Vissane a alkohol?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.4.19 18:30

Vissane a alkohol?

Zdravím dámy poradi prosím některá? Má někdo zkušenost s Vissane? Jsem asi měsíc po operaci endometriozy, dnes máme rodinou oslavu a vissane beru 8 den chci se zeptat jestli mohu nějaký alkohol nebo jestli to vadí. Při užívání, ale říkám si při antikoncepci taky člověk nemá omezení tak teď nevím. :/ díky za radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.4.19 18:41

Prosím poraďte dámy :) děkuji

@Anonymní píše:
Zdravím dámy poradi prosím některá? Má někdo zkušenost s Vissane? Jsem asi měsíc po operaci endometriozy, dnes máme rodinou oslavu a vissane beru 8 den chci se zeptat jestli mohu nějaký alkohol nebo jestli to vadí. Při užívání, ale říkám si při antikoncepci taky člověk nemá omezení tak teď nevím. :/ díky za radu :)
  • Citovat
  • Upravit
19980
5.4.19 18:55

A v pribalovem letáků je co? Já vissane brala ale jsem abstinent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 19:29
@lachtanice86 píše:
A v pribalovem letáků je co? Já vissane brala ale jsem abstinent

Právě že tam ohledně toho nic není :/ :roll:

• Citovat
  • Upravit
1087
5.4.19 20:25

Visanne beru, normálně se napiju :nevim: Ani jsem nad tím nepremyslela, mám ho jen na 3 měsíce, však některé ženy ho berou i mnohem déle a pochybuji ze ný si nikdo sklenku nedal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 20:32
@Breberka123 píše:
Visanne beru, normálně se napiju :nevim: Ani jsem nad tím nepremyslela, mám ho jen na 3 měsíce, však některé ženy ho berou i mnohem déle a pochybuji ze ný si nikdo sklenku nedal…

A myslíš že se může i tvrdý alkohol? Dnes mám chuť na něco kvalitnějšího :D a taky nevím jestli to není brzo měsíc po operaci už pít myslíš že je to v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
1087
5.4.19 20:49

Tak jako Gin a tonik si taky občas dam a špatně mi nebylo :nevim: Je to opravdu jako HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 20:56
@Breberka123 píše:
Tak jako Gin a tonik si taky občas dam a špatně mi nebylo :nevim: Je to opravdu jako HA.

Mě bylo blby se na to ptat doktora :roll: ale ještě se radši zeptam. Taky si myslím že je to jako HA jsou to přeci hormony… Tak snad to nebude nějak ovlivňovat účinek nebo tak jsem takovej strašpytel že všeho :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1