Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, zda nevíte o nějaké chatě, chalupě s bazénem nebo vířivkou pro budoucí maminku, která se bude vdávat a pro jejích 6 kamarádek. Byla by to taková rozlučka se svobodou, která se bude konat nějaký víkend v srpnu. Všude mají bohužel pouze týdenní turnusy, tak píšu dotaz i sem, neboť jsem už v koncích😃 hledala jsem snad všude. Samozřejmě za nějakou rozumnou cenu a ideálně v Krkonoších, Orlických horách nebo poblíž Hradce Králové
předem děkuji ![]()
Mrkni na ubytování ve statku Hvězda, je to kousek od Dvora Králového nad Labem, pak Hájenka Tikov v Černínu u Lukavce.
@korn123 ano, tam jsem koukala. Tam jsou právě často ty týdenní turnusy no:)
@korn123 Já jsem psala a volala snad do všech chalup a chat a všude mi řekli, že mají pouze týdenní turnusy 😃
Jezis, proc to tak zbytecne hrotit kvuli hloupe virivky ![]()
Si objednejte nekdr vhotelu pokoje, dejte di do nosu, ozerte se a je to.
@Ahep Děkuji moc za radu, ale na hotel jsem se opravdu neptala
přeji hezký den ![]()
@JanaK.6 píše:
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, zda nevíte o nějaké chatě, chalupě s bazénem nebo vířivkou pro budoucí maminku, která se bude vdávat a pro jejích 6 kamarádek. Byla by to taková rozlučka se svobodou, která se bude konat nějaký víkend v srpnu. Všude mají bohužel pouze týdenní turnusy, tak píšu dotaz i sem, neboť jsem už v koncích😃 hledala jsem snad všude. Samozřejmě za nějakou rozumnou cenu a ideálně v Krkonoších, Orlických horách nebo poblíž Hradce Královépředem děkuji
Jani, trochu OT, ale ověřte si u nastavajici maminky, zda vůbec o vyrivku stoji. Protože obecně se do vyrivky v těhotenství nesmí, tak at třeba nehledate „zbytecne“.
Konkrétně nevim, ale koukala jsem v týdnu hodně po slevomatu a pár nabídek na mě vyskocilo (ale byly to jiné oblasti), zkuste
Pokud byste netrvaly na těch Krkonoších, tak něco jsem si tak kamarádky jezdí někam k Příbrami, tam by to přesně splnovalo vaše požadavky a jezdí tam právě na víkendy, kdyztak popta název
@JanaK.6 píše:
@Ahep Děkuji moc za radu, ale na hotel jsem se opravdu neptalapřeji hezký den
Komu neni rady, tomu neni pomoci!
@Ahep píše:
Komu neni rady, tomu neni pomoci!
Ja si myslím, že každý by si měl udělat rozlucku se svobodou, jak chce:) ja jsem se pouze slušně zeptala:)
@Perníček22 píše:
Jani, trochu OT, ale ověřte si u nastavajici maminky, zda vůbec o vyrivku stoji. Protože obecně se do vyrivky v těhotenství nesmí, tak at třeba nehledate „zbytecne“.
Konkrétně nevim, ale koukala jsem v týdnu hodně po slevomatu a pár nabídek na mě vyskocilo (ale byly to jiné oblasti), zkustePokud byste netrvaly na těch Krkonoších, tak něco jsem si tak kamarádky jezdí někam k Příbrami, tam by to přesně splnovalo vaše požadavky a jezdí tam právě na víkendy, kdyztak popta název
Kamarádka mi to právě sama navrhla:) chtěla by něco klidnějšího. Samozřejmě by byl určitě lepší bazén:). Příbram je už trochu z ruky, ale stojí za to se na ubytování alespoň kouknout
děkuji moc.
V srpnu jsou prázdniny, což je nejlukrativnější sezóna… takže pobyt jen na víkend budeš shánět opravdu dost těžko, týdenní turnusy budou mít samozřejmě přednost (a leckde bývá vybookováno i na víc let dopředu).
Zkusila bych zapátrat přes Airbnb a pokud možno bez omezování lokalitou.
@JanaK.6 píše:
Ja si myslím, že každý by si měl udělat rozlucku se svobodou, jak chce:) ja jsem se pouze slušně zeptala:)
Chtit muzes, to je tak vsechno!