Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam zpožděnou menstruaci, s tím, že se mi občas nějaké odchylky stávají. Testovala jsem nejdřív s livsane a byl tam skoro naprosto neviditelný duch, tak jsem zkusila testovat další dny a přišlo mi, že to sílilo, nicméně mě napadlo, že zkusím více druhů testů, abych měla jistotu první test je dělaný předevčírem odpoledne další 2 jsou včera z rána a poslední jsem dělala včera večer, co myslíte?
Na těch spodních něco je celkem pěkně, zkusila bych za 2 dny ráno zas, to už by mohlo být vidět dost ![]()
Na těch mamatestech jsou vidět pěkně. Udělej další za 2-3 dny ráno. Jinak pokud chceš porovnávat síly čárek den po dni tak se má testovat stejnou značkou. Každá značka má totiž jinak barviva takže tam nejde dobře posoudit zda to zesílilo nebo ne…
Tenhle test jsem dělala dnes ráno opět mama test akorát plastový
Testovala bych určitě jen jednou značkou ať máš správné srovnání, různé testy mají různě barviva a čárka může být pokaždé jiná, tak se drž jen jedné. Jinak tento duch mi přijde dost silný na to, aby byl falešný, zkus pozítří ráno znova ten samý test jako dnes a podle něj uvidíš:)
Tak jsem testovala dal a dělala jsem i clearblue tak na gyndu a uvidí se
@Peta883 Ahoj, bohužel nic nevidím. Resp vidím tam nějaký ministínek, ale ten dělá hodně testů i když nejsou pozitivní. Zkus za dva dny ráno ten samý test a uvidíš:)
@Denisa434 to ja vubec nevim, nesleduju to 🙈.. ale MS mi ma prijit cca za 2 dny..
@Peta883 já měla 2-3 dny před termínem MS podobnou čárku! ![]()
Držím palce, ať to vyjde!
@Denisa434 jee tak gratuluji😍 😍 myslite ze to teda uz nedostanu?😂 vcera Clear Blue byl negativní..ale tohle uz mi jako duch neprijde