto jestli můžete poradit.
Na té obyč Avent mi hlavně vyhovuje, že můžu ovládat hlasitost, ikdyž není zvuk v pokoji, to u té video nešlo, tam se dal ovládat zvuk jen když se sepla na nějaký zvuk v pokoji a taky bych chtěla, abych si to video mohla pro kontrolu zapnout na té rodičovské jednotce, tam to šlo pouze zapnout v pokojíčku, takže jsem se musela rozhodnout, jestli chci video zapnuté pořád nebo zapnout na zvuk v pokoji a taky hrozně chrastila, jak se sepla… Prostě byla nepoužitelná
Navíc, když se vybila, nebo ztratila signál, nic to nehlásilo, to Avent začne pípat a blikat červené světýlko a ještě že ten Avent má regulaci citlivosti, kdy se to sepne, chtěla bych právě nějakou hodně citlivou… Tamta videochůva často ani nesepla, když si malej začal povídat, já ho poslouchala přes tu Avent, jsem to právě porovnávala ![]()
Nechce se mi investovat 5 tis, ale zas než koupit za 3 tis takovou nepoužitelnou, jako tu, co jsme měli půjčenou, to tedy nechci…
Tak moc diky predem za rady ![]()
Neprodáváte někdo levně chůvičku?? Stačí obyčejný, klidně starý model
Hlavně, aby fungovala…
Holky, poradíte prosím s výběrem videochůvičky? Měli jsme starou obyč. sencor a fungovala dobře, ale nějak přestala hlásit i když malá v kočáře řvala. Proto chci videochůvičku, abych měla jistotu, že to správně funguje a malá opravdu spí. Bydlíme v malém baráčku a chci to hlavně pro případy kdy dám malou spát na zahradu, nebo ji nechávám dospat v autě.
Mám v merku tuto: http://chuvicky.heureka.cz/…specifikace/#text
Ale nejsou na ní žádné recenze ![]()
@Evika87 my jsme pořídili tuto - zatím ji tedy testujeme jen na nás a kočkách, páč mrně se teprve narodí, ale funguje výborně, má krásný obraz i dobrý přenos zvuku ![]()
My máme tuhle a jsem moc spokojená, používám do teď, dcera spí od 5 měsíců sama v pokojíčku, takže je to pro mě neocenitelný pomocník. Jen už budu muset koupit novou baterku, protože bez sítě vydrží tak cca 10 hodin.
@Tichošlápek @Sabinka No jo holky, ale 4000 tis., To je tedy síla. To do chůvičky nedám ![]()
Normálně. Videochůvu mám na hory, dovolené, návštěvy, a využívám ji, když jsem jinde a malá spí v jiném pokoji. Třeba na zahradě na návštěvě grilujem, a malá už spí. Samozřejmě když spím, což spím ve stejném pokoji jako ona, nemám zapnutou chůvu. To je otázka…asi dle toho, jak ji kdo používá, ne?
Já jsme za videochůvu Motorola, která je fakt perfektní, dala 2.000,– Kč. Nevidím důvod, proč dávat za obyčejnou, bez videa, 1500,– Kč.