Víkend bez dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85249
4.4.23 21:51

@Pidulka1991 jela bych hned, bohuzel mi nemame hlidani. A uzili bysme si to i bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
4.4.23 22:03
@Pidulka1991 píše:
Zdravím všechny, chci se zeptat, jak to mate s víkendy bez dětí? Na příští rok plánují tak 2-3 prodloužené víkendy v cizině bez dětí. Manželovi se to moc nezdá, aby jim to nebylo líto. Jenže syn je epileptik a nemyslím si, ze nějaký “euro víkend” by mu udělal dobře…
Takže má otázka zní cestujete mimo ČR na víkend (popřípadě 3 noci bez děti) nebo se zdržujete v ČR popřípadě proste klidem doma. :think:

My jezdíme pravidelně :nevim: babička s dědou nás umí plně zastoupit, takže jsem v tomhle v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
4.4.23 22:08
@Pidulka1991 píše:
Zdravím všechny, chci se zeptat, jak to mate s víkendy bez dětí? Na příští rok plánují tak 2-3 prodloužené víkendy v cizině bez dětí. Manželovi se to moc nezdá, aby jim to nebylo líto. Jenže syn je epileptik a nemyslím si, ze nějaký “euro víkend” by mu udělal dobře…
Takže má otázka zní cestujete mimo ČR na víkend (popřípadě 3 noci bez děti) nebo se zdržujete v ČR popřípadě proste klidem doma. :think:

cestujem po čr. Do zahraničí se mi zatim nechtělo - časově mi to přijde na 2 dny blbost, dovolenou šetřím na čas s dětmi. A plus je to finančně náročnější. Do zahraničí včetně měst jezdíme převážně s dětmi. V čechách cestujeme bez dětí často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
4.4.23 22:28

@Pidulka1991 Nic takového bych si neužila. Ale pokud to cítíš takto, jeď. Měla bys být ale ve shodě s manželem. Pokud to vidí a cítí jinak, asi ještě nenastal ten správný čas. Je možné, že atmosféra nebude taková, jak ji čekáš.

Hlavně pořeš všechny eventuality ohledně případného řešení záchvatu, možné hospitalizace. Dítě vyžadující nějaký zákrok bez zákonných zástupců může být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30643
4.4.23 22:34

Kdyby mi nekdo pohlidal, jela bych. My si s chlapem takhle ukradli 2 dvoudenni (patek vecer - nedele obed) vikendy za 11 let, takze bleda zavist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.4.23 23:07
@1Pears1 píše:
@Pidulka1991 Nic takového bych si neužila. Ale pokud to cítíš takto, jeď. Měla bys být ale ve shodě s manželem. Pokud to vidí a cítí jinak, asi ještě nenastal ten správný čas. Je možné, že atmosféra nebude taková, jak ji čekáš.Hlavně pořeš všechny eventuality ohledně případného řešení záchvatu, možné hospitalizace. Dítě vyžadující nějaký zákrok bez zákonných zástupců může být problém.

U nás teda nikdy problém nebyl, stačí kartička zdravotní pojišťovny, pokud je nutná hospitalizace, tak dítě hospitalizují tak jako tak a zákonný zástupce může souhlas vyplnit v cizině a poslat whatappem nebo mailem… ;) ještě že ta moderní technologie existuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.4.23 23:12
@Pidulka1991 píše:

My tak max. 1× ročně a je to vždycky pohoda ;) ale možná příště místo chlapa vezmu nejstarší dítě, chci do Barcelony a v Londýně jsem nebyla roky ;) a s mužem do Lisabonu… jo a hrozně bych chtěla do New Yorku, ale na to by mi prodloužený víkend nestačil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
4.4.23 23:35

Jezdime na vikendy do CR i do ciziny bez deti, max 3 noci, 2× za rok. S malymi detmi bych si napriklad Lisabon vubec neuzila ;) Ale mam deti zdrave :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
4.4.23 23:44
@1Pears1 píše:
@Pidulka1991 Nic takového bych si neužila. Ale pokud to cítíš takto, jeď. Měla bys být ale ve shodě s manželem. Pokud to vidí a cítí jinak, asi ještě nenastal ten správný čas. Je možné, že atmosféra nebude taková, jak ji čekáš.Hlavně pořeš všechny eventuality ohledně případného řešení záchvatu, možné hospitalizace. Dítě vyžadující nějaký zákrok bez zákonných zástupců může být problém.

my to máme pořešeno plnou mocí pro prarodiče. Zatím se řešila jen jednou angína a výjezd na pohotovost a tam nic ani nechtěli kromě zdravotní průkazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13951
5.4.23 06:42

My byli teď právě a bylo to super, neříkám, ze se mi po dětech nestyskalo, ale vím, ze by to nedaly. Tenhle rok už máme naplánovány do konce září( už žádný euro víkend), takže právě řeším příští rok. Prekvapilo mě, že se manžel cuka :nevim:. Kor když ten víkend není o zábavě, ale opravdu o poznávání daného města( teď jsme za den usli přes 20km).
Moc jsme si toho před dětmi neužili ( co se týče cestování), ale třeba si to rozmysli. Proto mě zajímalo, jak to maji ostatní, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí