Víkendový výlet

1163
10.11.14 10:42

Víkendový výlet

Ahoj holky, jdu se s Vámi poradit.. jsme z Jihu čech a chceme ted o víkendu někam na vejlet. Jen my dva s partnerem. Lyžařská střediska nám ještě neotevřela, až 4.12. tak přemýšlíme co vymyslet. Do žádného aquaparku bohužel partnera nedostanu :( to byl můj první tah :)

Přemýšlela jsem o Praze, dojet tam autem, celý den nějaký program :D ale právě nemůžu vymyslet co a večer třeba nějakou véču nebo tak a večer později domů dojet. Hlídání máme.

Vůbec mě nenapadá co.. chci nějaké vzrůšo.. když nejsem víkend v práci.. :)

Poradíte prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Safrane
10.11.14 10:56

@Zirafka11 Prohlédni slevové portály, určitě něco zajímavého najdeš. Třeba by se mu líbil výlet lodí po Vltavě s rautem-to trvá 2 hodiny a je to moc pěkné, odpoledne třeba divadlo.Mezi tím můžete na kávu a dortík na Staroměstském náměstí, je to obvykle se slevou až 50% a funguje to. V Praze se dá strávit hezký den kdykoliv.My třeba slídíme v knihách, pokud ho zajímá technika, bude určitě spokojený. Vzrůšo to sice moc není, ale hezký den se dá prožít vždy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
552
10.11.14 11:11

My s přítelem vždycky mrknem na Slevomat a pokaždé něco vyberem :)… jsou tam fakt super nabídky. Můžu jedině doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.