Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, poradíte mi prosím, který z těchto kočárků by mohl být ten náš? Sháníme kočárek-trojkombinaci, do města i na chatu (horší terén). Moon Nuova si nejsem jistá těmi pěnovými kolečky… Termín máme na konci listopadu. Chtěli bychom se pohybovat max do těch 18tis. Budu ráda za každou recenzi. Hezký den, Evka.
Já mám X-Landera a jsem maximalne spokojena, nejvice ocenuji otocnou korbu. Bydlíme za Prahou na vesnici a X-Landera uz mam vlastne druhy kocar. Novejsim typem jezdíme do Prahy a starsim (po prvním synovi) po vesnici, lese i louce. Jezdili jsme s nim i primo v lese po houbach a vse v poho. Novejsi typ ma prostornejsi kosik. Ocenuji i to, ze se da vse sundat a vyprat…
@Evapka mám x-lander x-move a jsem taky moc spokojená, tedy mám ten starší typ, z roku 2012, už ho mám na druhýho prcka. Myslím, že ty novější jsou ještě lepší. Kdybych kupovala teď asi jdu zase do něj. Vyhovuje mi otočnost korby ke mě, že jde položit skoro do lehu, syn i dcera spaly ve sporťáku na bříšku, syn spí stále ve sporťáku a to jsou mu už dva roky, obě děti milovaly spaní v kočárku. On není vysloveně houpací, ale na kamínkách a trávě trochu drncá a pohupuje a oni krásně usnuly. Jezdíme taky různý terény a všechno projede. Já už ho mám dost jetej a vyšíslej, takže jediný, čeho lituju, že když jsem ho kupovala, nekoupila jsem si navíc tu krabici s těma barevnýma doplňkama, když byla možnost, byla tam boudička, nánožník a to ostatní barevný. Mohla jsem mít ještě kočárek jako novej.