Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Mátě někdo zkušenost s tímto přípravkem? Malýmu je 2 a čtvrt roku. Bral teď dvoje atb za sebou (nejdřív angina, před tím ouško a předtím ještě chřipka). Paní v bylinkářství (Madragora) mi doporučila tento přípravek. Říkala že je psaný až od tří let, ale že v pohodě můžou i děti od dvou let. Syn teď nastoupil do školky, tak jsem si říkala, jestli to zkusit. Zvýší mu to imunitu a nebyl by tolik nemocný?
Osobně zkušenost nemám, ale kamarádka dává dceři a je moc spokojená, říká, že marodí minimálně.
Určitě to není nic špatného, na rozdíl od Marťánků a vibovitu a Bůh ví čeho všeho, co se tváří jako podpora imunity, ale ve skutečnosti to není ani zdaleka ![]()
Nebála bych se to zkusit. Potom ještě existují spreje Spiron a Eucasol-ty se stříknou třeba na triko a měli by také pomáhat proti nemocem.
Vironal je fajn, pak i grepofit buď tobolky nebo kapky. Výrobky z Energy máme na sobě odzkoušené celá rodina a ačkoli jsem k tomu ze začátku byla skeptická, opravdu to funguje (naše nejmladší třeba díky grepofitu nikdy nemá rýmu déle než dva dny; ale ty dva dny ji má teda většinou šílenou). Spiron je dobrý i na číštění místnosti právě třeba po nějaké nemoci. Je výbornej i drags imun, ale chuťově je to šílenost, tak leda pár kapek do šťávy.
@Ya-ya píše:
dat mu to jiste muzes, davala jsem i madsi, ale bez valneho uspechu, testovala jse ho i na sobe a manzeovi a taky nic.teda jde o to, jestli bez nej, by to treba nebylo horsi, ale to se da rict vzdy, nemocni jsme byli stejne
Používám, ale dcerka už bude mít tři. Já si myslím, že nám pomáhá, minimálně v tom, že se z nemoci dostáváme rychleji, než kdybych nekapala. ![]()
Dobrý den všem ![]()
Rada bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s kapkami Vironal u malého miminka? Dcera 3 měs. a byly mi doporučeny tyto kapky… porad se s tímto peru, zda ano či ne.
Děkuji za připadne reakce.
@Nattka V letáku je napsáno, že je pro děti od 3 let, tak ti nevím. Dávám 3 leté a 5 leté jednu kapku, to by jsi malé musela dávat třeba 1/4 té kapky. Jsou asi dost silné. Paní v bylinkách mi říkala, že je i zbytečně silný, pokud se jedná jen o obyčejné posílení imunity. Že by ho doporučovala pouze v případě, že má člověk nemoci často. Což jsem já a starší děti měli, tak ho teď bereme.
@Aries6
Právě to tam čtu, že od 3let.
A byly nám naordinovány 3kapky denne. Říkala jsem si, že max kapku…ale stejne si stále nejsem jista.
@Nattka píše:
@Aries6
Právě to tam čtu, že od 3let.
A byly nám naordinovány 3kapky denne. Říkala jsem si, že max kapku…ale stejne si stále nejsem jista.
Kdo ti to poradil? Byla bych hodně opatrná, jsou to fakt silné bylinky a 3 měsíčnímu miminku bych to asi nedala. Zkus zavolat nějakému jejich zástupci. Teda pokud ti to někdo takový neporadil. Nebo se ti můžu zeptat u známé, trošku se v tom vyzná.
Paní, ktera se tim zabývá. Dělala male vyšetření živé kapky krve a dala nám tyhle kapky…
Budeš moc hodna, pokud se mi na to zeptáš. Děkuji.
Zkusím se spojit s někým od Energy.
Ale nějak to ve me vazne nebudi duveru:(. Mala má od narození problémy a lékaři už si moc rady nevedi… tak jsem chtěla zkusit tohle vyšetření…ale kapky se mi právě taky moc vhodne nezdaji. Vzhledem k tomu, že i bylinna koupel se doporučuje az od 6ti měs.
@Nattka píše:
@Aries6Paní, ktera se tim zabývá. Dělala male vyšetření živé kapky krve a dala nám tyhle kapky…
Budeš moc hodna, pokud se mi na to zeptáš. Děkuji.
Zkusím se spojit s někým od Energy.
Ale nějak to ve me vazne nebudi duveru:(. Mala má od narození problémy a lékaři už si moc rady nevedi… tak jsem chtěla zkusit tohle vyšetření…ale kapky se mi právě taky moc vhodne nezdaji. Vzhledem k tomu, že i bylinna koupel se doporučuje az od 6ti měs.
Nezlob se, ale pani tomu evidentne rozumi jak koza petrzeli. Vysetreni zive kapky krve
Jestli si lekari nevi rady, tak pani s nejakym tydenni kursem kdoviceho ti evidentne nepomuze. Diteti, kteremu jsou tri mesice a ma problemy od narozeni ( nepises jake), bych opravdu nic dalsiho bez porady s lekarem nedavala.
Nepises, jake problemy ma, mozna by to pomohlo, ale treba bys mohla zacit u sebe ( pokud kojis), nebo se podivat, jestli v prostredi, kde bydlite, neni nejaky problem… Proste neco, co lekar nemuze tusit, protoze s vami nebydli…
@Nattka Tak zase pokud se tím paní zabývá, tak snad ví, co dělá. Ono to doporučení od 3 let je spíš pro laiky, co si to koupí jen tak sami. Ale kdybych ji viděla, zeptám se.