Divadlo s dětmi 9 let

5314
6.1.23 13:26

Divadlo s dětmi 9 let

Ahoj, doporučíte pěkné divadelní představení, na kterém jste byli s dětmi kolem 9 let?
Praha a středočeský kraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22907
6.1.23 13:28

@Popokatepetla Doporučuji Divadlo Pohádek, hrají pěkné pohádky a nebo nás moc okouzlil Kocour v botách v divadle Kalich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14621
6.1.23 13:38

Národní divadlo dělalo vždy dopolední/odpoledni představení, děti tam mají slevu na vstupném a hraji se klasická díla, která ale mohou děti oslovit, jsou na motivy pohádky a tak :lol: když koupíš místa vepredu, tak prvních šest rad, aby dobre videli, bude to super :palec: já tam byla se ctyrletym a sedel celou dobu jako přikovanej a Koukal a ani se nehnul :lol: a to bylo to představení poměrně “drsné”, carodejuv učeň, tančili to sami chlapi a bylo to takové ponure až strašidelné, sami kostlivci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pak jsme ještě byli na Čert a Káča a ještě na něčem, už nevím. Vždy Ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.1.23 13:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
6.1.23 13:40

V tomto věku Minor. BYLI JSME NA bratri nadeje, Bitva u Lipan, O Bruncvikovi a dobry vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
6.1.23 13:45

Divadlo Minor, Laterna Magika.

Má srdcovka je Divadlo v Dlouhé, Jak jsem se ztratil a O líné babičce. Kdysi dávali i Pratchetta, dítě (10 let) to viděl ze záznamu a bavilo ho to.

Líbil se mu i Hrdý Budžes, i když úplně všechno nepochopil.

Pak třeba Buchty a Loutky, viděli jsme představení Kocour v botách, ale tam toho bude víc.

Nádherné a trochu melancholické jsou představení Malý pán nebo Šťastný princ (Forman).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.1.23 15:11

@demian laterna má teď takové hodně tvořivě abstraktní, netuším nakolik jsou Popokapeltiny děti zvyklé na divadlo no.

https://www.narodni-divadlo.cz/…eni-14666358

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
6.1.23 15:27

@Ou Z dětských jsem měla na mysli Kouzelný cirkus a ten už má, koukám, po derniéře.

EDIT: Ještě jsem zapomněla na Divadlo v Celetné.
Nehorázná sranda pro všechny věkové
kategorie je pohádka „O políbeném drakovi“.
Milé a příjemné představení je Jonáš a tingl-tangl, synovi bylo tehdy 7.
Dávají i Mikulášovy patálie, ale ty jsem neviděla.
Chystáme se na Cyrana z Bergeracu, takže zatím nemohu referovat.

A divadlo Járy Cimrmana, ale tam je velmi těžké sehnat lístky.
Viděli jsme Blaník a pokud se mi je povede sehnat, půjdeme i na další. V hledišti bylo docela dost dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí