Vítám Vás

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
16.4.13 13:51

@X-333 Ahojky,syn se prave vzbudil pujde jist a pujdeme se oblikat a pujdeme ven na hriste asi se podivat…Je krasne a snad to i tak bude i kdyz rano to nevypadalo slunicko se schovavalo celkem za mraky snad tam je ted venku lip. Predtim bylo i chladno..A copak ty delas/te???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.4.13 13:53

Ahoj holky omlouvám se, že jsem se tu nákou dobu neukázala :,( Stále jsme 2v1 :jazyk: Ale už by se mu mohlo pomalu jít ven… Co nového u vás? :) jinak sluníčka si užívám co to jde :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.4.13 13:53

@Jaja87 ahojda, taky čekám až se mi to vzbudí a půjdeme ven - už jsme byli před obědem, ale byla celkem zima. Slunko sice hřálo, ale byl ledový vítr. No nic-už ho mám asi vzhůru :D tak pěkně odpoledne a já se zase někdy ukážu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 13:57

@Mišula31 @X-333 taky si uzivam slunicka holky konecne, i kdyz se to ma pokazit ale snad brzy bude zase hej.. ;) ;) Tak pak pisnete, my jdeme jist dat svacu, a pujdeme ven. Nejspis na hriste se podivame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.4.13 17:28

Musím se vám pochlubit co dneska udělal náš pes… taky se chce vozit :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 17:35

@Mišula31 Takhle jsem videla jednu pani s kocarkem a v kosi pod kocarem mela jorksira… :potlesk: :potlesk: Nasel si novy pelisek, je to roztomily hihi :P

My uz jsme jinak z hriste doma, bylo to fajn Tadulka se porad klouzal na skluzavce, byl rad. A pak sel i na jiny veci. Pekny den dneska… ;) ;) Jsem nadsena!! :dance: :dance: Zitra pujdeme nejspis taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.4.13 17:51

@Jaja87 taky už jsem tak jednu paní viděla :lol: já dneska byla taky na procházce :dance: ale zítra už má prý pršet(tak snad nebude :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 17:53

@Mišula31 No uvidime no jak bude, ale prej ma byt hezky, no ono se to porad meni uvidime a nechame se prekvapit, ale prseni se me nehodi, chci jit zase se synem na hriste ven. A ma dojit kamoska s mimcem 4 mesicnim, tak jsme chtely jit ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.4.13 17:55

@Jaja87 taky se mě pršení moc nehodí, zítra jdu k doktorce a MHD se mě jet nechce :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.13 18:00

@Mišula31 Uvidime nechame se prekvapit jak nakonec bude..Rano at si klidne prsi ale odpoledne at je hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.4.13 13:17

Ahojky děvčata, taky si užívám slunečného počasí…je to super :)

v pondělí jsem byla na odběrech na tripltesty, tak jsem moc zvědavá jak dopadnou výsledky, doufám že dobře!!! :think: pak jsem šla se známou si sednou na pizzu a pokecat, pizza super ale to je tak všechno, už mě tam nikdy nikdo nedostane!! :cert:

včera jsme nikde nebyli a dneska se chystám že pojedeme k hospodě na zmrzlinu, teda pokud mladej dojí oběd, no a zítra se chystám na nehty odpolko a chci se stavit do Lidlu, mají tam mít nějaký věci pro těhotný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
17.4.13 13:34

Ahojky copak se stalo ze uz tam nikdy nepujdes??? ;) ;)
Neboj testy dopadnu dobre…Tak at poridis neco v Lidlu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.4.13 13:38

Všechno nehorázně špinavý, přes sklinky nebylo vidět jak to bylo zamatlaný a špinavý a obsluha stála taky za prd!!!člověk by tam chcípl žízní :cert: :cert:

@Jaja87 jo jo no doufejme, mrně s sebou šije, tak si myslím, že to bude dobrý, na plodovku se mi nechce!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
17.4.13 13:56

@Zuziš Tak to je sila tohle taky nemam rada..Grrr fuj… :zed: :zed:
Tak to je skvely ze se hybe…Ja na pldoovce byla no,..Pred dvouma lety co jsem byla tehotna, dr me poslala kvuli vysoke hodnote HCG, ale vse dopadlo dobre!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.4.13 11:21

Ahojky holky…Tak vcera jsme byly na Majaku s manzelem na veceri, a jen tak posedet i s kamosem a jeho slecnou.. :potlesk: :potlesk: bylo to fajn, poprve v zivote za tu dobu co jsme spolu jsme byli poprve na veceri.. ;) Hihi..Ale vecer byl supééér,..Doma jsme byly okolo 12 v noci. Tadulku si vzali necekane nasi, ale jsem rada..Ale desne se na nej tesim..No a z postele jsem lezla okolo 10.. :mrgreen: :mrgreen: Ale byla jsem i vzbuzena drive, mam budika v hlave jak jsem zykla vstavat s Tadou okolo 8 hodiny, tak jsem byla vzhuru ale usnula jsem jeste.
A co vy, co jste delali??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny