Vidí králík duchy?

18
26.8.20 12:30

Co vidí králík?

Dobrý den,
Včera se můj králík kolem 1 hodiny ráno probudil a se zamručením si dupl na mé posteli. Ještě jsem nespala, takže jsem se hned koukala co se děje. Seskočila na zem a dupla si opět dvakrát po sobě. Nejistě se rozhlížela kolem a dokonce se i postavila na zadní, a nehybně na něco koukala. Nic nikde nebylo, takže mě zarazilo, když se nejistě vydala ke své ohrádce. Znáte to, nehopsala, ale pomalu se natahovala, jako by se plížila. Chvíli stála na místě, ale najednou jí něco vystrašilo a jako torpédo mi skočila na postel a šla se vyloženě schovat za mě, kde si opět dupla a zamručela. Něco podobného se mi stalo tak před měsícem. Je možné, že jen z nějaké věci cítila psa? Máme je na zahradě, ale třeba z oblečení ho mohla vycítit?
Stalo se vám něco podobného a máte na to nějakou teorii?

Příspěvek upraven 26.08.20 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
26.8.20 12:52

Hoří hov.no?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.8.20 13:02

Ano, je naprosto jisté, že tvůj pokoj obsadili duchové. Radím, abys do rohů pokoje nasypala sůl. Zažehni čtyři bílé svíce (do každého rohu pokoje jednu), a prones zaříkání proti duchům.
Pokud to nepomůže, králíka zabij, stáhni, vyvrhni a upeč třeba na smetaně.
Přeji dobrou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.8.20 13:03

Králík spí s tebou v posteli :roll: :think:?

Příspěvek upraven 26.08.20 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23931
26.8.20 13:07

S největší pravděpodobností tvůj králík skutečně viděl duchy… Víc by ti řekla králičice kartářka… Ale na druhou stranu je docela dobře možné, že by tvůj králík potřeboval králičího psychiatra… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.20 13:11
@Kiki1235 píše:
Dobrý den,
Včera kolem se můj králík kolem 1 hodiny ráno probudil a se zamručením si dupl na mé posteli. Ještě jsem nespala, takže jsem se hned koukala co se děje. Seskočila na zem a dupla si opět dvakrát po sobě. Nejistě se rozhlížela kolem a dokonce se i postavila na zadní, a nehybně na něco koukala. Nic nikde nebylo, takže mě zarazilo, když se nejistě vydala ke své ohrádce. Znáte to, nehopsala, ale pomalu se natahovala, jako by se plížila. Chvíli stála na místě, ale najednou jí něco vystrašilo a jako torpédo mi skočila na postel a šla se vyloženě schovat za mě, kde si opět dupla a zamručela. Něco podobného se mi stalo tak před měsícem. Je možné, že mám v pokoji ducha nebo se na chvíli prostě jenom zbláznila? ???? Nebo jen z nějaké věci cítila psa? Máme je na zahradě, ale třeba z oblečení ho mohla vycítit? Každopádně tu noc jsem radši vzala králíka do přepravky a šla jsem spát do obýváku i s ní na gauč.
Stalo se vám něco podobného a máte na to nějakou teorii?

Takhle se projevuje u králíka svědění koulí nebo vaginalni mykoza. Takže chce podrbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.20 13:12
@kvak píše:
Králík spí s tebou v posteli :roll: :think:?Příspěvek upraven 26.08.20 v 13:08

V klouzavem oblecku může být zajímavá ponorna pomůcka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18226
26.8.20 13:13
@bse.pedro píše:
S největší pravděpodobností tvůj králík skutečně viděl duchy… Víc by ti řekla králičice kartářka… Ale na druhou stranu je docela dobře možné, že by tvůj králík potřeboval králičího psychiatra… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

Ono je taky dost možné, že v té místnosti před lety zemřel nešťastně zamilovaný králík a jeho duše tam bloudí dodnes. Dá se osvobodit uspořádáním zádušní svatby s hojností do srdíček nakrájené karotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23931
26.8.20 13:16
@bertoldina píše:
Ono je taky dost možné, že v té místnosti před lety zemřel nešťastně zamilovaný králík a jeho duše tam bloudí dodnes. Dá se osvobodit uspořádáním zádušní svatby s hojností do srdíček nakrájené karotky.

Ano, to zní dost pravděpodobně… :think: Chce to králičího psychotronika a kněze - vymítače duchů… :think: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.8.20 13:17

Proč jsem vůbec čekala, že tady budou normální odpovědi? Malý děti a zvířata vidí to co my ne, tak nevím, proč si z toho akorát děláte pr**l. Pokud nemáte dospělou odpověď, tak se ani neobtěžujte sem něco psát. Ztrácíte s tím svůj i můj čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36769
26.8.20 13:22

Králíci slyší, co my ne, panáčkování je jejich přirozený postoj, když si chtějí udělat jasno. Oni sluch a případně čich preferují před viděním (jak chcete ve vysoké trávě vidět lišku, co se plíží deset metrů od vás ;) ). :mavam:
Ten náš dědek nesnáší zvuk hrnců. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18226
26.8.20 13:27
@bse.pedro píše:
Ano, to zní dost pravděpodobně… :think: Chce to králičího psychotronika a kněze - vymítače duchů… :think: :nevim: :nevim: 8)

Ještě by se na zeď dalo promítnout Žralokonádo, taky to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23931
26.8.20 13:31

Instruktážní video pro králíky a jejich chovatele:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
26.8.20 13:37

Dobrý den, jak Vám dupou králíci? :D… Aneb na blbou otázku, blbá odpověď ;), cos čekala? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
26.8.20 13:50
@MayaLevin píše:
Ano, je naprosto jisté, že tvůj pokoj obsadili duchové. Radím, abys do rohů pokoje nasypala sůl. Zažehni čtyři bílé svíce (do každého rohu pokoje jednu), a prones zaříkání proti duchům.
Pokud to nepomůže, králíka zabij, stáhni, vyvrhni a upeč třeba na smetaně.
Přeji dobrou chuť.

Na to stazeni bych pozvala mistne prislusneho faráře :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný