Vironal pro dítě

12691
17.9.15 14:42

Vironal pro dítě

Mátě někdo zkušenost s tímto přípravkem? Malýmu je 2 a čtvrt roku. Bral teď dvoje atb za sebou (nejdřív angina, před tím ouško a předtím ještě chřipka). Paní v bylinkářství (Madragora) mi doporučila tento přípravek. Říkala že je psaný až od tří let, ale že v pohodě můžou i děti od dvou let. Syn teď nastoupil do školky, tak jsem si říkala, jestli to zkusit. Zvýší mu to imunitu a nebyl by tolik nemocný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
17.9.15 14:52

Osobně zkušenost nemám, ale kamarádka dává dceři a je moc spokojená, říká, že marodí minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.9.15 14:57

Určitě to není nic špatného, na rozdíl od Marťánků a vibovitu a Bůh ví čeho všeho, co se tváří jako podpora imunity, ale ve skutečnosti to není ani zdaleka :zed:
Nebála bych se to zkusit. Potom ještě existují spreje Spiron a Eucasol-ty se stříknou třeba na triko a měli by také pomáhat proti nemocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
17.9.15 15:05

Vironal je fajn, pak i grepofit buď tobolky nebo kapky. Výrobky z Energy máme na sobě odzkoušené celá rodina a ačkoli jsem k tomu ze začátku byla skeptická, opravdu to funguje (naše nejmladší třeba díky grepofitu nikdy nemá rýmu déle než dva dny; ale ty dva dny ji má teda většinou šílenou). Spiron je dobrý i na číštění místnosti právě třeba po nějaké nemoci. Je výbornej i drags imun, ale chuťově je to šílenost, tak leda pár kapek do šťávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
17.9.15 15:07
@Ya-ya píše:
dat mu to jiste muzes, davala jsem i madsi, ale bez valneho uspechu, testovala jse ho i na sobe a manzeovi a taky nic.teda jde o to, jestli bez nej, by to treba nebylo horsi, ale to se da rict vzdy, nemocni jsme byli stejne :nevim:
:lol: Je vidět, že co člověk, to jiný názor. Je fakt, že já vironal kombinuju ještě s tím grepofitem ( a když cítím, že na mě něco leze i drags imun) a pomáhá mi to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
17.9.15 16:02

Eucasol mame, ten je super. Díky za názory, jdu do něj taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
17.9.15 16:03

Používám, ale dcerka už bude mít tři. Já si myslím, že nám pomáhá, minimálně v tom, že se z nemoci dostáváme rychleji, než kdybych nekapala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
17.9.15 20:05

Tak jsem ho koupila. Prý mu mám dávat jen jednu kapicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.10.16 17:17

Dobrý den všem :kytka:
Rada bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s kapkami Vironal u malého miminka? Dcera 3 měs. a byly mi doporučeny tyto kapky… porad se s tímto peru, zda ano či ne.

Děkuji za připadne reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
14.10.16 17:22

@Nattka V letáku je napsáno, že je pro děti od 3 let, tak ti nevím. Dávám 3 leté a 5 leté jednu kapku, to by jsi malé musela dávat třeba 1/4 té kapky. Jsou asi dost silné. Paní v bylinkách mi říkala, že je i zbytečně silný, pokud se jedná jen o obyčejné posílení imunity. Že by ho doporučovala pouze v případě, že má člověk nemoci často. Což jsem já a starší děti měli, tak ho teď bereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.10.16 17:32

@Aries6
Právě to tam čtu, že od 3let.
A byly nám naordinovány 3kapky denne. Říkala jsem si, že max kapku…ale stejne si stále nejsem jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
14.10.16 17:54
@Nattka píše:
@Aries6
Právě to tam čtu, že od 3let.
A byly nám naordinovány 3kapky denne. Říkala jsem si, že max kapku…ale stejne si stále nejsem jista.

Kdo ti to poradil? Byla bych hodně opatrná, jsou to fakt silné bylinky a 3 měsíčnímu miminku bych to asi nedala. Zkus zavolat nějakému jejich zástupci. Teda pokud ti to někdo takový neporadil. Nebo se ti můžu zeptat u známé, trošku se v tom vyzná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.10.16 09:30

@Aries6

Paní, ktera se tim zabývá. Dělala male vyšetření živé kapky krve a dala nám tyhle kapky…

Budeš moc hodna, pokud se mi na to zeptáš. Děkuji.
Zkusím se spojit s někým od Energy.
Ale nějak to ve me vazne nebudi duveru:(. Mala má od narození problémy a lékaři už si moc rady nevedi… tak jsem chtěla zkusit tohle vyšetření…ale kapky se mi právě taky moc vhodne nezdaji. Vzhledem k tomu, že i bylinna koupel se doporučuje az od 6ti měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
15.10.16 09:40
@Nattka píše:
@Aries6

Paní, ktera se tim zabývá. Dělala male vyšetření živé kapky krve a dala nám tyhle kapky…

Budeš moc hodna, pokud se mi na to zeptáš. Děkuji.
Zkusím se spojit s někým od Energy.
Ale nějak to ve me vazne nebudi duveru:(. Mala má od narození problémy a lékaři už si moc rady nevedi… tak jsem chtěla zkusit tohle vyšetření…ale kapky se mi právě taky moc vhodne nezdaji. Vzhledem k tomu, že i bylinna koupel se doporučuje az od 6ti měs.

Nezlob se, ale pani tomu evidentne rozumi jak koza petrzeli. Vysetreni zive kapky krve :roll: Jestli si lekari nevi rady, tak pani s nejakym tydenni kursem kdoviceho ti evidentne nepomuze. Diteti, kteremu jsou tri mesice a ma problemy od narozeni ( nepises jake), bych opravdu nic dalsiho bez porady s lekarem nedavala.
Nepises, jake problemy ma, mozna by to pomohlo, ale treba bys mohla zacit u sebe ( pokud kojis), nebo se podivat, jestli v prostredi, kde bydlite, neni nejaky problem… Proste neco, co lekar nemuze tusit, protoze s vami nebydli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.10.16 09:41

@Nattka Tak zase pokud se tím paní zabývá, tak snad ví, co dělá. Ono to doporučení od 3 let je spíš pro laiky, co si to koupí jen tak sami. Ale kdybych ji viděla, zeptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková