Vítám Vás

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1230
16.5.13 17:18

Holky hlásím návrat z nemocnice, byla jsem tam od úterního odpoledne do dnešního rána. V noci na úterý jsem měla křeče u pravého vaječníku, z toho jsem i ovulovala a přes den hodně bolelo taky, tak jsem zašla na gyndu. Podezření na mimoděložní. Nabrali mi v úterý hcg- 760j., na UZ vůbec nic, jen voda pod tím pravým vaječníkem. Dneska už hcg 1115j. a na UZ váček v děloze, voda nikde. Jelikož jsem později ovulovala tak mám nález o týden „menší“. Váček je zatím prázdný, ale je prý brzy - jsem dnes 5+4podle ms, ale díky opožděně ovu mám nález 4+4,takže to zatím odpovídá. V pondělí jdu na kontrolu a mělo by být videt už mimčo a :srdce:,tak uvidíme… Ty bolesti a vodu na UZ vysvětlili tím, že jsem byla pod hormonama -vysazená HA, těhu…a udělala se mi cysta, která v to úterý praskla…tak uvidíme no..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.5.13 19:13

Mocinky moc gratuluji :-* :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.5.13 19:27

@X-333 jéé tak moc gratuluji a hlavně ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.5.13 19:30

Díky holky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.5.13 19:35

Holky teď mě tak napadlo, až budeme mít po šestineděli tak bych mohla prijet do sy a někam by jsme zašli posedět a pokecat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.5.13 19:38

@Mišula31 Blbej nápad to není, což o to.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.5.13 20:19

Ahojky holky.. @X-333 Pisni pak co a jak…Tise gratuluji at neco nezakriknu… :srdce: :srdce: :srdce:
Blby napad to neni, i kdyz ja nevim asi tezko posedim s tim mym raubirem.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.5.13 20:22

@Jaja87 Jj,napíšu a díky. Tak ti raubíři by tam byli dva…nebo spíš raubíř a satan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.5.13 20:30

@X-333 No nas je satan a raubir v jednom… ;) neposedi a neposedi..Nejlepsi je to na hristi to ho nejak nemusim hlidat a jde si po svym..Ale posedet nekde venku jen tak na kafi holky predem rikam to ho neudrzim nevydrzi sedet…Ale jinak bych se s vama sesla rada.. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.5.13 20:31

Jinak zeny vlozila jsem k sobe na profil do fotoalba nove fotky muzete kouknout, popripade hodit koment diky.. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.5.13 20:47

Tak můžeme zajít někam na hřiště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.5.13 20:56

Taky bych se s váma ráda viděla…a hřiště…nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.5.13 21:07

http://prozeny.blesk.cz/…53/tadeasek/

Holky prosim vas hlasujte pro nas..Budeme mocinky moc radi a pomuze nam to..Hlasovat muzete 5× za sebou a za hodku zase 5× muzete a porad dokola…Kdyz zde budete na PC vzpomente si na nas a hlasujte pravidelne dekujeme mocinky moooc… :srdce: :srdce: :srdce: Az budete vy chtit pomoci pomuzeme ve vsem.. :pankac: :pankac:

Hriste beru, pokud vam to nebude vadit..Hodne chodime na Stadion v SY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.5.13 21:25

@Jaja87 Máš je tam- hlásky:)

Jinak ze stadionem nemám problém, jen počítejte s tím, že i tam budu za malým běhat-ostatně jako vždy a všude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.5.13 22:06

@X-333 To ja taky to se neboj, budeme dve co budou behat za rostakama.. :potlesk: :potlesk: Aspon v tom nebudu sama. ;) ;)
Diky za hlasy, muzes 5× za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny