Víkend v Paříži

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1354
12.8.14 13:55

Víkend v Paříži

Ahoj, chtěli bychom s přítelem řijnu na víkendový pobyt do Paříže, tak jsem se chtěla zeptat, jestli jste někdo byli? a od koho, jestli s cestovkou, nebo přes slevomat a pod. Četla jsem, že do 25 let mám skoro všude vstupné zdarma :)..Na kolik vás to vyšlo a spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
12.8.14 13:57

@Didlinka33 to se mi nezdá, zdarma určitě ne 8o

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
12.8.14 13:59

V Paříži není zdarma vůbec nic. :mrgreen: Je to hodně drahé město. Byla jsem jednou, ale s kolegou, který tam má rodinu. Takže neporadím co a jak s cestovkou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1354
12.8.14 14:02
@madi píše:
@Didlinka33 to se mi nezdá, zdarma určitě ne 8o

jo klidně si to najdi, občan EU do 25 let vstupné zdarma např. Louvre a tak, na Eiffelovku se platí to je jasný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
12.8.14 14:03

@Didlinka33 v Paříži je pěkně draho. A do 25 let zdarma asi ne :lol: teda ne asi ale určitě :mrgreen: A pokud chceš zkouknout nějaký ty proč se tam jezdí, tak víkend je málo.
Info z téhle soboty, fronta na Eifelovku cca 3.5 hoďky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
12.8.14 14:04

No, spíš to bylo myšleno, že do 26 let jsou vstupy s kartou ISIC ( studentskou) za polovic. Jo a myslím, že vstupné zadarmo mají muzea každé pondělí (nebo úterý)…kdysi to tak bylo. Jinak se současnými cenami neporadím.

Příspěvek upraven 12.08.14 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.8.14 14:04
@Didlinka33 píše:
jo klidně si to najdi, občan EU do 25 let vstupné zdarma např. Louvre a tak, na Eiffelovku se platí to je jasný ;)

To je kec. Kolega za mě platil všude a to mi ještě ani těch 25 nebylo :mrgreen:
A i když jsme tam byli jeden den, tak to byl ranec…

• Citovat
  • Upravit
14309
12.8.14 14:07

@Didlinka33
Zdarma asi ne, ale plati tam ISIC..bola som tam uz niekolkokrat, nikdy s cestovkou..vzdy sme si nasli hotel a kupili letenky a jelo sa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.8.14 14:08
@Didlinka33 píše:
jo klidně si to najdi, občan EU do 25 let vstupné zdarma např. Louvre a tak, na Eiffelovku se platí to je jasný ;)

tak to nevím, v Louvru jsem nebyla, ale všude jinde jsme platili a ne zrovna málo :lol:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
12.8.14 14:09

http://info.radynacestu.cz/…ek-v-parizi/ ok u dvou je napsáno gratis, ale jinak se platí skoro všude.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
12.8.14 14:09

Jinak pokud chceš s cestovkou, my měli velice dobrou zkušenost s ABC Tours
http://www.euvikendy.cz/
Byli jsme sami i jsem tam s nimi posílala několik klientů a byli moc spokojeni. Mají výborné průvodce ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
12.8.14 14:10

http://pariz.magicka-evropa.cz/…-parizi.html tady jsem taky ještě něco našla.

• Citovat
  • Upravit
50122
12.8.14 14:15
@Didlinka33 píše:

Podle mě musíš být studentka a mít ISIC kartu, to platí ale taky do 26 let. U nás taky dostaneš studentskou slevu pouze s průkazkou studenta.

Příspěvek upraven 12.08.14 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
12.8.14 14:15

Kupovala jsem pres student agancy babicce zájezd na 4 dny, byla spokojena. A ano do 25 let nekde je vstupne zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.8.14 14:16

Eurovikendy

jezdime, resp. litame s nima celkem pravidelne. Jinak v Parizi jsme tenkrat meli nejakou tridenni kartu na slevy do muzei a hlavne se necekala fronta, i kdyz bohuzel na Eifellovku to neplatilo. Tak jsme do ty zrzavy hruzy ani nelezli :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix