Vironal pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35330
15.10.16 09:40
@Nattka píše:
@Aries6

Paní, ktera se tim zabývá. Dělala male vyšetření živé kapky krve a dala nám tyhle kapky…

Budeš moc hodna, pokud se mi na to zeptáš. Děkuji.
Zkusím se spojit s někým od Energy.
Ale nějak to ve me vazne nebudi duveru:(. Mala má od narození problémy a lékaři už si moc rady nevedi… tak jsem chtěla zkusit tohle vyšetření…ale kapky se mi právě taky moc vhodne nezdaji. Vzhledem k tomu, že i bylinna koupel se doporučuje az od 6ti měs.

Nezlob se, ale pani tomu evidentne rozumi jak koza petrzeli. Vysetreni zive kapky krve :roll: Jestli si lekari nevi rady, tak pani s nejakym tydenni kursem kdoviceho ti evidentne nepomuze. Diteti, kteremu jsou tri mesice a ma problemy od narozeni ( nepises jake), bych opravdu nic dalsiho bez porady s lekarem nedavala.
Nepises, jake problemy ma, mozna by to pomohlo, ale treba bys mohla zacit u sebe ( pokud kojis), nebo se podivat, jestli v prostredi, kde bydlite, neni nejaky problem… Proste neco, co lekar nemuze tusit, protoze s vami nebydli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.10.16 09:41

@Nattka Tak zase pokud se tím paní zabývá, tak snad ví, co dělá. Ono to doporučení od 3 let je spíš pro laiky, co si to koupí jen tak sami. Ale kdybych ji viděla, zeptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.10.16 10:11
@Aries6 píše:
@Nattka Tak zase pokud se tím paní zabývá, tak snad ví, co dělá. Ono to doporučení od 3 let je spíš pro laiky, co si to koupí jen tak sami. Ale kdybych ji viděla, zeptám se.

Pani se tim mozna zabyva, ale jake ma vzdelani? Kdyz si troufne davat cokoli trimesicnimu diteti, ma k tomu nejake podklady, studie apod?
Tvoje duvera „tak snad vi, co dela“, to myslis vazne? Ona to dava TVEMU diteti, to ty mas zodpovednost za svoje dite, ne ona. Kdyz se neco stane, ty a tvoje dite budete mit problem. Ona neni lekar, tudiz nema pred zakonem zadnou zodpovednost a lehce se ze vseho vyvaze. Mne tohle dojima, uvedomujes si, komu davas svoji duveru?
Chapu, ze jsi zoufala, ze dite ma problemy, ale mela by sis zachovat zdravy selsky rozum.
To doporuceni jiste je pro laiky, to je ale i ta pani, co ti to dava. A nejspis to taky znamena, ze nejsou zadne klinicke studie ( pokud nejake vybec jsou) ucinku toho pripravku na mensi deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.10.16 10:32

@mroe Však jí radím poradu někde jinde, ne? Samotnou mě to zarazilo. A ty víš, jak se to má dávkovat? Ty máš potřebné vzdělání? Ty víš, jak ten lék funguje?
Já ne, takže se neodvažuju tvrdit tak ani tak a radím to prověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.10.16 10:55
@Aries6 píše:
@mroe Však jí radím poradu někde jinde, ne? Samotnou mě to zarazilo. A ty víš, jak se to má dávkovat? Ty máš potřebné vzdělání? Ty víš, jak ten lék funguje?
Já ne, takže se neodvažuju tvrdit tak ani tak a radím to prověřit.

Ja mam vzdelani urcite lepsi a vhodnejsi, nez ta pani, presto bych se neodvazovala radit to, co ona. Ten lek neznam a nevim, jak funguje. Ale vsadim se, ze ona to nevi taky( precetla jsem si jejich stranky). MMCH, neni to lek, ale bylinny koncentrat, coz znamena, ze nepodleha prisnym schvalovacim postupum a klinickym studiim.
Mne by varovalo uz to, ze se ridi vysetrenim zive kapky krve - coz je pekna ptakovina, ktera akorat taha penize z kapes zoufalych lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.10.16 11:52
@mroe píše:
Ja mam vzdelani urcite lepsi a vhodnejsi, nez ta pani, presto bych se neodvazovala radit to, co ona. Ten lek neznam a nevim, jak funguje. Ale vsadim se, ze ona to nevi taky( precetla jsem si jejich stranky). MMCH, neni to lek, ale bylinny koncentrat, coz znamena, ze nepodleha prisnym schvalovacim postupum a klinickym studiim.
Mne by varovalo uz to, ze se ridi vysetrenim zive kapky krve - coz je pekna ptakovina, ktera akorat taha penize z kapes zoufalych lidi.

