Vítám Vás

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
4.6.13 10:26

@Jaja87 jo něco jsem slyšela, uvidíme no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
4.6.13 12:30

@Zuziš No jsem zvedava snad tomu tak nebude..Snad se nic nedeje!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.6.13 12:47

@Jaja87 musíme doufat že ne, jinak bysme se zcvokly :zed: :zed:

ale koukám že se pokouší vylízt sluníčko…ale moc mu to nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.6.13 12:02

Ahoj holky, nestíhám psát, jen průběžně pročítám, ale…myslete na mě v sobotu!!! V sobotu se vdávám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.6.13 12:09

@X-333 jééé tak moc moc gratuluju :kytka: :hug: ať vám to klape a jste šťastný!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.6.13 12:13

@Zuziš Díky!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.6.13 12:38

@X-333 není zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.6.13 12:41

Ty joooo uz…Tak to velka gratulace…Uzij si svatbu!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
6.6.13 12:43

@Jaja87 Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.6.13 12:44

@X-333 Neni vubec zac… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.6.13 10:47

Teda tady to vazne… :zed: :zed:
@X-333 Tak jaka byla svatba???Slysela jsem troubenicko.. :srdce: :D :D Uzila jsi si to, zabava byla poradna??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
16.6.13 12:58

@Jaja87 Ahojda…mám furt co dělat, vždy tu jen nakouknu…Svatbu jsme si užili. Bylo nás celkem dvacet, odpoledne dvacetšest, ale i tak to stačilo. Obřad byl sice takový…takový obyčejný, ale vzhledem k nevychovanému příbuzenstvu (bratránci) byla sranda i tam. V parku pár fotek a pak oběd atd…ale rozjelo se to a zábava byla. Navíc ségra zorganizovala suprovou svatební tombolu. Hosté si museli koupit lístek (takže se tak i něco vybralo) a pak v podvečer se losovali ceny - a ty neměli chybu- např. scrable - písmenka do polívky; puzzle pro pokročilé - strouhanka; košík plný hub- košík s houbičkami na nádobí; božský klid -špunty do uší, atd…natlemili jsme se u toho. Před obědem Járu čekal chomout a mě bič, pak jsme přeřezávali na koze kládu, atd…měl to Járův brácha vymyšlený do detailu. Musím se probrat fotkama a něco hodím na facebook. Jinak od svatby debordelizuju byt, peru a žehlím a navíc jak je pěkně lítáme po venku a vracíme se domů až večer. Kuba nějako bojkotuje spaní, takže přes den spí vyímečně, tak se snažíme co nejvíc unavit alespoň na večerní spaní. A co vy? jak válčíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
17.6.13 08:14

Tak to jste si uzili skvele tak to ma byt… ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
19.6.13 13:24

Ahojda..jak zvládáte vedra, hnus co? dneska jsme zavření doma, je tu líp. Mě ty tepla nedělají dobře, malý by se venku taky uvařil, koupání u baráku jsem zavrhla už v pondělí kdy jsem jak kretén nosila ven vodu v kýblu- z 1.patra + přes celou zahradu, donesla jsem dva kýbly, záda necítila, pupek mě bolel a ve vaničce se to úplně zratilo, tak na to se můžu z vysoka…stejně do tý vody nevlezl-bál se :( Jinak včera jsem byla u doktora -podle poslední MS jsem 10+3, podle UZ 8+6 (dneska) mimi má 22mm. Čekají mě teď různé odběry atd…tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.6.13 21:53

@X-333 Tak preji hosne stesti at je vse jak ma…Drzim pesti..
My si vedra uzivame, v utery jsme byly v Litomysli na bazene, a dneska jsme byly s moji mamkou v Moravsky a reknu vam, cumela jsem jak pero, krasny koupaliste a levny na cely den okolo 40 kc, kam se hrabou Svitavy, ktery jeste ani nemaji otevreno,..Tadulka se vyradil je to tam pro decka bomba…Zitra jdeme k moji babicce, ja jdu na nehty tak babicka pohlida a budeme u ni, trosku si od slunicka odpocneme…Tada vodu miluje je to maly vodnicek.. ;) ;) Vubec se neboji… :mrgreen: Jinak jsem vzdy rada kdyz v takovym vedru nekam dojdu, protoze hned ze me leje, a koupu se ve vlastnim potu…Des!!Od porodu, se potim jak… :oops: Tak pak pisni co testy apod..Hlavne at je prcek v poradku a ty taky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny