Vítám Vás

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
21.3.13 17:02

Tak nebyl to horor, ale znám příjemnější věci :)

já to měla vcelku rychlý, v 9ráno jsem jela do špitálu, od 10h jsem byla na sále a malej byl ve 14.55h venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.3.13 17:03

Uvidíme jak to bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.3.13 17:04

Mohu se zeptat jaké mate zkušenosti se svitavskou porodnicí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.3.13 17:05

@Mišula31 tak to já se bála, ale když mi pak položily malýho na prsa, tak jsem si řekla že za tu bolest mi to stálo :)

jak říká můj táta, když to šlo tam tak to musí jít i ven :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.3.13 17:06

@Mišula31 Neni ceho se bat, ja se teda bala, ale zbytecne.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.3.13 17:06

@Zuziš no já ZATÍM se nebojím ale třeba to ještě příjde… přesně tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.3.13 17:09

@Mišula31 jo šlo to, asi jedna sestra mě tam naštvala, jen po mě řvala, ale u porodu jsem měla dr Zakopala a byl super :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
21.3.13 17:14

Já právě premyšlím kam jit jestli ustí nebo sy (litomysl maji zavirat a nikdo nevi kdy, kdyz jsem se vcera sestry ptala jestli tak stihnu porodit tak řekla že sama neví…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.3.13 17:18

@Mišula31 No tak ja si svitavskou nemocici nemuzu vynachvalit..Spokojena jsem byla nadevse..Kapla jsem na super porod. asistentku, dobryho dokora, a tak celkove na vsechny..Porad nas chodili kontrolovat zda je vse ok zda neco nepotrebuji.. :dance: Jen jedna tam byla protivna, ale nastesti jsem ji tam mela jen jednu nocni. :potlesk:
Jinak ja mela bolesti cely cely 29.3. jezdila jsem si jeste aute cely den, byla jsem u tety u nasich, no bolesti ok dalo se to vydrzet… :potlesk: Ale pozdeji vecer zesilily a ja si je merila, mela jsem po 7min,10,5,3,12,apod..nepravidelny..tak jsem nejancila byla jsem ok..Okolo 10 vecer jsem si sl lehnout ze to zaspim a ani tuk..Musela jsem chodit, nebo lezet, ale porad se to dalo zvladnout a vydrzet..No abych to neprotahovala, vydrzela jsem to takhle do pul 5 ale to uz bylo 30.3. a volala jsem mamce ze jedeme..ze trosku spinim, tak prijela pro me a jeli jsme do nemocnice, a byla jsem jen na 2 prsty otevrena… Manzel v te dobe byl mimo cr takze bohuzel ani u porodu nebyl, ale byl mi oporou psal mi pekny sms do ted je mam v mobilu..
No a syn se narodil 30.3 ve 13:00 hodin, sestricky rikaly ze natoz ze jsem prvorodicka tak to byl rychly porod…Malyho mi dali taky na prsa krasny pocit, porod usel dalo se to, ale siti bylo sileny, i nastrih jsem citila ale nejak me to bylo jedno ale to siti desny sily me asi pul hodiny a citila jsem kazdy vpich…Ale nechci strasit, nekdo to ani neciti. Ale ja jsem holt cita a citim vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.3.13 17:22

Ja mela u porodu porodni asis. Prudilovou, a ta byla se mnou celou dobu co me prijaly do nemocnice, pomahala mi a to dost, rikala ze jsem sikovna rikala jak mam dychat apod..No proste supéér…A doktora Doubka jsem mela taky super, detska sestra ani nevim ted jak se jmenovala hledat se me to nechce. A jeste nejaka mlada doktorka tam byla ta me sila a dr Doubek ji pomahal.. ;) Asi se ucila sit.Ale u porodu jsem nechtela zadne ucne.
Kdyz jsme rodila dali i kyslik, byla jsem rada ze nemusim prodychavat a ze jen se nadechnu nosem a zatlacim, priste az pujdu rodit, reknu si o to aby me to zase dali..Ani nevim proc me to daly, zda jsem blbe dychala nevim, nikdo nic nerikal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.3.13 17:22

@Jaja87 jo tak s tím šitím s tebou souhlasím, taky jsem to cítila, příjde mi že nečekají až to začne účinkovat a šijou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.3.13 17:24

@Zuziš No taky mi to tak prislo, a taky me to pichli a za chvili sili. A ja potrebuji vic opichat, a ne jen jednou…
Protoze kdyz jsem byla na ostraneni znamenek taky me to opichal 4× a uz jsem nci necitila.
No..takze siti hruza porod ok tak to mela ja..Malej sel ven asi na 3 zatlaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.3.13 17:34

@Jaja87 jo až na to šití to šlo a třetí den po porodu jsem si normálně sedla na zadek, mamka na mě koukala a prej ty sedíš a já že jo a ona a ono tě to nebolí a já že bolí, ale že to musím trénovat, že s takovou bych si nesedla ani doma, chudera nechápala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
21.3.13 17:36

@Zuziš No me sestricka prave ta porod.asis.Rikala ze cim driv se budu snazit na to sedat tim lip se to i hoji, ja sedala i na chvili kdyz to slo hned po porodu.. ;) ;) Hooodne me spise teda bolelo to, kdyz jsem dlouho nekde stala,..To jsem musela tancovat na miste abych se hybala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.3.13 17:39

@Jaja87 jo asi tak, mě volala ségra hned po porodu jak se mi sedí-rejpalka a pak jsem se dozvěděla, že ona si nesedla ani když už byla doma a to hodně dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny