Vítám Vás
- Otevřená skupina
Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj děvčata
tak dneska už jsem to doma nevydržela a šla se psem na stříhaní
už mě z toho pomalu hrabalo být celý dny doma…
@Jaja87 Táda je šikulka ![]()
@Zuziš Tak snad to teplo příští týden konečně dorazí
![]()
@X-333 Taky se dálnic dočkáš
A co mrcha, přišla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No taky me zajima zda mrcha cervena dosla…
![]()
@Mišula31 Vsak jo, ono je dobre jit na chvili na vzduch a projit se.Tada je fakt borec, i kdyz si treba dneska ucvrkl hned vedel a dosel si pak na nocnik. ![]()
No jinak holky ja jsem docela dneska v soku, Tada uz je v posteli sel par minut po pul 7..Normlane chodi okolo 8h…
Asi je unaveny, vstaval dneska v 7 hodin rano, pak sel hajat v 10 hodin, a spal do pul 12 h…Pak se najedl a sli jsme pesky k me babicce, cesta trva cca 15 minut ale s Tadou jdeme pomali tak nam to trva o neco dele, celou cestu sel pesky, kocar jsme nechali doma.
Tak ho asi i cesta zmohla.
![]()
Rikal plinu ze chce a hajiii…Ja jsem rikala no jeste chvili, pujdes papat, a pak haji, jestli chces curat bez na nocnik, zacal brecet a porad opakoval plinu, haji, tak jsem mu dala tu plinu, a on sel uz pomali do loznice..Napil se, a spi…
Ani nemel veceri, jsem se ho ptala a budes papat? A on hajíííí. Tak sel.Jsem docela v soku. Docela me i zajima zda bude spat az do rana, nebo co se bude dit…urco se bude budit na caj jako vzdy, ale to je normalka..Spise jsem v soku ze sel tak brzy haji…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky…jsem KO.Jen tak v rychlosti. Sousedi, chtěli oznámit novinu a domluvili se, že se celá naše parta sejdeme večer u píva. Já řekla Járovi, že ať jde, ale já že budu doma, protože každej víkend vymetáme u jeho rodičů a já chci prostě po dlouhé době, být o víkendu doma. Poklidit si a třeba se jen válet u televize, ale že si potřebuju odpočnout chvilku. Navíc by to bylo bylo narychlo-sbalit Kubu, já neměla nachystaný oběd na další den atd… Druhý den volal jeho brácha, ať tam večer s Kubou spíme atd…že už to vše domluvil a jelikož Jára tam chtěl jít, tak mu dal k telefonu mě, protože ví, že já se sním neumím hádat a couvnu mu. Couvla, ale byla jsem naštvaná. Večer proběhl ok, ale šli jsme o půl 1 spát a Kuba se vzbudil. Jára šel v klidu spát a já s ním byla až do 5hodin vzhůru
až potom nachvilku zabral a spal do 9:30. Vůbec to Járu neštvalo, že mě někam dotáhl a ještě jsem se nevyspala. Myslela jsem, že když spal on, že si malýho veme nastarosti a já třeba dospím-houby, šel přidělávat Kubovi přídavná kolečka ke kolu, které bude potřebovat až tak za měsíc
takže jsem hlídala malýho sama, po obědě jsem si ho mohla sama uspat. Vstal až v 15:30 a že jdeme domů, abych udělala večeři, Járovi sváču do práce atd…a Jára mi oznámil, že jde montovat k sousedům anténu..takže jsem na večeři a vše, včetně vybalování věcí od tchánovců zůlstala s malým sama a malej nebyl zrovna schopnej pochopit, že si má hrát sám
Do toho jsem zjistila, že co jsme nebyli doma, chcípla mi rybička a odpoledne jsem doslala tu mrchu červenou, takže mám v sobě už tři paraleny. Navíc v neděli vždy vařím na dva dny..jelikož jsem byla ale u tchánovců, tak jsem nevařila a ona se tam chvástá jak nadělala k obědu 20 řízků, že se to nepojí a já najivně doufala, že by mi mohla alespoň dva dát pro chlapy na zítra- nedala nic. Takže ráno budu muset kolem 5hod vstát a uvařit „nedělní oběd“- což dělám vždy něco složitějšího-protože na to mám klid, Jára hlídá, ale to zítra nebude, tak abych to stihla do 12 hodin uvařit a navíc budu muset jet ještě odpoledne do SY. Jednodušší oběd neuvařím, páč díky tomu našemu jídelníčku, který mám rozepsanej na každej den, nevychází mi tam jiné jídlo, atd..(to rozebírat nebudu, to bych tu byla ještě za týden
)…takže jsem smutná, nasraná, vytočená…Járovi jsem večer řekla, že jsem si ten víkend představovala úplně jinak a nejvíc mě mrzí, že jsem mu už v pátek řekla svůj názor a on mě hned drhý den obešel a více méně to zmanipuloval ve svůj prospěch, ale mě už nepomohl z ničím, ještě mi přidal..do toho ta ryba, menses, došli mi cigára a já mám nervy na pochodu…on si to jen vyslechl, pokrčil rameny '„to jsem posral, viď?“ a pro něj to je vyřešený, páč si myslí, že mi tím zavře hubu a on stejně dosáhl čeho chtěl…musím vymyslet tichou pomstu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 Tak to ti nezavidim, a je mi to lito…Az vymyslim nekdy tichou pomstu tak sem s ni pak..Taky by se me hodila..Protoze uz nevim co..Obcas i vymeknu aniz bych chtela, mluvit na neho obcas nechci ale skrze syna musim protoze nejaky veci manzela nenapadnou sami od sebe…
No jinak u nas vikend taky na hovno…
A duvod..manzelovi psal kamos zda nepujdeme na florbal se podivat, ja manzelovi rekla rovnou ze ne ze me to nebavi a ze je to i blby cas..Florbal zacinal v 18:00h..A on mi rekl ze taky nevi zda pujde.To mi rikal v patek. A v sobotu k veceru se sel chystat oblikat, a ja mu rikam ty nekam jdes? A on jo, jsem ti rikal na florbal, a ja to jsi teda dobrej rikal jsi ze nevis, zda pujdes. A najednou se jdes chystat a nic nereknes. Supéér, jsem rekla.
A on at nevycitam,..A ja ze budu, ze me tohle sere kdyz nerekne nic, a ja ze cely tyden jsem zde se synem sama protoze on je v praci, a jeste k tomu me boli ty zada a misto toho aby me pomohl, jde pryc.
Dal konec, diskuze byla, rekl ahoj a odesel, ja mu neodpovedela, byla jsem vytocena…
A zaver, psal nejak pred osmou hodinou ze jeste 20 minut a pak jde dom, jsem mu napsala, at si dela co chce!!!Nenapsal uz.Ja sla pred 22:00 h spat, byla jsem unavena. A on dorazil nekdy okolo pul 2 dom…
Takze bezva, napred napise ze jeste 20 minut a jde dom a kde nic tu nic a to dela pokazdy kdyz nekam jde, nechodi nikam casto to ne jde jednou ja nevim za 3-4 mesice a to nepravidelne, jde i za delsi dobu…O to nejde ted.Jde me o princip.No takze jsem se ho ani neptala kde byl jako, beztak nekde na pivu protoze pivo z nej tahlo!!Kdyz uz jsem mu musela odpoveded odpovedela jsem hnusnym hlasem, a nejak jsem se s nim nebavila…
Jenze co me vytaci jeste vic??! On nic nerekne, promin milacku nebo tak neco, proste je mu to jedno…Chova se jakoby nic!! A to je neco na me..On moc dobre vi ze budu nasrana ale jako nic nedela, proste nezajem…
![]()
takze takhle to mam ja no…
Uz nevic jak dat vic najevo ze me to sere, protoze on to moc dobre vi ze jsem nastvana.
Me nevadi kdyz chce at si jde na pivo, ale nema psat ze jde na florbal a ze za 20 minut konci a prijde dom, a pak dojde v noci!
ja cely tyden se staram o syna a kdyz je o vikednu doma, dela veci on kolem Tady krmi, oblikne…A ted jsem vse delala ja!!!Neodpocinula jsem si, a k tomu ty zada, nema zadny pochopeni!! Chjoo…Omlouvam se velky roman ale ven to jit muselo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 Však já jsem se taky ráda vypsala
No jo chlapy, jen by mě občas zajímalo, jestli to co třeba Jára udělá, dělá proto, že je chlap a nedojdou mu následky, nebo jestli některé věci dělá vědomě- snad chápeš jak to myslím. To on mě vždycky řekne něco v tom smyslu -promiň, jsem blbec, to jsem posral, viď? atd…ale nepoznám už, jestli to myslí vážně a nebo to říká jen proto aby mi zavřel hubu a já se v tom už dál nepitvala
fakt nevím…Jára taky nechodí pryč často a když už tak 100% vím, kde je, takže nemám strach, že se mi toulá bůhví kde, ale když on si to naplánuje zrovna když se mi to co nejmíň hodí a nebo je všechno třebas strašně narychlo, jako tenhle víkend. Jeho rodiče mají statek a je tam něco jako „dílna“ - Járův brácha si tam postavil krb, udírnu, udělal tam posezení, je tam Tv, mají tam playstation, atd…a každej víkend si tam s tou svojí zaleze a jsou tam tak nějak „mimo“ rodiče (jezdí jen na víkendy do Horky, přes týden jsou u ní u rodičů v Hradci nSvit.)No a pořádá se tam silvestry, narozeniny, různé akce jen tak atd…každej si donese sám pití, jídlo a sedí se, kecá, někdy se hrají hry, atd…Jak jsem se teď přemohla dávat malýho na hlídání k jeho rodičům i přes noc, tak mě to i vyhovuje-jsem od Kuby asi 5m, můžu kdykoliv „zasáhnout“ a přitom se chvilku bavit atd…ale mám taky vlastní domástnost (což ostatní bydlí ještě u rodičů atd..kromě sousedů) a nemůžu si hold na písknutí hned přiběhnout - musím zajistit, abych měla vypraný montérky na pondělí, oběd pořešený na další dny, nakoupený, atd atd..neříkám, že musím vše plánovat 14 dní dopředu, ale vědět to alespoň 2 dny dopředu-to už se člověk v klidu zařídí jak potřebuje…jenže to si neuvědomují ani oni (ti co nás zvou) a bohužel ani Jára -on se o to nestará normálně, tak proč by se o to staral, když jemu jde o povyražení
a já nemám bohužel kouzelný prstýnek, abych s ním otočila a měla vše hotovo a zařízeno. A když mu řeknu ať jde sám, tak on by to ještě zkousnul, ale ostatní mají kecy stylu- Kuba už musí být tebou předávkovanej, vždyť mu jsi furt uprdele, on se bez tebe taky obejde, babička si ho chce taky užít (jsme u nich nasraný každý víkend a ještě 1× v týdnu
), ať si zvyká, jsi pořád zavřná doma, nechceš s náma nikdy posedět atd…takže pak je to psycho na všechny strany a já jen čekám kdy mi ujedou nervy a pošlu je doprdele všechny-nejsou schopná pochopit, že mě nejde o to dát ho hlídat nebo někam jít, ale o to, že si oni vzpomenou a musí se všichni posrat a hned doběhnout-nerespektujou, že by to mohli dát vědět dopředu a nebo, že už člověk na ten den něco má naplánovaný, atd…no prostě.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 me manzel nerekne ani to, tak bud rada ze ti to tvuj chlap rekne!!Me nerekne nejaky promin jsem blbec prehnal jsem to proste nic..A moooc dobre vim ze vi nasledky ale stejne me to udela naschval.Taky k synovi jsem musela vstavat a delat vse okolo, a to mu je taky jedno, ze treba jsem nespala moc..
Pritom kdyz se ho nekdy zeptat zda to dela naschval rekne mi ze ne, ale ja myslim ze ano..Protoze i ja presne nepoznam zda to mysli vazne spise me to rekne protoze to chci slyset a tudis rekne naschval to nedelam a vim to a to a to…Hlavne ze to vse vi ale nepremysli si myslim..Ja nevim no…je tohle tezky!!
Uplne te chapu…taky nepotrebuji planovat 14 dni dopredu ale aspon 2-3 dny dopredu, nemam rada nic na posledni chvili.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky jo to jsou ti chlapi!!!Mě teď taky nas!!!Odjel si v pátek do Brna, teda do Kuřimi k bráchovi a druhý den jeli na autosalon do Brna, vrátil se v sobotu někdy v 17.30h a to se jen převlíkl a už jsem viděla že je zralej na to aby to zalomil, tchýně mi řekla že jsem měla jet s ním a malýho jsme měli nechat u nich, snažila jsem se jí vysvětlit, že se mi nikam jet nechtělo, že mám ráda svoje pohodlí a svojí postel a hlavně navíc mám neschopenku, tak se na mě obořila že o víkendu nikdo nepříjde, ale je to o hubu!!!Mě bylo doma dobře, jen jsem si ho za ten víkend neužila, včera po obědě usnul, protože brzo vstával a pak si jel do Sy ke kámošovi pro počítač, no přijel odvezl mě k sestřence, kam jsem chtěla jet už v pátek a přijela jsem domů kolem 19.30h, najedli jsme se, vykoupali a čučeli na bednu a pak šli spát, Takže víkend opravdu vydařenej!!!Další věc co mě štve, tak dneska je ve Sy Tomáš Klus a já na něj chtěla tak strašně moc jít a půjdu max.do pr!!!Prostě tento měsíc nám nevyšel finančně, takže mám smůlu
![]()
Dneska jedu akorát ve 13.15h do Sy k dr do poradny a na krev a potom hned zpátky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziš No koukam ze ti nasi chlapi, jak kdyby se domluvili ze??
![]()
No o vikednu kontrola taky muze dojit, je to vazne o hubu!!!Neriskovala bych..Tak at dobre poradna dopadne a vysledky krve apod, tak tez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže na krev až za týden v pondělí, určil to podle posledního utz, jinak mi na první pokus naměřila 170/90
a druhej pokus byl 140/80-takže zvýšenej!!!Jinak jdu k němu zase 6.5. tak doufám, že mi dá papír na utz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziš Tak snad se ten tlak srovna!!!
A snad se dockas papiru na utz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuziš Ahojda,já s tlakem problémy sice neměla, takže neporadím, nepomůžu, ale podržím pěstičky, aby bylo vše OK! A na UZ jsem se taky strašně těšila, pak jsem byla šťástná že už tam jsem a pak mi bylo smutno, že už to mám za sebou
@Jaja87 Tak jak válčíte? - nočník? záda? snad je vše lepší než posledně! My byli včera skoro celý den venku, bylo krásně a večer jsem doháněla resty, páč jsem ráno vařila a aby jsme se taky někam dostali, tak debordelizace kuchyně probíhala až večer.. Dneska jsem zkusila vzít Kubovi láhev a dát mu hrneček- řekla jsem si mu, že to dáme bubákovi, že je to velkej kluk, on to odsouhlasil, sám flašku odnesl a když zjistil, že si to bubák odnesl začal obrovský řev a z hrnku se prostě nenapije - i když to umí, dřív si párkrát cucnul. Prostě nechce a přes to nejede vlak. Odpoledne kolem 14hodiny jsem mu ale flašku nerada vrátila, protože od rána nevypil ani ml, tak jsem měla strach, aby ho pak nebolela hlava nebo něco…uvidíme zítra.
Jinak jsem odpoledne dala Kubu k babičce a jela jsem se sousedkou do Litomyšle na gyndu-povtrdit těhu. Mají to tam luxusní, nedá se srovnat s Homolou. Jinak chudák bude mít po solidní výplatě…má PN (dělá v AVX) a to do 19.4.,pak ji ukončí a 23.4.napíše novou s novím jménem - 20.4. se vdává:) Má to komplikovaný, hlavně aby ji to vše vyšlo s mimi. Já jim to tak přeju, jsem snad nadčenější než ona, ale musím s mírou-abych jí moc nebombardovala:) Já už chci taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky…já to píšu rychle a asi dřív než nad tím přemýšlím..takových hrubek-omlouvám se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 Ahojky tak s nocnikem vubec nevalcime..Jde to krasne jsme bez nehod!!
Na nocnik seda od minule stredy, a nehody nema!!I dneska bobek tam rano dal.
Zada je to lepsi, muzu se lip a vic hybat, ale porad me to jde do zadku i krece myvam ale jen chvili, no je to des…Na rentgenu v pohode nic tam nemam.
S tim hrneckem neporadim ja ho Tadovi nabizela skoro porad, a nechtel, takze porad caj pije z flasky, ale to nejak nehrotim..Kdyz jsem mu ji vzdala a dala hrnek nepil vubec
,tak jsem mu ho taky pak vratila…ted jsem to nezkousela protoze by mi to stejne neproslo flaska je kamarad.. ![]()
Neboooj tehu se taky dockas, moc na to nemysli a nech to na prirode,..
A za chyby se neomlouvej.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 Právě,že na to těhu moc nemyslím. Vždy si jen 1.dne MS spočítám cca 17dní do ovulace(teď po HA mívám 17.den,zatím přesně) abych věděla, kdy hupsnout na Járu, pak si od ovu spočítám 14 dní do další MS abych věděla kdy ji mám čekat a někde mě nepřekvapila a jinak to nehrotím. OVU poznám podle děsnejch bolestí v podbřišku, takže ta mi neunikne. Sice jsem bez HA „jen“ 2 cykly, ale zatím jsem to měla přesný(až na ten den zpoždění MS teď, ale přikládám k tomu, že jsem nebyla doma atd…)Pak si na to vzpomenu, třeba když na to dojde řeč nebo tak, jinak snad ani ne, teď spíš, že je těhu ta moje kamarádka, tak že si člověk posteskl…akorát jsem začala s tímhle cyklem brát listovku a pít kontryhel, tak snad tím neuškodím. Kdyby se to teďka opět nepovedlo tak jsem si říkala, že bych zkusila Femibion. S Kubou jsme se snažili přesně rok-od listopadu 2009, pak bylo září 2010,kdosi mi doporučil brát Femibion i když těhu nejsem a v listopadu jsem běžela na gyndu s //…tak uvidíme, ale kdyby to nebylo tak drahý ![]()
Jinak Tádu chválím!!!šikulka je to!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 Nebo mimi se podari, nam Tada trval teda jen 3 a pul mesice, ale taky jsem nejak na to nemyslela.Jen jsem byla zklamana z MS..Kdy mam ovu nevim nikdy jsem to neresila..
Jen vim ze ji zeny myvaji vetsinou tyden pred MS a tyden po MS.Ale ja ji nikdy nehrotila…
Nechali jsme to na prirode..Ani ovulku nepoznam
…No je sikovny tadulka. Akorad ted me trapi jaka si vyrazka na tvarich, ma ji jen kdyz jsme venku pul hodky - hodku!!
vkladala jsem sem diskuzni tema na to, zda nevi zeny co to je, a fotky jsem tam dala muzes kouknout.Tema se jmenujeVyrazka z vetru? Nebo tak nejak jsem to pojmenovla. Ostatne to uvidis na mem profilu pod fotkou Tady tak dole byva napsany zalozena temata apod…No ma to otresny, ale jak sjme pak doma nema nic..Zmizi to. Jdeme ve ctvrtek k dr asi..At to vidi.
No nic jdu do hajan.Zase se ozvu..Papa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Markéta9777 , 28.6.25 10:24
- olivenek , 23.12.24 13:26
- Mik.Martina , 18.8.24 21:25
- Nicolettee , 28.1.24 13:12
- Bes.tieA , 11.2.23 18:03
- AleNka1997 , 29.1.23 12:06
- MartinaAries , 11.9.22 08:55
- Hannynka , 27.9.21 23:34
- janulik28 , 19.5.21 19:16
- pohledzdruhestrany , 21.1.21 10:33
- Lenickaas , 30.7.20 19:21
- darekp , 8.7.20 14:55
- Ketriiisek , 23.9.19 15:09
- Janli , 7.9.19 14:19
- moravanda , 14.2.19 13:14
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
FOTO: stehy po kastraci u feny - je to v...
- 28.5.26 08:10
- Jazmine
- 4
Osahávání od mentálně postižených
- 28.5.26 08:20
- lucypaja
- 34
Uznají mi invalidní důchod?
- 28.5.26 08:06
- Zubásek
- 11
Zkušenosti s PhDr. Karolínou Malou z Dobřan
- 27.5.26 21:54
- Johanka1308
- 1
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při...
- 28.5.26 08:19
- thalasan
- 40
Stěhování se k přítelovi do stejné ulice...
- 28.5.26 07:17
- Livi92
- 7
Mám strach, že mám něco se srdcem
- 28.5.26 08:10
- Margery
- 9
Tyčový aku vysavač – jaký pořídit?
- 28.5.26 06:09
- Heduš Homolková
- 29
Karcinom prostaty - léčba
- 28.5.26 08:01
- free333
- 8
Mohu si zítra obarvit vlasy, když mi dnes...
- 27.5.26 23:49
- AndrejkaN91
- 15
Nové příspěvky
Kornelije - šetření 2020
- 28.5.26 08:32
- kornelije
- 113910
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 28.5.26 08:32
- zrcadlo
- 2509
Přesáhla sem 68 tisíc za rok při...
- 28.5.26 08:31
- Dahlia0409
- 43
Neplánovaně těhotná ve 45
- 28.5.26 08:30
- mado
- 105
Ledvinový stent a teploty
- 28.5.26 08:27
- Aeiou324
- 3
Jarní čtenářské bingo 2026
- 28.5.26 08:23
- milcamf
- 125
Osahávání od mentálně postižených
- 28.5.26 08:20
- lucypaja
- 34
Rozišla som sa a potrebujem uistiť, že...
- 28.5.26 08:16
- Anonymní
- 185
Nemáme rádi léto
- 28.5.26 08:16
- Venetia
- 9364
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 28.5.26 08:13
- Kkkk993
- 5082