Víkend v Praze s dětmi - děláte si program?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
25.1.23 22:30
@Beckyttine5 píše:
My jedeme RJ, tam jsem našla, že v některých spojích se dává na konec vagónu, přímo vagón na to neni, v našem spoji jsem každopádně nenašla tu ikonku kočárku, Ke zkusím to zjistit..

Ja myslim, ze se dava tam co kola, pokud nejsi v detskem kupe. A nemyslim, ze by byl s RJ v tomto smeru problem.

Jinak po Praze je to s kocarem v pohode, MHD uz jezdi spoustu nizkopodlaznich spoku, vytahy do metra, je tedy jeste par stanic bez, ale da se to zvladnout v pohode. Zalezi, jak je na tom tvoje dite, ale ja svou dvouletacku musim nosit porad :roll: jinak v muzeich a vlastne temer kdekoliv neni problem.

K tematu- plan delam vzdy a vsude nebo nejake varianty nebo highlighty, co videt chceme. Vubec bych se nebala prochazky po centru a to klidne nekolika a nemyslim di, ze by to pro deto bylo utrpeni, kdyz se stanovi par prubeznych cilu ;) za me je fajn z centra pres most Legii, klidne obkrouzit Kampu (pro narocne cukrarna ve Werichove vile, pro mene narocne Mlynska kavarna, kde je to super, je to studentsky podnik a kava dobra, podivat se na mlynske kolo, pak je i na Ujezde Cafe Vescovi nebo u Jezulatka francouzska cukrarna, vse kousek od sebe), projit se to da pod Karlovym mostem, zde v priznivem pocasi super hriste, kolem obchodu s pernickama (fakt hezka turisticka podivana) v ulici Cihelna, podivat se na pavy ve Vojanovych sadech (teda to nevim, jak s nimi v unoru) a kdekoliv od te Kampy az po Cihelnou se daji u vody krmit kachny/labute, pak se vratit pod Petrin, lanovkou nahoru a bludiste, odtamtud se da pak pohodlne na Prazsky hrad. Super je i Letna, kde je do konce unora kluziste, vse se da pujcit na miste, i pro prte, pak jsou na Letne takove trampoliny v zemi, krasny vyhled, kolem plno super kavaren a prochazka dolu k Intercontinentalu, pres Parizskou na Staromak je vcelku kratka. Na Letne primo Zemedelske muzeum, ja jsem nadsena i z NG Veletrzni palac (tam jsou fajn akce pro deti ut, st) nebo z Kunsthalle. Myslim, ze i Narodni muzeum muze byt fajn pro vsechny vek. kategorie ;) ale tak opravdu zalezi, jak to chcete pojmout, kolik jste zvykli nachodit a zda vas bavi takove vyziti jako muzea/galerie apod. Nicmene nemyslim, ze by to nezanechalo i v malych detech stopu, moje dvouletacka je poprdena z Prazskeho hradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.24 08:45

+1 Zoo Praha. Jsme tu asi potřetí, chodíme pokaždé jinudy, zda se lepší jít nejdříve nahoru a pak teprve dolů. Jinak výběhu je tolik, že udržet koncentraci je těžké, zvlášť pro děti. Laviček a posezení dost, to je fain. Na můj vkus zbytečně mnoho obchodů s plyšáky. Občerstvení dostatek, platba kartou bez problémů. Určitě se vyplatí koupit vstupenku online předem. Jednak je to levnější a jednak nemusíte stát frontu u pokladny - https://tiqets.com/…ce-p1092789/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí