Vítám Vás

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
24.3.13 19:55

No to mi povidej @Zuziš …My jsme teda v panelaku, si muzu sednout leda na avicku pred panelake, ale ta je vetsinou obsazena..
Ale teplo uz chci, je to uz na palici takovy pocasi.Je to uz desne dlouhe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
24.3.13 19:57

A chodit na procházky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.3.13 19:59

@Mišula31 My se tesime na hriste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
24.3.13 20:08

@Jaja87 hele my když bydleli ve Sy a Ondrášek byl malej tak jsme chodili na hřiště za Kaufland, hraje se tam fotbal, ale mají tam i pro děti a teď už opravené hřiště a je tam i hospůdka :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
24.3.13 20:11

My si hřiště užijeme až příští rok:-D ale těším se dá procházky s kočárkem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
24.3.13 20:11

My si hřiště užijeme až příští rok:-D ale těším se dá procházky s kočárkem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.3.13 20:30

@Zuziš No kousek od kaufu mam babicku, a hriste tam je ale malicky, jen skluzavka, a pisek. A hospoda tam je no ale je to takovy pajzlik.. :nevim: tak nechodime my chodime na novy hriste co zde je na Stadionu.
@Mišula31 prochazky s kocarkem jsem taky milovala, a tesila se vzdy na ne. ALe jak syn je uz veliky za tyden v sobotu 30ho, bude mit dva roky, tak uz je to o necem jinym..
Na hriste chodime se synem cca od 5 mesicu. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.3.13 08:07

@Jaja87 jo tak každýmu se líbí jinde, my tam chodili rádi protože nás tam chodilo víc jako banda a seděli jsme pěkně venku a malej si tam vyhrál a veděla jsem že mi nikam neuteče na silnici, prostě bylo to tam fajn :),jo a na stadioně to mají moc pěkně udělaný, když si ho naši berou na pár dnů tak tam s ním chodí mamka a nebo jsou u bytovky na hřišti :)

@Mišula31 jo jo taky jsem ráda jezdila s kočárkem když se malej narodil a těšila se že potkám někoho známýho a pochlubím se, no to jsou ty maminy :jazyk: ale teď už chodí malej sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
25.3.13 08:28

@Zuziš Presne tak kazdymu se libi jinde, pokud jste to meli kousek tam na hriste tak nevidim problem,..No ja s malym chodim sama no :think:..A nekdy na hrosti bud nekoho potkam, nebo ne…

A presne jak pises, taky jsem se desne tesila ze nekoho potkam a pochlubim se s kocarkem a miminkem apod.. :pankac: Ale kloudne jsem moc nikoho nepotkavala jak na potvoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.3.13 08:44

@Jaja87 hele já to dělala vyčůraně, chodila jsem na město a měla jsem stoprocentní jistotu, že někoho potkám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
25.3.13 08:52

@Zuziš No to ja taky chodila na mesto ale nemela jsem to stesti ale sem tam jsem nekoho potkala… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.3.13 08:59

@Jaja87 no jenže teď mě bude čekat to že se budu promenádovat tady na dědině a myslím, že se z toho zblázním, to je samá drbna…ach jo, zlatý Sy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
25.3.13 09:11

Taky si myslím že se budu rada chlubit, jenže v Litomyšli nikoho neznám (tak se nebudu mít komu chlubit..) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
25.3.13 09:20

@Zuziš To te chapu, ja si to vubec nedokazu predstavit na vesnici, nikde nic skoto, nic moc hriste.
takhle kdyz jsem v SY aspon nekoho nekde potkam at na hristi nebo na meste. Ale na mesto moc nechodim no, malej v kocaru zase dlouho nevydrzi… @Mišula31 V Litaku taky neznam lidi.
Proto ja jsem rada ze zde jsem cely zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.3.13 09:24

@Jaja87 upřesním…tady je jenom fotbalový hřiště, takže nic pro děti!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny