Vít, Vítězslav, Jáchym, Jan?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klopotkova
8.7.18 20:36

Vít, Vítězslav, Jáchym, Jan?

:mavam: sice to není ještě úplně aktuální pro mě, ale přesto se zeptám, která z těchto mužských jmen se vám líbí?
Mně: Vítězslav, moc se mi líbí oslovení Víťa, Vít mi přijde docela legrační, ale také se mi líbí, Jáchym je moje oblíbené jméno od malička, ale ten Víťa mě též láká. Potom ještě připadá v úvahu Jan.
U holky je to jasné. Tereza nebo Isabella, možná Elena. To se vám líbí které? Příteli se líbí všechna mou navržená. Možná nad Víťou se ošklíbá, ale neměl by s tím jménem problém. Díky.
P. S. K příjmení jdou všechny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3767
8.7.18 20:46

Líbí se mi Vít, naopak nemám ráda jméno Jáchym. Z holčičích se mi líbí Elena, Isabella a Tereza vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
8.7.18 20:47

Já bych nevybrala ani jedno. Líbí se mi oslovení Vítek, ale Vít ani Vítězslav ne. U Jana se mi zase líbí Jendo, Jene,… ale to bude prostě Honza. Takže zbývá Jáchym, ale jak všichni říkají Jášo, to je děs. Ale zase jak jinak mu říkat.
Z holčičích bych brala asi Terezu, líbí se mi Rézinka. Elena je pro mě další nerozpoznatelná Ela v řadě (Eliška, Ela, Ella, Elena, Elen, Ellen, Eliana, …). A Isabella je úplně mimo můj vkus.

Ale já jsme na jména dost náročná, nelíbí se mi v podstatě nic. Ale to „nelíbí“ beru jakoby na své děti, že bych jim to nedala, cizí, ať se jmenují jakkoliv. Z těchto mi přijdou všechna pěkná a použitelná, možná až na tu Isabellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64983
8.7.18 20:47

Dala bych Vítek, mám pocit , že je normálně v kalendáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.18 20:50

Jenda a Jašek se mi moc ne e…Vítek se mi hodně líbí, ale co s tím, že :think: …slav je jakože out a tak asi ten Vít :nevim: Bláznivá Terka nebo nevím proč mi to připadá jako koňské jméno to Isabella :oops: Na Elííí mám taky trochu nerva :lol: Nevím nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
8.7.18 20:55

Nejvíce se mi líbí Vít, ale myslím, že se dá dát přímo Vítek. Tohle jméno jsem chtěla dát mladšímu synovi, ale neprošlo to u manžela. Taky Jan je krásné jméno. Ostatní jména mě nějak neoslovila. A holčičí jméno se mi líbí akorát Tereza. Vůbec ne Isabella a ani Elena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.7.18 20:56
@Bubla_Bučková píše:
Jenda a Jašek se mi moc ne e…Vítek se mi hodně líbí, ale co s tím, že :think: …slav je jakože out a tak asi ten Vít :nevim: Bláznivá Terka nebo nevím proč mi to připadá jako koňské jméno to Isabella :oops: Na Elííí mám taky trochu nerva :lol: Nevím nevím :mrgreen:

Izabela je pro mě taky koňské jméno, ale jen v tom psaném se Z jako Izabela, hned se mi vybaví kůň.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.7.18 20:57

Vítek ne. To mi nesedí dát v základní jménu Vítek.

• Citovat
  • Upravit
3861
8.7.18 20:58

Holcici se mi libi vsechny uvedene. Nejvice asi Elena, ale klucicije ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
8.7.18 21:00
@Klopotkova píše:
Izabela je pro mě taky koňské jméno, ale jen v tom psaném se Z jako Izabela, hned se mi vybaví kůň.
Ono totiž jedno zbarvení koně se jmenuje isabela ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
8.7.18 21:07

Z uvedených klučičích jmen jenom Jáchym. Z holčičích Isabela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.18 21:07

Jáchym a Elena/Isabella. Jméno Tereza se mi vůbec nelíbí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
8.7.18 21:13

mám teď 8m syna Jáchymka, takže za mě Jáchym a Vítek se mi také líbí, holčičí se mi moc nelíbí ani jedno, ale když už, tak Isabela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.7.18 21:21
@Klopotkova píše: :mavam: sice to není ještě úplně aktuální pro mě, ale přesto se zeptám, která z těchto mužských jmen se vám líbí?
Mně: Vítězslav, moc se mi líbí oslovení Víťa, Vít mi přijde docela legrační, ale také se mi líbí, Jáchym je moje oblíbené jméno od malička, ale ten Víťa mě též láká. Potom ještě připadá v úvahu Jan.
U holky je to jasné. Tereza nebo Isabella, možná Elena. To se vám líbí které? Příteli se líbí všechna mou navržená. Možná nad Víťou se ošklíbá, ale neměl by s tím jménem problém. Díky.
P. S. K příjmení jdou všechny.

Vitezslav je příšerny.Jachym je top :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.7.18 21:25

.

Příspěvek upraven 08.07.18 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit