Víkend v Praze s dětmi - děláte si program?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
25.1.23 22:30
@Beckyttine5 píše:
My jedeme RJ, tam jsem našla, že v některých spojích se dává na konec vagónu, přímo vagón na to neni, v našem spoji jsem každopádně nenašla tu ikonku kočárku, Ke zkusím to zjistit..

Ja myslim, ze se dava tam co kola, pokud nejsi v detskem kupe. A nemyslim, ze by byl s RJ v tomto smeru problem.

Jinak po Praze je to s kocarem v pohode, MHD uz jezdi spoustu nizkopodlaznich spoku, vytahy do metra, je tedy jeste par stanic bez, ale da se to zvladnout v pohode. Zalezi, jak je na tom tvoje dite, ale ja svou dvouletacku musim nosit porad :roll: jinak v muzeich a vlastne temer kdekoliv neni problem.

K tematu- plan delam vzdy a vsude nebo nejake varianty nebo highlighty, co videt chceme. Vubec bych se nebala prochazky po centru a to klidne nekolika a nemyslim di, ze by to pro deto bylo utrpeni, kdyz se stanovi par prubeznych cilu ;) za me je fajn z centra pres most Legii, klidne obkrouzit Kampu (pro narocne cukrarna ve Werichove vile, pro mene narocne Mlynska kavarna, kde je to super, je to studentsky podnik a kava dobra, podivat se na mlynske kolo, pak je i na Ujezde Cafe Vescovi nebo u Jezulatka francouzska cukrarna, vse kousek od sebe), projit se to da pod Karlovym mostem, zde v priznivem pocasi super hriste, kolem obchodu s pernickama (fakt hezka turisticka podivana) v ulici Cihelna, podivat se na pavy ve Vojanovych sadech (teda to nevim, jak s nimi v unoru) a kdekoliv od te Kampy az po Cihelnou se daji u vody krmit kachny/labute, pak se vratit pod Petrin, lanovkou nahoru a bludiste, odtamtud se da pak pohodlne na Prazsky hrad. Super je i Letna, kde je do konce unora kluziste, vse se da pujcit na miste, i pro prte, pak jsou na Letne takove trampoliny v zemi, krasny vyhled, kolem plno super kavaren a prochazka dolu k Intercontinentalu, pres Parizskou na Staromak je vcelku kratka. Na Letne primo Zemedelske muzeum, ja jsem nadsena i z NG Veletrzni palac (tam jsou fajn akce pro deti ut, st) nebo z Kunsthalle. Myslim, ze i Narodni muzeum muze byt fajn pro vsechny vek. kategorie ;) ale tak opravdu zalezi, jak to chcete pojmout, kolik jste zvykli nachodit a zda vas bavi takove vyziti jako muzea/galerie apod. Nicmene nemyslim, ze by to nezanechalo i v malych detech stopu, moje dvouletacka je poprdena z Prazskeho hradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.24 08:45

+1 Zoo Praha - https://tiqets.tp.st/2ro4A1D1 Parkování raději dále, u zoo je to za (300,–) úlet. Lístky se dají koupit online, je fain že jdete rovnou, nečekate na pokladnu. Jsme tu asi potřetí, chodíme pokaždé jinudy, zda se lepší jít nejdříve nahoru a pak teprve dolů. Jinak výběhu je tolik, že udržet koncentraci je těžké, zvlášť pro děti. Laviček a posezení dost, to je fain. Na můj vkus zbytečně mnoho obchodů s plyšáky. Občerstvení dostatek, platba kartou bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí