Viróza v 10 tt těhotenství

Anonymní
4.8.21 15:55

Viroza v 10 tt těhotenství

Ahoj holky anonym spousty lidí ještě nic neví. Jsem v 10 tt těhotenství a už 2 den mě bolí klouby, svaly prostě celý člověk. Mám zvýšenou teplotu 37,3. Nevím co mi je, jestli jsem někde prochladla, nebo viroza, nebo někde nějaký začínající zánět. Je mi blbý s tímto letět k MUDr. Myslíte, že může taková teplota ublížit plodu? Můžu si vzit Paralen? Moc děkuji za odpovědi, jsem po IVF a mám strach, že to nedopadne. S pozdravem hystericka těhule :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65243
4.8.21 15:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky anonym spousty lidí ještě nic neví. Jsem v 10 tt těhotenství a už 2 den mě bolí klouby, svaly prostě celý člověk. Mám zvýšenou teplotu 37,3. Nevím co mi je, jestli jsem někde prochladla, nebo viroza, nebo někde nějaký začínající zánět. Je mi blbý s tímto letět k MUDr. Myslíte, že může taková teplota ublížit plodu? Můžu si vzit Paralen? Moc děkuji za odpovědi, jsem po IVF a mám strach, že to nedopadne. S pozdravem hystericka těhule :mrgreen:

no on to klidně může být kovid, takže aspon na test bych si zašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.8.21 16:00

Teplota vadi nad 38 °
Ale test na covid bych si nechala udelat… ne antigen, spis PCR… at mas jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
4.8.21 16:10

Já u každého těhotenství měla takovou virozu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 16:14

Covid si nemyslím, ale samozřejmě vyloučit nemůžu (jsem očkovaná 1×). Já právě toto mívám párkrát do roka. Vše mě bolí, teplota jen zvýšená, crp negativní. Za týden to většinou odezní. Jde mi právě o mimi, aby bylo vše v pořádku. Člověk se na to těší tolik let a pak v 5 tt rýma a kašel a teď toto. Příště se zavřu do sklepa a vylezu až v termínu porodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.21 16:16

@ka2ka A vše dobře dopadlo? Já to přetrpím, ale říkám si, když mě bolí celý člověk a dojít na WC je vrchol dne, tak jak se cítí ten plod?

• Citovat
  • Upravit
76805
4.8.21 16:18
@Anonymní píše:
@ka2ka A vše dobře dopadlo? Já to přetrpím, ale říkám si, když mě bolí celý člověk a dojít na WC je vrchol dne, tak jak se cítí ten plod?

no plod si tam zřejmě spokojeně plave, on virózu ani covid nemá, ani klouby zatím, aby ho mohly bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.8.21 16:18

Paralen určitě můžeš v povoleném dávkování. Já bych ale asi aspoň Dr zavolala, aby věděla a domluvila s ní postup v případě zhoršení. A zašla bych na test - pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
4.8.21 16:20

Taková teplota nevadí, v těhotenství bývá kolem 37 úplně normálně. Jak to pude přes 38, tak si ber paralen. Kdyby bylo hůř, aspoň zavolej Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
4.8.21 16:42
@Anonymní píše:
@ka2ka A vše dobře dopadlo? Já to přetrpím, ale říkám si, když mě bolí celý člověk a dojít na WC je vrchol dne, tak jak se cítí ten plod?

miminu to bylo buřt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky