Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja nevim, mne taky prisla Pariz spinava. Proste navrch huj (zname bulvary a mista pro turisty) a vespod fuj (hned vedlejsi postranni ulicka). Kamaradka zije ve Strasbourgu a v Parizi maji pribuzne a nerada tam pravidelne jezdi.
Barcelona ma uzasny genius loci, mne se treba moc libil Istanbul, to je zas uplne neco jineho. Madrid nema chybu, Granada, Budapest taky (a to nam to proprselo). Proste je spousta daleko hezcich evropskych mest. Treba manzel byl ted v Malmo ve Svedsku a pry nadhera a vsude cisto. Kolega byl v Kodani a taky nadseny.
Do Parize se chystame a to jen proto, ze detem uz nejaky ten patek slibujeme EuroDisneyland ![]()
@Hanka1 píše:
Ja nevim, mne taky prisla Pariz spinava. Proste navrch huj (zname bulvary a mista pro turisty) a vespod fuj (hned vedlejsi postranni ulicka). Kamaradka zije ve Strasbourgu a v Parizi maji pribuzne a nerada tam pravidelne jezdi.Barcelona ma uzasny genius loci, mne se treba moc libil Istanbul, to je zas uplne neco jineho. Madrid nema chybu, Granada, Budapest taky (a to nam to proprselo). Proste je spousta daleko hezcich evropskych mest. Treba manzel byl ted v Malmo ve Svedsku a pry nadhera a vsude cisto. Kolega byl v Kodani a taky nadseny.
Do Parize se chystame a to jen proto, ze detem uz nejaky ten patek slibujeme EuroDisneyland
tak to mám pro tebe špatnou správu eurodisneyland už neexistuje te´d je to Disneyland Paris - a navíc není v paříži ale mezi Cheesy, Serris, Magny-le hongre.
@MartinKa36 píše:
tak to mám pro tebe špatnou správu eurodisneyland už neexistuje te´d je to Disneyland Paris - a navíc není v paříži ale mezi Cheesy, Serris, Magny-le hongre.
To je jedno jak se to jmenuje, proste ta hollywoodská šaškárna pro deti… ![]()
To máš pravdu je to strašně komerční zábava.
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Byl jste nekdo v parizi za oskliveho pocasi? A jak se vam libilo? Dekuji
@Anonymní píše:
„Pariz je preci nejkrasnejsi za deste“
prselo nam nastesti jen dva dny a nevadilo mi to
@Anonymní píše:
Nám jeden den chvílemi pršelo, byl březen, ale bylo 16 st., tak to šlo.
Cistě technická taky vám příjdou ty francouzské bagety tak hnusné, jsou tak krupavé jako 2 dny staré bagety co rezpekají v Lidlu,…
@MartinKa36 ja je nejim, tak nevim, mam bezlepkovou dietu. Ale nikdo z rodiny si nestezoval
Příspěvek upraven 21.08.14 v 08:02
@MartinKa36 píše:
Cistě technická taky vám příjdou ty francouzské bagety tak hnusné, jsou tak krupavé jako 2 dny staré bagety co rezpekají v Lidlu,…
@MartinKa36
ty jsi vyloženě negativista
Ty pravé francouzské bagety (které koupíš v malých pekařstvích, ne v carrefouru) se nedají s těmi z lidlu srovnávat
@MartinKa36 píše:
miluju jejich bagety… nejlepší byla plněná kozím sýrem a ořechy ![]()
@lucenka
![]()
My jsme nejraději chodili do Boulangerie Paul… teď jsem koukala, že otevřeli dokonce i pobočku v Praze ![]()
Zajímavé, jak to má každý jinak, já miluju Paříž a Barcelonu, zato z Říma jsem nadšená nebyla, ale je fakt, že jsem tam byla poměrně krátce