Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kakadel píše:
@Lucie_Sx my byli v létě v Chorvatsku s TUG a právě to někdy bylo dost náročný, co s týče vstupů a různých schodů. S golfkama by to bylo asi jednodušší. Ale furt to pohodlí dítěte u mě převažuje.
Neverim, ze by to s golfkama bylo jednodussi. Pri chuzi si kopes do kolecek, musis ridit obema rukama, nedas do toho zadne veci a kazdou chvili se ti kolecka o neco zaseknou.
Tak jsme letěli nakonec s TUG2, byla to teda trochu bojovka na letišti. Byl fakt problem ho prosoukat přes rentgeny. Cestou tam i zpět nám ho ztratili (dávali jsme ho u vstupu do letadla, ale i výstupu nebyl)… Každopádně Athény s golfkami ani náhodou. Stav jejich chodníku je fakt příšerný, dítě by vyklepalo duši. Místama by golfky vůbec neprojely.
@kakadel odlétáme ve středu do Athén, sice jen na 2 noci, ale pak pokračujeme na ostrov a dale na pelopones. Mám stejný problém :/ váhám zda TUG2 nebo golfky.
Jak dopadl kočárek po letu? Nějaké škrábance? Měla jste v obalu?
Děkuji
@Nikifle kočárek v pohodě, jen byl trochu problem aby prošel rámem s rentgenem. Obal jsem koupila přímo na TUG. Na letišti byli nadšení, ale stejně mi ho ztratili po cestě tam i zpět ![]()