Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hledám maminku na víkendovou dovolenou bez dětí ![]()
Nemáš žádnou kámošku na vytáhnutí??
![]()
Se přiznám, že s cizí ženskou, tím spíš bez dětí (ty by mohly být aspoň nějakým tématem k hovorům a k akcím), bych sama nikam nejela ![]()
Však právě, bez dětí. S nimi to by nebylo ono. Zakladatelka děti má. Takže témat by bylo spoustu. Já bych zase třeba jela, ale jsem pohodlná na domluvě. Už pěkně dlouho plánuji víkend s manželem bez dětí, který bychom potřebovali jako sůl. Ale do předu u nás něco plánovat
. ![]()
@Michis včera jsem chtěla založit podobnou diskusi
kamarádek mám kolem sebe hodně, ale většina z nich nejak nechápe, jak můžu dobrovolně „opustit“ dítě (má rok a půl)..ty co by opustilly zas nemají hlídání..už pár dní uvažuju nad tím, že by se hodil nějaký relax
máš nějaký tip?
Myslela sem nějaký pobyt s nějakým welness nebo tak. i procházky po horách by nebyly špatné. na slevových portálech je toho hromadu. prostě jen na chvilku vypnout…
Jinak s těma kamarádkama to mám asi tak jak píše reinkarnace, takže asi tak…
Holky, jsem zvědavá, zda něco vyberete a jak se domluvíte. A možná se i přídám ![]()
@Michis Ahoj, ještě hledáš? já mám teď v merku super luxusní pobyt za rozumnou cenu (a nebydlíš ode mě ani moc daleko)
kámoška, co měla jet, nakonec asi nebude moct ![]()
Loni jsem dostala wellness pobyt, řešila jsem to samé. s kým jet. nakonec jsem jela sama.
a bylo to super, dělám si z toho tradici, letos chci jet zase. ![]()
@Jensina no jo no.ale když on je ten voucher koncipován na dvě osoby (tudíž i částka je přijatelná, když se vydělí dvěma
)
Jasně chápu, já to tak měla taky. takže mi jedno místo propadlo. Ale já zas nejsem odvaha, abych jela s úplně cizí ženskou na delší dobu. To radši sama. Tak ať najdeš a hlavně ať se zrelaxuješ podle svých představ.
![]()
@Jensina no já ten voucher právě nechci kupovat naslepo..
ještě čekám na odpověď jedné kamarádky a pak už fakt nevim..ale vzhledem k tomu, že ta akce je dost žádaná..a mají už volné jen dva možné víkendy, tak než někoho najdu, bude to passe ![]()
@reinkarnace přesně tohle jsem řešila, akorát, že já dostala od táty wellness, abych si mohla odpočinout, tatka předpokládal, že pojedu s manželem, ten to odmítl a tehdy byly všechny kamarádky silně kojící
a chlap tehdy navrhl, abych jela s jeho maminkou.
@Jensina „silně kojící“
dobrý výraz..jojo když to člověk dostane jako dárek, tak už to prostě má doma a jede minimálně ten dotyčný..
@reinkarnace právě, bylo to super. letos si ježíškovi napíšu zase o poukaz, ale tentokrát cíleně sama a budu asi řešit opačný problém, jak teď kámoškám říct, že jedu sama. už se mně ptaly, že prý by to letos klaplo.
asi se budu muset obetovat a jet dvakrát.
tak at najdeš spřízněnou duši. ![]()