Videochůvička vs. klasická chůvička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
miparime
22.1.13 20:05

videochůvička vs klasická chůvička

Ahojte maminky mám v hledáčku tuto videochůvičku od Aventu http://www.babycar.cz/…scd600-video, ale ještě váhám zda to nejsou zbytečně vyhozené peníze a radši nekoupit normální chůvičky. Máte video? V čem vidíte hlavní přednost? Využijete to vůbec? děkuju za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pha
22.1.13 20:09

I přesto že jsme také přemýšleli o videochůvičce, koupili (dostali) jsem nakonec chůvičku bez videa a myslím, že je naprosto dostačující.
Není nad „živý“ pohled na mimi.
Pozn.: máme chůvičku i NANY a i tak chodím prcka kontrolovat „na vlastní oči“.

Přeje šťastné rozhodnutí

• Citovat
  • Upravit
sad 1
22.1.13 20:12

Ano, jsou to vyhozené peníze, mám tuhle videochůvu

http://www.elektro-nej.cz/…-mbp-20.html

Příspěvek upraven 22.01.13 v 20:25

• Citovat
  • Upravit
16244
22.1.13 20:22

Mame video chuvicku od angelcare a nemenila bych za nic na svete. Koupili sme jine kraviny, ktere Byly zbytecne ale chuvicku vyizivame na 100% :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
22.1.13 20:22

Tak my mame presne tuto, co se ti libi. Napred jsem taky rikala, ze koupime jen obyc a dedecek na Vanoce prekvapil s touhle. A uprimne jeste ze tak. Ja jsem plasan a mala se hodne mrvi, takhle jen kouknu a vidim, ze spi. Pokud bych slysela jen ty zvuky, litala bych tam furt. Ale jak rikam, ja jsem dost straspytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
22.1.13 20:40

Já jsem též pořizovala video chůvičku. Byla děsná a už neslouží. Ale neměnila bych. Takže, když teď čekáme druhé, volba byla jasná a máme tuto http://www.expert.cz/ecg-bm-66/ a jsem z ní úplně nadšená. Mohu si k ní připojit další 3 kamery a sledovat klidně 2 děti v jiném pokoji, má noční vidění s dosahem 5 metrů a fakt to jde parádně vidět. Noční světlo, mluvení, ukolébavky, teploměr atd. No prostě super. Vypne se obraz, když se nic neděje a jak dítě kňourne, hned naskočí obraz. Ten si teda můžeš dát i sama. Užasná věc. A přes slevomat ji mám za 1900,– takže i cena byla super oproti normálním chůvičkám.
Takže šťastnou volbu a dobrý kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.1.13 20:50

Ono záleží kde bydlíte. Jestli mate barák do patra tak videochuvicku určitě, ale jestli bydlíte v 2kk tak je videochuvicka celkem zbytečná

Určitě bych zainvestovala do monitoru dechu…

• Citovat
  • Upravit
7090
22.1.13 20:53

Měla jsem chůvičky pouze se zvukem a byly mi naprosto k ničemu, protože hned jak jsem slyšela zvuk, musela jsem se jít přesvědčit, co tam dělá. Ona se totiž pohybuje i bez toho, aby u toho vydávala nějaké zvuky, takže tuplem jsem byla nervní. Chůva bez obrazu pro mě bohužel nemá význam. Pak jsem koupila tuhle a je opravdu super. Teď konečně chůvičku využiju. http://www.detskydum.cz/…0-v2-223901/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
22.1.13 20:53

Nám se hodí hlavně na návštěvy, dovolené, hory. Doma ji nepoužíváme.

• Citovat
  • Upravit
7569
22.1.13 21:02

Tady přesně vidíš, že záleží na tom, jakej si plašan…
Nevím, proč bych měla lítat do pokoje pokaždý, když se malý vrtí, protože když spím a vrtí se, tak to také neslyším a klidně spím. 8) Pokud máš prcka v postýlce a víš, že ti nemůže vypadnout, tak ať se klidně vrtí…důležité je jej slyšet, když bude plakat nebo nějak kníkat a pak tam jít…
Pro mě jsou to vyhozené peníze. Mám jen zvukovou v patrovém domě a opravdu se nepotřebuju na prcka dívat přes monitor.
Důležitější je mponitor dechu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
22.1.13 21:18
@petulatko píše:
Tak my mame presne tuto, co se ti libi. Napred jsem taky rikala, ze koupime jen obyc a dedecek na Vanoce prekvapil s touhle. A uprimne jeste ze tak. Ja jsem plasan a mala se hodne mrvi, takhle jen kouknu a vidim, ze spi. Pokud bych slysela jen ty zvuky, litala bych tam furt. Ale jak rikam, ja jsem dost straspytel.

To je přesně ten důvod proč i já bych ji chtěla, abych pořád nelítala jako trdlo sem tam zbytečně

• Citovat
  • Upravit
38135
22.1.13 21:19

My mame obyc chuvicku a vyhovuje nam na 100%, pul roku jsme meli monitor dechu a z postylky utect ani spadnout nemohl, takze v pohode a jak uz tu nekdo psal, stejne je lepsi osobni kontrola, no a ted uz podle zvuku poznam, jestli se jen vrti nebo jestli je na ctyrech nebo stoji :D takze zalezi na uhlu pohledu, pro me zbytecnost, pro nekoho nejlepsi vec 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.1.13 21:20

Já mám chůvičku bez videa a myslím, že jsem ty peníze investovala do užitečnějších věcí. Jediný, kdy si říkám, že by bylo fajn mít video, je teď (17 měs.), když dceru dám do postýlky spát, a ona třeba už půl hodiny vydává zvuky… Kdybych měla video, tak kouknu - pokud leží, tak ještě usne, pokud stojí a dělá kraviny, tak je to marný ;) Ale jinak to rozhodně nepotřebuju.

Edit: U mě pohledová kontrola není možná, protože jak tam vlezu, tak bude virvál se spaním je konec ;)

Příspěvek upraven 22.01.13 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:31
@karolina_a_betuska píše:
Já mám chůvičku bez videa a myslím, že jsem ty peníze investovala do užitečnějších věcí. Jediný, kdy si říkám, že by bylo fajn mít video, je teď (17 měs.), když dceru dám do postýlky spát, a ona třeba už půl hodiny vydává zvuky… Kdybych měla video, tak kouknu - pokud leží, tak ještě usne, pokud stojí a dělá kraviny, tak je to marný ;) Ale jinak to rozhodně nepotřebuju.

Já jsem těmahle věcma vždycky opovrhovala, ale te´d máme taky videochůvičku - syn je epileptik, tak jsme hledali něco na lepší kontrolu. Taky máme Angelcare. Jeslti mámš pěníze navíc, tak do ní klidně jdi. oželela bych nějaký hadříčky, nablblý houpadla a hračky a dečky a sračičky, ale to video stojí zato. přesně jak píše Karolina, užiješ to i u staršího dítěte, při kontrole spánku atd. Ale na druhou stranu, rozdhoně tí dítě vyroste i bez jakékoli chůvičky a to docela dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
22.1.13 21:40

Jo a další důvod pro videochůvu byl ten, že se u nás často stává, že se malá napůl vzbudí a to celkem tiše. Pak si stoupne v postýlce a pokud jí opět položím a ukážu se jí, tak spí dál. Když tam ale nejdu hned, tak začne brečet a vzbudí se natolik, že jí musím znovu uspávat. Bez videa jsem se dozvěděla, že tam stojí až ve chvíli, kdy měla oči jak baterky a brečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí