Vítám Vás
- Otevřená skupina
Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky…dneska vstal asi Jakub levou nohou nebo já nevím…v 6 hodin začal brečet, když jsem k němu došla sápal se mi do náručí, ale přitom spal..vzala jsem ho k sobě do postele a byl klid, ale nějako jsme vytuhli a vstávali v 8:30…od té doby jenom řval, řval a řval a teď po obědě spí opět, sice jsem ho uspávala dýl než obvykle, tak…myslím si, že mu nic není, jen že se přespal a je protivnej, jsem zvědavá, jak bude vypadat po probuzení teď..ani jsem ho uspávat po obědě nechtěla a zvlášť když jsem uspávala skoro 45 min, ale evidentně ospalý byl, tak nevím, co mu přelítlo přes nos
Až se vzbudí pojedu do Alberta do Svitav pro chleba a Kubovi pro jogurty- v lednici jich má plnou prdel, ale je zvyklý na modrýho Floriana, já koupila min. týden v akci Danone-plný košík- on mu chutná, ale příšerně se mi po něm zesral, takže mu asi moc nesedí a můžu si je sníst sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tada taky ma rad jogurty a je mu celkem jedno jaky. Hlavne tam nesmi byt velky kusy ovoce.To me plive!!
Ma rad ruzny pribinacky, jogurty, tvarohacky apod…
![]()
Jinak to znam, ja rikam ze vzdy vstaval zadkem na pred..
Ale dneska vstaval uz v 7 hodin. A je dneska lepsi, ani se nejak nevzteka jak posledni dobou..
Jinak my dneska byly na kontrole na utz na ledvinach a nejsem potesena vubec..
Tada ma stale nalez, uz od narozeni, dr si nas hlida, a dneska ve zprave ma ze na prave strane ma zhorseni!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 Jé chudák…a co by mu s tím dělali? snad nic…držím palečky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 nalez ma od novorozenete..Vzdy rikali ze to neni nic vaznyho ze se to muze i ztratit casem..
Ale dr si nas hlida…Jsem rada!!
Byly jsme v porodnici na utz ledvin, pak v 6 tydnech nejsem si ale jista, pak ve trech mes jsme byly, pak v roce jsme byly, a ted ve 2 letech..Vic se dozvim az pujdeme k dr na ockovani..Snad to neni nic vaznyho. Manzel prej toto mel taky kdyz byl malej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 ty jo a jak ho budou léčit, nebo co s ním budou dělat???to stejně hrozný, chudák malej ![]()
tak jsem byla včera na rodičáku a málem mě mrsklo, co se týče učení tak samá chvála, ale chování děs běs, hubu nezavře, pořád někoho napomíná nebo si na někoho stěžuje a co je nejhorší, tak mi lže, občas z něho vyleze že je na něj někdo hnusnej z kluků, v pondělí mě přišel domů s tím že měl poškrabanej nos a stěžoval si na jednoho klučinu se kterým se zná od školky, jenže pravda je jiná, on je ten provokatér a neumí přiznat chybu, takže to doma schytal, s tím že má zákaz chodit na počítač, ještě jsem mu to vyvětlila i v klidu že to takhle nejde a řekla jsem mu že si budu volat p. učitelce jestli se změnil, on na mě dá a má ze mě respekt, tak doufám, že se bude snažit
![]()
jo jinak holky, mám pocit, že už cítím pohyby
a je to bomba, u mladýho si to moc nepamtuju, přece jenom už je to dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziš No tak neni to nejspis nic vaznyho protoze kdyby bylo delo by se uz neco davno..Ma proste jen nalez nic vic,..K dr jdeme 30.4. dozvim se vic co bude nasledovat ted nevim nic..Ale ma to od malinka…Manzel i jeho nejmladsi bracha to meli taky a pak museli k dr donest moc za 24 hodin, tak mozna tohle bude taky dr chtit…Ale moc mel vzdy v poradku kdyz jsme sli na prevenci…Uvidime 30ho no. Ale jsem z toho hin..Chjoo..
![]()
No to je uzasny pokud citis pohyby, je to krasny ja si to pamatuji u syna…Bylo to uzasny, krasny ale ze zacatku takovy simrani az divny
…Tak to je skoda, ze tvuj syn dela takovy vylomeniny, ale nebo srovna se to je, je to kluk no…Pokud z tebe ma respekt zlepsi se nejaka snaha jiste bude..Je sikovny co se tyce uceni, a chovani si taky zlepsi..Je teda skoda ze ti lze, to by me mrzelo, ale treba se bal rici pravdu no. Uvidite. Preji aby to bylo ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 jo to mě taky mrzelo ze všeho nejvíc
,já už jsem mu kolikrát říkala že lhát nebude, ale myslím si že teď to pochopil dost dobře!!jinak že by byl takovej provokatér to bych do něj neřekla, volala jsem mamce a ta se jenom smála, tak uvidím…zda se bude snažit! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziš kdo vi proc vyprovovokava kluky, treba mu neco delaji..Kdo vi no..Kazdopadne je jiste chytry kluk a pochopi ze lhat se nema, bude to dobry. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 no byla bych strašně ráda, protože jinak je vážně zlatej a nechci aby mu tohle chování kazilo všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziš To chapu a verim, ale neboj spravi se..Jen asi zkousi.
Chce mu to vysvetlit ze kdyz bude se spatne chovat bude zle..Jiste to pochopi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak se vede…u nás je to jak po výbuchu atomovky:) uklízím:) Každý víkend utírám prach, drhnu sprcháč atd…jenže teď jsme to měli přes víkendy nějako nabitý a nezbyl čas…jenže vysvytlo slunko, takže se ten prach zviditelnil a do toho ty zasraný okna -který jsou víc než zasraný. Kuba totiž miluje vystávání na nich a kouká ven, když je škaredě a nejde se projít, takže jsou na nich otištěné ruce, huba, i uchu se tam najde, jsou zamatlaný od čokolády, jogurtu…a i chlupy z medvěda, kterej se tam musí koukat s ním:) Nemyslete si ale že je u nás bordel takovej pořád!!! Já s trochou sebevědomí prohlašuju, že mám doma uklizené, vše porovnané…ale za těch 14 dní se nestíhalo, tak se na úklid srajdilo a včera mě to dohnalo k zoufalství. Včera jsem naklidila kuchyň a koupelnu, dneska obývák a odpoledne udělám chodbu, zítra ložnici a všude ty okna!!! Jde jen o prach, porovnat rozházené, vydrbat vodní kámen a v chodbě zdebordelizovat plasty, papír, Járovi pracovní oblečení atd… Včera jsem si posundálavala záclony,..no..dělám to na etapy no…bohužel. Ráno vždycky rychle umyju nádobí a uvařím, abych mohla uklízet-to si Kuba hraje a jakmile jdu uklízet, tak ho mám za zadkem a buď chce pomáhat (lézt po štaflích a sundávat záclony) a nebo si se mnou hrát, do toho bylo včera ráno krásně, tak jsem ho nechtěla držet doma jen kvůli úklidu, tak jsme byli do oběda venku. Dneska ráno jak pršelo, tak jsem si říkala fajn, ven nepůjdeme, ale stejně jsem toho moc nestihla
Teď jak je chvilka klid, tak jsem si uvařila kafe a chvíli oddechnu…než zdechnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nas se vede suprove..Pocasi docela nam preje, tak je to hned lepsi..Ale mohlo by byt jeste lip..
Jinak my dneska se byly podivat v Cesky trebovy, jeli jsme s nasima, jen ja a Tada, tata nas byl doma a poslouchal si pisnicky..A koukal na film.No ja si udelala radost, koupila jsem si tricko, manzelovi taky jsem koupila tricko, tak ma taky radost. A deda koupil Tadulkovi auticko zase,..Chtela jsem i tadulovi neco koupit na sebe ale nic moc bud vse maly, nebo veliky! Ale on toho ma dost co na sebe.
![]()
Jinak jsme byly se podivat jen za zacatku Cesky T..V tescu a pak v tech obchodech, Tako, Kik, Sportisimo apod..A pak jsme prejeli na druhou stranu k vietnamcum a reknu vam pekny veci a hoodne veliky to tam je.Maji tam snad skoro vse.Mit hooodne penez koupim si toho daleko vic.Ale ceny maj supeer. A jeste jsem mela slevu.
Jsem rikala manzelovi ze se tam musime podivat.
No a zitra v nedeli, jdeme k moji babicce, schazime se tak kazdu nedeli, kaficko, buchta pohodicka…
Jinak v dalsich dnech co budeme delat, uvidime, ale jako vzdy s Tadulkou budeme chodit ven protoze bude pekne snad, tak treba i na hriste zavitame..
Zatim paapaa pekny vikend prejeme vsem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 Tak to je fajn, že jste si pokoupili-já bohužel nemám za co ![]()
No já jsem si dneska doklidila byt, bohužel jsem nestihla umýt všechny okna-takže 2 (z 5) mi zůstavají na zítra, vysaju, vytřu, vyžehlím to co jsem ve čtvrtek prala (ubrusy, dečky potahy na polštáře do obýváku…) a mám hotovo. Bude to tu jak na Vánoce
Dneska jsme byli ještě nakoupit, naložila jsem si maso na svíčkovou, upekla bábovku ke snídani. Kuba po obědě nespal, takže tu lítal ještě on…prala jsem záclony atd…no mám toho dost-zítra to dodělám a mám na chvilku zase klid. Příští víkend jdeme sousedům na tu svatbu, takže se zase dlouho nedostanu k úklidu.
Jára dneska zkoušel „kostým“ - soused chce aby on se svým bráchou udělali na svatbě takovou scénku - jako že brácha je matka, Jára jeho dcera -zbouchnutá ženichem a budou jakože vybírat peníze. Tak jsem ho dneska navlíkla do silonek, staré sukně, halenky, vycpala mu pupek, podprsenku a dokonce jsem ho narvala i do mých bot na podpadku, které už nenosím - mám číslo 38 a on 43,takže to byl rachot, navíc on je děsně hubeňoučkej a ty jeho nohy v silonkách- no budou si myslet, že mu doma asi nedám najíst ![]()
Jinak počasí je sice lepší, ale zrovna dneska říkali, že bude hodně pršet a po příštím vékendu se má i ochladit na nějakých 10 stupňů, takže to asi zase tak žhavý nebude- i když u vás to bude asi o trošku něčem jiném-asi…u nás se totiž po dešti ven jít moc nedá- je tu fůra bahna atd.
Mě spíš leží v hlavě ohledně počasí jiná věc-jak dlouho vydrží Kuba v zimních botech?-na jarní boty nemám totož peníze
složenek jak nasraných teď, do toho ta Járova neschopenka min. měsíc, takže jsme te´d jeli na dluh, před sebou máme tu sousedovic svadbu, naši svadbu, teď to oblečení..a to mám doma ještě 3 složenky k zaplacení-cca 5 000,– + vyrovnat ty dluhy…no děsný
nějaký blbý období, ale co-peníze nejsou všechno, popůjčovaný máme od rodiny, takže exekuce nám nehrozí, navíc to nejsou nehorentní částky. Paradoxně jediný, co by nám teď pomohlo, by bylo moje těhotenství - mohla bych si navýšit rodičák
Za chvilku budu jak cigáni
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono taky neni kloudne za co snad ty penize nebudou chybet ale utratila jsem jen zanas oba dva 255 kc coz supééér.. My dneska vysavali, utirali prah, vytreli, a varili svickovou, mnam mnam, vydarila se je luxusni..My si taky obcas pujceme od me babicky.Dluh mame ted u manzelove babicky takze, no ne nejak vysoky ale neni maly dluh. Jinak vse mame zaplaceny uz, teda manzel jeste ne ale pristi tyden si zaplati to co on ma pausal, apod…No s tim pocasim to je ruzny no, ale snad uz bude pak lip…Na chvili se zase ochladi, a pak snad by to mohlo vydrzet…Tada me uz chodi v botaskach, ma je z lonska, a jsou mu jeste pekne. Minuly rok je mel o neco vetsi ale nosil je, chodil v nich pekne, a moje mamka mu chce koupit novy, tak ty stary budeme mit na pisek apod aby je zlikvidoval, ma je jak novy krom toho ze jsou trosku spinavy…A ty novy budeme mit na normalni chozeni…Je nejaka krize financni, ja to znam no.Ale rikam si ze snad bude lip nekdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Markéta9777 , 28.6.25 10:24
- olivenek , 23.12.24 13:26
- Mik.Martina , 18.8.24 21:25
- Nicolettee , 28.1.24 13:12
- Bes.tieA , 11.2.23 18:03
- AleNka1997 , 29.1.23 12:06
- MartinaAries , 11.9.22 08:55
- Hannynka , 27.9.21 23:34
- janulik28 , 19.5.21 19:16
- pohledzdruhestrany , 21.1.21 10:33
- Lenickaas , 30.7.20 19:21
- darekp , 8.7.20 14:55
- Ketriiisek , 23.9.19 15:09
- Janli , 7.9.19 14:19
- moravanda , 14.2.19 13:14
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Neustále slyším televizi od sousedů - je...
- 28.5.26 14:10
- mako614
- 1
Oblečení pro štíhlou dívku (9 let)
- 28.5.26 14:06
- Modesta
- 1
Prodej bytu s nájemníky
- 28.5.26 13:44
- j.a.n.i1
- 19
Plavky na léto 2026
- 28.5.26 13:58
- citlivaduse
- 6
Blbé řeči v těhotenství
- 28.5.26 13:44
- Anonymní
- 55
Vaginální výtoky
- 28.5.26 12:25
- Anonymní
- 3
Podařilo se otěhotnět po clostilbegytu?
- 28.5.26 12:31
- Gracetheworld
- 2
Kde koupit pytlík na praní bot v pračce?
- 28.5.26 14:10
- mrsrestarick
- 5
Ekonomické stavby - pozitivní zkušenosti?
- 28.5.26 12:45
- Zumpa
- 5
Menstruace po farmakologickém potratu
- 28.5.26 12:02
- k567
- 5
Nové příspěvky
Oblečení pro štíhlou dívku (9 let)
- 28.5.26 14:21
- KKK85
- 4
Mounjaro - zkušenosti
- 28.5.26 14:20
- Alice1427
- 8
Babička odmítá vnuka
- 28.5.26 14:19
- hospodki
- 122
Kdy po obědě/večeři myjete nádobí?
- 28.5.26 14:18
- Zvedava1
- 57
Milenky sem nová diskuze
- 28.5.26 14:17
- malarybicka
- 108236
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při...
- 28.5.26 14:16
- Gerbera001
- 72
Tchýně se po mně opičí a přijde mi, že se...
- 28.5.26 14:16
- Anonymní
- 62
České a světové pamětihodnosti podle abecedy
- 28.5.26 14:13
- Anna766
- 946
Nárok na volno - návštěva lékaře
- 28.5.26 14:13
- Eva2610
- 110
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 28.5.26 14:12
- Anna766
- 1253