Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kvak píše:
Králík spí s tebou v posteli![]()
?Příspěvek upraven 26.08.20 v 13:08
Problém?! Kolik lidí tam tahá čokle ![]()
@Kiki1235 píše:
Dobrý den,
Včera kolem se můj králík kolem 1 hodiny ráno probudil a se zamručením si dupl na mé posteli. Ještě jsem nespala, takže jsem se hned koukala co se děje. Seskočila na zem a dupla si opět dvakrát po sobě. Nejistě se rozhlížela kolem a dokonce se i postavila na zadní, a nehybně na něco koukala. Nic nikde nebylo, takže mě zarazilo, když se nejistě vydala ke své ohrádce. Znáte to, nehopsala, ale pomalu se natahovala, jako by se plížila. Chvíli stála na místě, ale najednou jí něco vystrašilo a jako torpédo mi skočila na postel a šla se vyloženě schovat za mě, kde si opět dupla a zamručela. Něco podobného se mi stalo tak před měsícem. Je možné, že mám v pokoji ducha nebo se na chvíli prostě jenom zbláznila? ???? Nebo jen z nějaké věci cítila psa? Máme je na zahradě, ale třeba z oblečení ho mohla vycítit? Každopádně tu noc jsem radši vzala králíka do přepravky a šla jsem spát do obýváku i s ní na gauč.
Stalo se vám něco podobného a máte na to nějakou teorii?
To nevím, ale náš to dělá taky.
Říká se, že hlodavci jako téměř jediní, duchy nevidí. Ale velmi dobře slyší zvuky. To, co popisuješ, dělá můj králík taky. Většinou ale v noci. Dělával to i v mládí, když byl puštěný nonstop po bytě. Už je to 12letý děda
Mí pejskové jsou taky duchaři
Každou noc něco slyší nebo cítí, co já ne. Ale vždycky jsem si myslela, že je to tím, že mají vyvinutější jiné smysly, než my lidé. Klidek, jo. To je normální.
@Makca87 píše:
Dobrý den, jak Vám dupou králíci?… Aneb na blbou otázku, blbá odpověď
, cos čekala?
Plevelíš inteligentní diskusi blbejma hemzama… Jsi jak malý děcko…
![]()
@Kiki1235 píše:
Proč jsem vůbec čekala, že tady budou normální odpovědi? Malý děti a zvířata vidí to co my ne, tak nevím, proč si z toho akorát děláte pr**l. Pokud nemáte dospělou odpověď, tak se ani neobtěžujte sem něco psát. Ztrácíte s tím svůj i můj čas
Nevím, proč jsi čekala normální odpovědi a nenormální dotaz. Dospělou odpověď můžeš dostat na dospělou otázku.
@Betty MacDonald píše:
Mí pejskové jsou taky duchařiKaždou noc něco slyší nebo cítí, co já ne. Ale vždycky jsem si myslela, že je to tím, že mají vyvinutější jiné smysly, než my lidé. Klidek, jo. To je normální.
Ano, psi jsou duchaři… Vzpomínám si na dobu, kdy ještě neexistovaly mobily, telefon v baráku měl málokdo a já jako malý děcko jezdíval cca jednou měsíčně 120km s rodičema k babičce a dědovi… Jejich pes prý postával u vrat a tvářil se, jako když jde někdo blízkej už ve chvíli, když jsme byli ještě 30km od jejich baráku a to i když jsme tam jeli novým autem, jehož zvuk ještě pes neznal… Ale možná že děda dal psovi přečíst koresponďák, kde máma oznamovala den a přibližný čas příjezdu…
![]()
@bse.pedro píše:
Plevelíš inteligentní diskusi blbejma hemzama… Jsi jak malý děcko…![]()
![]()
![]()
![]()
Potrefená husa se ozvala
.
@Makca87 píše:
Potrefená husa se ozvala.
No, no, no… NEBUĎ HUBATÁ!!!
![]()
@bse.pedro píše:
Ano, psi jsou duchaři… Vzpomínám si na dobu, kdy ještě neexistovaly mobily, telefon v baráku měl málokdo a já jako malý děcko jezdíval cca jednou měsíčně 120km s rodičema k babičce a dědovi… Jejich pes prý postával u vrat a tvářil se, jako když jde někdo blízkej už ve chvíli, když jsme byli ještě 30km od jejich baráku a to i když jsme tam jeli novým autem, jehož zvuk ještě pes neznal… Ale možná že děda dal psovi přečíst koresponďák, kde máma oznamovala den a přibližný čas příjezdu…![]()
![]()
![]()
Psi se naučí zvuk motoru a slyší ho dost daleko. ![]()
@bse.pedro píše:
Ano, psi jsou duchaři… Vzpomínám si na dobu, kdy ještě neexistovaly mobily, telefon v baráku měl málokdo a já jako malý děcko jezdíval cca jednou měsíčně 120km s rodičema k babičce a dědovi… Jejich pes prý postával u vrat a tvářil se, jako když jde někdo blízkej už ve chvíli, když jsme byli ještě 30km od jejich baráku a to i když jsme tam jeli novým autem, jehož zvuk ještě pes neznal… Ale možná že děda dal psovi přečíst koresponďák, kde máma oznamovala den a přibližný čas příjezdu…![]()
![]()
![]()
Možná si ten koresponďák přečetl tajně a pak se dělal zajimavej ![]()
@bertoldina píše:
Ono je taky dost možné, že v té místnosti před lety zemřel nešťastně zamilovaný králík a jeho duše tam bloudí dodnes. Dá se osvobodit uspořádáním zádušní svatby s hojností do srdíček nakrájené karotky.
Taky tam mohl zemřít králík nasilnou smrtí. Nebyla v te mistnosti před rekonstrukcí kuchyň? ![]()
@Makca87 píše:
Potrefená husa se ozvala.
Ale to je Pedrouš
Pan nadsázka
Já jeho smysl pro humor miluju, je osvěžující
![]()
@Kiki1235 O kralikovi jsem tohle nikdy neslyšela. Říká se to o kočkách, malých dětech…