Do Athén s kočárkem

531
13.1.23 12:31

Do Athén s kočárkem

Ahoj, za 2 měsíce letíme do Athén. A zvažují, zda vzít s sebou klasický kočár a nebo golfky.

Máme TUG2, je sice snadno složitelný, ale velky. Je pohodlný a praktický, ovšem na přenášení těžký. Projede všechno

Anebo golfky, jenže u těch se mi nelíbí jak „drncaji“ a nevím zda je rozumné aby v nich strávil syn týden v 15 měsících. Je ovšem zase výrazně praktičtější - do letadla, a i celkově na přesuny :) Ale zase si říkám, že nevím jak tam vypadají cesty, zda to tam golfky vůbec zvládnou.

Připadám ilustrační foto kočárku, které máme :)

Byly jste některé v Athénách, s dítětem nebo bez? Který kočárek byste si vzaly raději?

A teď babo raď.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22907
13.1.23 12:59

Já vždycky létala s polohovatelnými golfkami, měla jsem je skoro do úplného lehu a holky tak cestovaly od 12měsíců ;) svůj kočárek jsem brát nechtěla, měla jsem strach, že ho zničí v letadle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
13.1.23 13:34

@kakadel já prave kvůli dovolené u kluka kupovala Valco - má teda větší kola 8” a 10”. Klasicky kočár je 10&12” a to tvoje je tank :lol: s takovým hrkatkem bych nejela s ohledem na to, ze takhle malé dítě v něm tráví plno času vc spanků a ani pro me by to nebylo komfortní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.1.23 14:08

@lucynka25 No, to je další věc. Zrovna TUG2 není úplně nejlevnější záležitost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.1.23 14:10

@hospodki ja právně vnímám to samé, že ten komfort je úplně mimo :? já ho defacto používám jen na krátké cesty do krámu nebo treba na úřad, na poštu. Prostě na krátké přesuny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
13.1.23 14:15

Půjčila bych si vyhovující kočárek přímo v Aténách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.1.23 14:28

@Kryptozoo to jsem nevěděla, že jde. Zkusím popatrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
13.1.23 14:49

@kakadel nebo zkusit z druhé ruky vzít třeba to valco? Nebo nemá na pujceni nějaká kamarádka? Je to takový kompromis. Je lehci a skladnejsi a zároveň je to kočár pohodlný pro oba a jde do lehu. Já tenkrát po 2 týdenní dovolené už uklidila velký kočár a používala jen to V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
14.1.23 21:53

@hospodki další kočár už mi doma neprojde a bohužel žádnou kamarádku s tak malým dítětem nemám. Takže bez šance :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
14.1.23 22:00

@kakadel jako já bych na víkend s chodicim dítětem jela klidně s nositkem, ale mám prisavku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.1.23 23:42

Jednoznacne Thule.
S cimkoliv jinym se zblaznis.
Byli jsme kdysi u more se Summitem a pohodli nade vse. V letadle ho nikdo neomlatil, pokud jo chces, zabal kocar do smrstovacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.1.23 23:45

Jako pokud toho chcete co nejvic videt, budete furt nekde v trapu a dite bude v kocaru skoro „bydlet“. Nehlede na veci, ktere tam naskladas.
Uvazovat v teto situaci nad golfacem mi prijde uplne mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
16.1.23 11:38

@hospodki, my jedeme na delší pobyt, na týden právě :) Syn zatím nechodí. A nosítko nemám a nechci :)

Příspěvek upraven 16.01.23 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
16.1.23 11:39

@Lucie_Sx no, spíš o tom uvažoval přítel ohledně praktičnosti. Já to taky vidím spíš na TUG :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
16.1.23 11:40

@Lucie_Sx my byli v létě v Chorvatsku s TUG a právě to někdy bylo dost náročný, co s týče vstupů a různých schodů. S golfkama by to bylo asi jednodušší. Ale furt to pohodlí dítěte u mě převažuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí