Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, prosím, kdo znáte obchoďák na Hatích, jaké tam jsou ceny? 18.5. se tam má prý otevřít a prý budou zlevňovat určitě o 50%, možná i víc. Ale netuším z jakých cen se bude zlevňovat, tak jestli má pro mě význam tam jet. Předem díky za odpovědi.
Pracovala jsem tam 4 roky. Ceny v našem obchodě vždy -30% z původní ceny = outletová cena. Pak jsme měli akce -50% z původní ceny a -70% z původní ceny. Nebo akce na pokladně odečteno 20% z outletové ceny.
Ostatní obchody (většina) to mají podobné.
Chce to číst. Každý obchod to má jinak ty akce. Takže někde natrefíte na slevněné zboží na 50% z původní a někde budete mít slevu z outletové 20%,30% atd.
@Anonymní píše:
Chce to číst. Každý obchod to má jinak ty akce. Takže někde natrefíte na slevněné zboží na 50% z původní a někde budete mít slevu z outletové 20%,30% atd.
A jaké tam jsou obvyklé ceny? Já abych tam zbytečně nejela a nezjistila, že 50% sleva ze svetru, znamená sleva z 10 tisíc na 5 tisíc. ![]()
@Enmamma To hodně záleží do jakého obchodu zajdete. Jiná cena bude v Guess a jiná v S Oliver nebo Terranově.
www.freeport.cz
@Anonymní píše:
@Enmamma To hodně záleží do jakého obchodu zajdete. Jiná cena bude v Guess a jiná v S Oliver nebo Terranově.
www.freeport.cz
To je jasné, ale já nemám žádnou představu, tak se ptám, jak se ceny pohybují, od kolika do kolika průměrně při slevách 50%. Vím, co mě čeká v mém okolí za ceny, tam ale vůbec netuším.
@Enmamma píše:
A jaké tam jsou obvyklé ceny? Já abych tam zbytečně nejela a nezjistila, že 50% sleva ze svetru, znamená sleva z 10 tisíc na 5 tisíc.
Takhle to v ČR dost často bývá, něco ve slevě znamená, že vedle to seženeš za normální cenu levněji. Bohužel.
Je to jak píšete když zajdete do drahého obchodu kde stojí normálně kus 10tis tak v 50% z původní bude 5. Když bude 50% z outletové tak to bude míň protože outletová cena je nižší než původní cena. V tom obchodě co jsem pracovala tak původní cena odpovídala cenám v Olympii Brno. Každý obchod má svoje akce - slevy.
Zjistila jsem, že je zrušeno mnoho spojů. Dostanu se tam. Pokud však nechci mít na nákup jen chvíli, tak se už nedostanu domů. ![]()