Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kiki1235 píše:
Proč jsem vůbec čekala, že tady budou normální odpovědi? Malý děti a zvířata vidí to co my ne, tak nevím, proč si z toho akorát děláte pr**l. Pokud nemáte dospělou odpověď, tak se ani neobtěžujte sem něco psát. Ztrácíte s tím svůj i můj čas
takže z toho usuzuji, že ty ses neptala, už máš jasno, že to duch byl, jen jsi chtěla najít někoho, kdo ti to odsouhlasí ![]()
Tj. odpověď je následující: Ty jsi přesvědčená, že ducha v bytě máš, takže doporučuji najít si něco o tom, jak se ducha zbavit, pak budeš mít klid ty i králík a pokud to nezabere, použila jsi špatnou metodu a zkus jinou. Tedy pokud ti ta představa opravdu tak vadí, že jdeš spát do jiné místnosti. Případně se můžeš ještě odstěhovat.
Jinak zakladatelko, takhle se chová i moje ještěrka, když se potřebuje vys.rat
… akorát teda, do postele za mnou jaksi nevleze
. Nenašlas nějaké bobky?…
Já věřím tomu, že králík viděl duchy..2 x si dupnul, dva duchy vypustil a zalez pod duchnu ![]()
… ty fakt mas volebni pravo?
A k volbam chodis podle cteni z kakaove skvrny?
@Kiki1235 nemohla něco zaslechnout za zdí? Jsi v bytě? Ona tím že dupe ti oznamuje, že je někde něco co jí připadá jako nebezpečí.
Naše kralinda taky občas hlásí nebezpečí, které nevidíme neslyšíme.
@Betty MacDonald píše:
Ale to je PedroušPan nadsázka
Já jeho smysl pro humor miluju, je osvěžující
![]()
![]()
Ty už dnes nechlastej a přestaň tady poskakovat…
![]()
@Makca87 píše:
Jinak zakladatelko, takhle se chová i moje ještěrka, když se potřebuje vys.rat… akorát teda, do postele za mnou jaksi nevleze
. Nenašlas nějaké bobky?…
@Cekk píše:
A mas vubec kralika?![]()
![]()
Nejspíš ne, ale asi trpí nadměrnou plynatostí… A když si prdne, myslí si, že to dupou králíci…
![]()
@bse.pedro píše:
Ty už dnes nechlastej a přestaň tady poskakovat…![]()
![]()
![]()
Tak jo ![]()
@Ba-stet píše:
Taky tam mohl zemřít králík nasilnou smrtí. Nebyla v te mistnosti před rekonstrukcí kuchyň?
V tom případě je nutné v místnosti udělat hranici z česnekových výhonků na obrazci z plnotučné hořčice a v klobouku ji sedmkrát obejít za zpěvu Co jsem měl dnes k obědu ![]()
@bertoldina píše:
V tom případě je nutné v místnosti udělat hranici z česnekových výhonků na obrazci z plnotučné hořčice a v klobouku ji sedmkrát obejít za zpěvu Co jsem měl dnes k obědu
Hele, to nevím. Aby to nepřilákalo ducha kuřete ![]()
Však já o něm vím, proto ta pusinka
.