To je fakt blbost. Musí se spojit s někým, kdo se v tom opravdu vyzná. Já sama nedám na výrobky energy dopustit. Většinu mi jich doporučí naše dětská lékařka. Co se týče dávkování, řídím se letáčkem, nikdy jsem nebyla na konzultaci přímo u nich. Ale zvýšené dávkování se někdy používá i homeopatik, i když běžně by člověk řekl, že je to šílenost.
Je to holt alternativní medicína a člověk musí zapojit zdravý rozum a 3× rozmyslet komu a čemu bude věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.10.16 11:57
@Aries6 píše:
To je fakt blbost. Musí se spojit s někým, kdo se v tom opravdu vyzná. Já sama nedám na výrobky energy dopustit. Většinu mi jich doporučí naše dětská lékařka. Co se týče dávkování, řídím se letáčkem, nikdy jsem nebyla na konzultaci přímo u nich. Ale zvýšené dávkování se někdy používá i homeopatik, i když běžně by člověk řekl, že je to šílenost.
Je to holt alternativní medicína a člověk musí zapojit zdravý rozum a 3× rozmyslet komu a čemu bude věřit.

Co konkretne povazujes za blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.10.16 12:00
@mroe píše:
Co konkretne povazujes za blbost?

Ta kapka krve a věřit jedné osobě, když tvrdí něco tak zásadního - co se vymyká obecnému předpisu užívání daného přípravu. Ale to se naštěstí zdá divné i zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.10.16 12:07
@Aries6 píše:
Ta kapka krve a věřit jedné osobě, když tvrdí něco tak zásadního - co se vymyká obecnému předpisu užívání daného přípravu. Ale to se naštěstí zdá divné i zakladatelce.

Nastesti. Ovsem na firmu nevrha zrovna dobre svetlo fakt, ze lide, kteri distribuuji jejich vyrobky, propaguji zaroven podobne nesmysly.
Byt jimi, tak se tim zabyvam, pokud jejich vyrobky skutecne funguji, melo by jim tohle dost zasadne vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.10.16 23:16

@Aries6
Děkuji za radu :kytka: a mrzí me, že jsem rozpoutala bouřlivou debatu :roll:.

Dceri jsem kapky nedala, zajímalo me, zda s Tim má někdo zkušenost u tak malého dítěte…nic víc. Myslím, že od toho tyto diskuze jsou a vždycky jsem se setkala s dobrým přístupem lidi…

Někdo na vyšetření zive kapky krve věri, někdo ne…Já se nepřikláním ani tam, ani tam…proste jsem to chtěla zkusit. U nás jsou i lékaři, kteří pacienty na toto vyšetření k paní posílají…takže asi úplna blbost to není…kapky jsem si odnesla…protoze jsem věděla, že je připadne využijí sama.

Známa kapičky davá 9m synovi…a ok..

Příspěvek upraven 18.10.16 v 23:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.10.16 23:25

@mroe
Děkuji Ti za názor…ale nemusís se kvůli tomu rozcilovat :roll:.

Chtěla jsem pouze vědět, zda to někdo tak malému dítěti dal… a netvrdím, ze pokud by mi tady někdo napsal: „ano dáváme 3m miminku a super.“ Ze bych to dceři na základe toho dala… Myslím, že zdravý rozum jsem si zachovala…

Jak už jsem psala…jsou ruzne skupiny lidi…někdo na vyšetření zive kapky věri, někdo ne…Já se nepřikláním nikam…chtěla jsem to prostě zkusit na základe doporučení. A následne jsem chtěla zjistit nějake informace o kapkách..protoze tyto výrobky neznám…

To je vše…není důvod se rozcilovat, někoho soudit apod… to je přehnaný a zbytečný.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.18 17:27

Dobrý den, obnovuji diskusi. Je někdo, komu tyto kapky pomáhají? Mě přijde, že to 2× byly vyhozené peníze. Marodila jsem já i děti, ale příbuzná, na kterou manžel hodně dá tvrdí, že pomáhají a před očkováním je máme znovu koupit. Pro náš rozpočet je cena cca 400Kc celkem dost. Tak se chci zeptat, jak to máte vy? Třeba je to jen můj pocit a stojí to za to. Anonym - příbuzná zná můj nick a nechci zbytečné hádly v rodině.

• Citovat
  • Upravit
108
29.4.18 19:13

Ja davam dceri ale nam teda nepomahaji…nemocna je I tak…uz je nekoupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
29.4.18 22:48

Ja mam pocit, ze u nas uz druhou sezonu smysl mely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková