Je možné použít Vinted k přeprodeji?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VINTED RESELL/ PŘEPRODEJ
Zdravim. Je tady nekdo kdo se venuje preprodejem veci na vintedu? Jsem zacatecnik, uz jsem zkusila par objednavek od dodavatele, ale zatim se mi to moc neprodava. Kazdopadne bych to chtela probrat s nekym zkusenym, kdo by mi mohl treba do zacatku dat par rad. Je tady nekdo takovy? Prijde mi ze v Cesku se o tomhle ani moc nemluvi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jako že chceš využít online secondhand pro svoje podnikání?
K tomu ale Vinted určenej neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa Mužíková píše: Více
Tak tam to urcite jen tak neprodas, vzdyt tam je vseho mraky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle mě naprostá blbost, já třeba na vinted nakupuji, ale cíleně hledám to, co nutně já a nebo děti potřebují.
Teď jak je tam již nějaký čas poplatek na ochranu kupujících, tak se ke každému zboží připočítává 20kč, tak se snažim hledat od někoho a koukám zda má třeba slevu na sety, ale jak vidím, že určitý prodejce nabízí dámské i pánské oblečení od velikosti XXS až po velikost XXL a to samé dětské od velikosti 56-158 a to ještě v obojích pohlavích, tak z toho profilu odcházím, protože je to pro mě zahlcené a nepřehlednéa logicky mi je jasný, že jde o přeprodej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa Mužíková píše: Více
Hlavně dává informace finančnímu úřadu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavně, pokud to někomu funguje, tak nebude prozrazovat svoje know how dalším, na podnikání jsou jiné platformy..
![]()
- Citovat
- Upravit