Viróza a zuby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
646
9.10.22 15:31

Viróza a zuby

Ahoj. Prosím o vaše zkušenosti. :srdce:
Dcera 16m od minulé neděle zvýšené teploty střídavě s horečkami. V úterý zelená rýma. Ve středu jsme šli k dr., tam relativně vše ok. Poslech čistý, krk čistý, do nosu Pamycon a na trochu začervenalé bubínky Otipax. Středa a čtvrtek jen zvýšená teplota, ale v pátek večer opět vyletěla horečka. Tak jsme pro jistotu jeli na pohotovost jestli na virózu nesedlo něco bakteriálního. Vzali jsme sebou i moč. Vše naprosto v pořádku, už i ouška čistá, rýma už jen průhledná tekoucí ven. V sobotu jsme měli přijet na kontrolu, kdyby horečky trvaly. V sobotu horečka 39. A zase vše v pořádku. CRP 20, test na covid negativní. Doktor říkal, že jediné, co vidí jsou nateklé dásně a růst stoliček, ale že 39• horečky jsou na zuby vysoké. Zítra máme jít na kontrolu zase k obvodní opět s močí. Ale já už nemůžu, je to dlouhé, mám strach, co se děje. Momentálně má 37,3.
Máte prosím někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
9.10.22 19:15

@Karolina0311 Ahojky :andel:
Před měsícem měla moje 17 měsíční holčička :( teplotu..a ve středu ráno měla 38.. jako každé ráno jsem malou posadila na přebalovací pult abych ji převlékla..když jsem ji však posadila tak začala klimbat a padala mi dozadu..volala jsem doktorce ta řekla že mám přijít v 10..než jsme šli k doktorce tak jsem malou chtěla převléct..ale jakmile jsem ji chtěla dát na přebalovací pult tak se začala jakoby klepat..furt se dívala do jednoho místa.. vypadalo to jako kdyby měla nějaké křeče. A byla úplně mimo.
Měla jsem strach a tak jsem raději zavolala záchranku protože jsem matkou poprvé a tohle mě opravdu vyděsilo..
V sanitce mi řekli že na nemocnici to není tak mě zavezli s malou k naší dětské doktorce..
Ta se na malou podívala poslechla si ji..změřila teplotu a měla 38.9. 😞 Řekla že má malá prosákly krk a že to bude nějaká viróza..
Poslala nás domů s tím že kdyby se to zhoršilo tak máme na druhý den přijít i s močí.
Doma jsem dělala malé zábaly, dávala jsem jí Panadol a na druhý den už byla skoro bez teplot..
Za dva dny ji vylezli dvě stoličky.. takže si myslím že to bylo zoubkama..
A včera zase.. vzbudila se po obědě a od té doby zvýšená teplota 37,5 a hrozně slintá..a nechce moc jíst..a dneska je to podobné :,(
Pořád doufám že to jsou jen zoubky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+