Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
I přesto že jsme také přemýšleli o videochůvičce, koupili (dostali) jsem nakonec chůvičku bez videa a myslím, že je naprosto dostačující.
Není nad „živý“ pohled na mimi.
Pozn.: máme chůvičku i NANY a i tak chodím prcka kontrolovat „na vlastní oči“.
Přeje šťastné rozhodnutí
Ano, jsou to vyhozené peníze, mám tuhle videochůvu
http://www.elektro-nej.cz/…-mbp-20.html
Příspěvek upraven 22.01.13 v 20:25
Mame video chuvicku od angelcare a nemenila bych za nic na svete. Koupili sme jine kraviny, ktere Byly zbytecne ale chuvicku vyizivame na 100% ![]()
Tak my mame presne tuto, co se ti libi. Napred jsem taky rikala, ze koupime jen obyc a dedecek na Vanoce prekvapil s touhle. A uprimne jeste ze tak. Ja jsem plasan a mala se hodne mrvi, takhle jen kouknu a vidim, ze spi. Pokud bych slysela jen ty zvuky, litala bych tam furt. Ale jak rikam, ja jsem dost straspytel.
Já jsem též pořizovala video chůvičku. Byla děsná a už neslouží. Ale neměnila bych. Takže, když teď čekáme druhé, volba byla jasná a máme tuto http://www.expert.cz/ecg-bm-66/ a jsem z ní úplně nadšená. Mohu si k ní připojit další 3 kamery a sledovat klidně 2 děti v jiném pokoji, má noční vidění s dosahem 5 metrů a fakt to jde parádně vidět. Noční světlo, mluvení, ukolébavky, teploměr atd. No prostě super. Vypne se obraz, když se nic neděje a jak dítě kňourne, hned naskočí obraz. Ten si teda můžeš dát i sama. Užasná věc. A přes slevomat ji mám za 1900,– takže i cena byla super oproti normálním chůvičkám.
Takže šťastnou volbu a dobrý kup.
Ono záleží kde bydlíte. Jestli mate barák do patra tak videochuvicku určitě, ale jestli bydlíte v 2kk tak je videochuvicka celkem zbytečná
Určitě bych zainvestovala do monitoru dechu…
Měla jsem chůvičky pouze se zvukem a byly mi naprosto k ničemu, protože hned jak jsem slyšela zvuk, musela jsem se jít přesvědčit, co tam dělá. Ona se totiž pohybuje i bez toho, aby u toho vydávala nějaké zvuky, takže tuplem jsem byla nervní. Chůva bez obrazu pro mě bohužel nemá význam. Pak jsem koupila tuhle a je opravdu super. Teď konečně chůvičku využiju. http://www.detskydum.cz/…0-v2-223901/#…
Nám se hodí hlavně na návštěvy, dovolené, hory. Doma ji nepoužíváme.
Tady přesně vidíš, že záleží na tom, jakej si plašan…
Nevím, proč bych měla lítat do pokoje pokaždý, když se malý vrtí, protože když spím a vrtí se, tak to také neslyším a klidně spím.
Pokud máš prcka v postýlce a víš, že ti nemůže vypadnout, tak ať se klidně vrtí…důležité je jej slyšet, když bude plakat nebo nějak kníkat a pak tam jít…
Pro mě jsou to vyhozené peníze. Mám jen zvukovou v patrovém domě a opravdu se nepotřebuju na prcka dívat přes monitor.
Důležitější je mponitor dechu! ![]()
@petulatko píše:
Tak my mame presne tuto, co se ti libi. Napred jsem taky rikala, ze koupime jen obyc a dedecek na Vanoce prekvapil s touhle. A uprimne jeste ze tak. Ja jsem plasan a mala se hodne mrvi, takhle jen kouknu a vidim, ze spi. Pokud bych slysela jen ty zvuky, litala bych tam furt. Ale jak rikam, ja jsem dost straspytel.
To je přesně ten důvod proč i já bych ji chtěla, abych pořád nelítala jako trdlo sem tam zbytečně
My mame obyc chuvicku a vyhovuje nam na 100%, pul roku jsme meli monitor dechu a z postylky utect ani spadnout nemohl, takze v pohode a jak uz tu nekdo psal, stejne je lepsi osobni kontrola, no a ted uz podle zvuku poznam, jestli se jen vrti nebo jestli je na ctyrech nebo stoji
takze zalezi na uhlu pohledu, pro me zbytecnost, pro nekoho nejlepsi vec ![]()
Já mám chůvičku bez videa a myslím, že jsem ty peníze investovala do užitečnějších věcí. Jediný, kdy si říkám, že by bylo fajn mít video, je teď (17 měs.), když dceru dám do postýlky spát, a ona třeba už půl hodiny vydává zvuky… Kdybych měla video, tak kouknu - pokud leží, tak ještě usne, pokud stojí a dělá kraviny, tak je to marný
Ale jinak to rozhodně nepotřebuju.
Edit: U mě pohledová kontrola není možná, protože jak tam vlezu, tak bude virvál se spaním je konec ![]()
Příspěvek upraven 22.01.13 v 21:34
@karolina_a_betuska píše:
Já mám chůvičku bez videa a myslím, že jsem ty peníze investovala do užitečnějších věcí. Jediný, kdy si říkám, že by bylo fajn mít video, je teď (17 měs.), když dceru dám do postýlky spát, a ona třeba už půl hodiny vydává zvuky… Kdybych měla video, tak kouknu - pokud leží, tak ještě usne, pokud stojí a dělá kraviny, tak je to marnýAle jinak to rozhodně nepotřebuju.
Já jsem těmahle věcma vždycky opovrhovala, ale te´d máme taky videochůvičku - syn je epileptik, tak jsme hledali něco na lepší kontrolu. Taky máme Angelcare. Jeslti mámš pěníze navíc, tak do ní klidně jdi. oželela bych nějaký hadříčky, nablblý houpadla a hračky a dečky a sračičky, ale to video stojí zato. přesně jak píše Karolina, užiješ to i u staršího dítěte, při kontrole spánku atd. Ale na druhou stranu, rozdhoně tí dítě vyroste i bez jakékoli chůvičky a to docela dobře ![]()
Jo a další důvod pro videochůvu byl ten, že se u nás často stává, že se malá napůl vzbudí a to celkem tiše. Pak si stoupne v postýlce a pokud jí opět položím a ukážu se jí, tak spí dál. Když tam ale nejdu hned, tak začne brečet a vzbudí se natolik, že jí musím znovu uspávat. Bez videa jsem se dozvěděla, že tam stojí až ve chvíli, kdy měla oči jak baterky a brečela.
Ahojte maminky mám v hledáčku tuto videochůvičku od Aventu http://www.babycar.cz/…scd600-video, ale ještě váhám zda to nejsou zbytečně vyhozené peníze a radši nekoupit normální chůvičky. Máte video? V čem vidíte hlavní přednost? Využijete to vůbec? děkuju za názory