Vidí králík duchy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
26.8.20 15:47
@Betty MacDonald píše:
Ale to je Pedrouš :mrgreen: Pan nadsázka :mrgreen: Já jeho smysl pro humor miluju, je osvěžující :dance: :dance: :dance:

Však já o něm vím, proto ta pusinka :* ;).

• Citovat
  • Upravit
20656
26.8.20 15:51
@Kiki1235 píše:
Proč jsem vůbec čekala, že tady budou normální odpovědi? Malý děti a zvířata vidí to co my ne, tak nevím, proč si z toho akorát děláte pr**l. Pokud nemáte dospělou odpověď, tak se ani neobtěžujte sem něco psát. Ztrácíte s tím svůj i můj čas

takže z toho usuzuji, že ty ses neptala, už máš jasno, že to duch byl, jen jsi chtěla najít někoho, kdo ti to odsouhlasí ;)
Tj. odpověď je následující: Ty jsi přesvědčená, že ducha v bytě máš, takže doporučuji najít si něco o tom, jak se ducha zbavit, pak budeš mít klid ty i králík a pokud to nezabere, použila jsi špatnou metodu a zkus jinou. Tedy pokud ti ta představa opravdu tak vadí, že jdeš spát do jiné místnosti. Případně se můžeš ještě odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
26.8.20 15:52

Jinak zakladatelko, takhle se chová i moje ještěrka, když se potřebuje vys.rat ;)… akorát teda, do postele za mnou jaksi nevleze :think:. Nenašlas nějaké bobky?…

• Citovat
  • Upravit
10635
26.8.20 15:58

Já věřím tomu, že králík viděl duchy..2 x si dupnul, dva duchy vypustil a zalez pod duchnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
26.8.20 16:35

A mas vubec kralika? :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.20 16:47

… ty fakt mas volebni pravo?
A k volbam chodis podle cteni z kakaove skvrny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.8.20 17:15

@Kiki1235 nemohla něco zaslechnout za zdí? Jsi v bytě? Ona tím že dupe ti oznamuje, že je někde něco co jí připadá jako nebezpečí.
Naše kralinda taky občas hlásí nebezpečí, které nevidíme neslyšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
26.8.20 17:43
@Makca87 píše:
No jo, já vím, že mě tajně miluješ ;) :* :jazyk:.
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :oops: :oops: :oops: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
26.8.20 17:45
@Betty MacDonald píše:
Ale to je Pedrouš :mrgreen: Pan nadsázka :mrgreen: Já jeho smysl pro humor miluju, je osvěžující :dance: :dance: :dance:

Ty už dnes nechlastej a přestaň tady poskakovat… :? :roll: 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
26.8.20 17:47
@Makca87 píše:
Však já o něm vím, proto ta pusinka :* ;).
:* :* :* :* :* :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :oops: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
26.8.20 17:48
@Makca87 píše:
Jinak zakladatelko, takhle se chová i moje ještěrka, když se potřebuje vys.rat ;)… akorát teda, do postele za mnou jaksi nevleze :think:. Nenašlas nějaké bobky?…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
26.8.20 17:50
@Cekk píše:
A mas vubec kralika? :dance: :dance: :mrgreen:

Nejspíš ne, ale asi trpí nadměrnou plynatostí… A když si prdne, myslí si, že to dupou králíci… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42430
26.8.20 20:21
@bse.pedro píše:
Ty už dnes nechlastej a přestaň tady poskakovat… :? :roll: 8) :jazyk:

Tak jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
26.8.20 20:49
@Ba-stet píše:
Taky tam mohl zemřít králík nasilnou smrtí. Nebyla v te mistnosti před rekonstrukcí kuchyň? :think:

V tom případě je nutné v místnosti udělat hranici z česnekových výhonků na obrazci z plnotučné hořčice a v klobouku ji sedmkrát obejít za zpěvu Co jsem měl dnes k obědu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.8.20 21:00
@bertoldina píše:
V tom případě je nutné v místnosti udělat hranici z česnekových výhonků na obrazci z plnotučné hořčice a v klobouku ji sedmkrát obejít za zpěvu Co jsem měl dnes k obědu :pankac:

Hele, to nevím. Aby to nepřilákalo ducha kuřete 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný